Online Borrel

Een gezellige borrel vanuit je eigen woonkamer!

Een volledig verzorgde borrel om alle zorgen uit handen te nemen

Online Borrel Hero image

10-500+ deelnemers

Online via Zoom of Microsoft Teams

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Ook in het Engels mogelijk

Borrelpakketten vanaf €12,95 per pakket

Samen herinneringen maken

Meer informatie ontvangen?

Borrelpakketten

Voor ieders smaak een geschikt pakket!

Borrelpakket speciaal bier

Naast onze leuke uitjes, bieden wij ook Borrelpakketten aan. We hebben een aantal vooraf samengestelde pakketten, maar er is natuurlijk altijd de optie om uw pakket naar wens samen te stellen! Zo hebben we bijvoorbeeld borrelpakketten met witte wijn, alcoholvrij bier of met lekker flesje bubbels. Ook bij onze Online Quizzen bieden wij deze pakketten aan. Perfect dus voor uw Online Borrel!

Een duidelijk overzicht?

Je kent ons mogelijk van:

Rtl 4 logo
Libelle logo
Bnn logo
Ad logo
Libelle

Maak de borrel compleet met Live Entertainment

Online borrel mensen lachen naar laptop

Combineer jullie borrel met een van onze Live Online activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd met Live Quizmaster en zijn op maat samen te stellen. Je hebt zelf geen stress over de techniek en kunt dus optimaal van de gezellige borrel plus activiteit genieten. Kies bijvoorbeeld voor een Online PubQuiz of daag elkaar uit met een Online Crazy-88. Voor een meer intellectuele uitdaging kraken jullie de code in een Online Escape Game. Uiteraard zijn deze activiteiten ook zonder borrelpakket te boeken.

Onze visie op bedrijfsuitjes

Uit onderzoek blijkt dat teambuilding goed werkt.

Teambuilding is wat anders dan teamtraining. Bij de training staat het bouwen aan kennis en vaardigheden centraal, terwijl bij teambuilding het ontwikkelen van de menskant van het werk de prioriteit is. In een meta-analyse keken de onderzoekers naar de volgende vier uitkomsten: cognitief, affectief, proces en teamprestatie. Uit de resultaten kwam naar voren dat teambuildingsactiviteiten positief werken voor alle vier. Twijfel daarom niet langer en werk verder aan jouw team met een gezellig uitje!

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele Organisatie


Het lijkt makkelijk een Online Borrel, maar wij weten wel beter. Onze Borrels en Entertainment wordt georganiseerd door professionals. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken bij jouw Online Borrel.


Elke Online Borrel is uniek


Geen enkele Online Borrel is hetzelfde. Elke Quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit. Zo geven wij net dat persoonlijk tintje aan onze Online Borrels en kunnen we jullie dus een geweldige borrel garanderen!


Enthousiaste Quizmaster


Wij werken samen met professionele quizmaster die jullie een geweldige avond bezorgen.

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een borrel met live entertainment boeken?


Onze activiteiten zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.


Is het ook mogelijk om een borrel in ons bedrijfspand te organiseren?


Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.


Zijn activiteiten ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij bedrijfsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers online aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.


Is er ook een teambuilding element?


Bijna alle bedrijfsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Klik hier voor vrijblijvende informatie