PubQuiz op Locatie

Op kantoor, thuis of in de horeca

Pubquiz op locatie quizmaster

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Een PubQuiz op locatie is dé manier om een evenement, feest of bijeenkomst levendig en gedenkwaardig te maken. Maar waarom is zo'n quiz nu echt zo aantrekkelijk? Ten eerste is het een geweldige manier om mensen samen te brengen. Of je nu oude vrienden, familieleden of collega's hebt, een quiz biedt een speelse en competitieve manier om te verbinden.

Daarnaast stimuleert het algemene kennis, teamwork en creatief denken. Bij QuizPub hebben we ervaring met het creëren van interactieve, humorvolle en verbindende pubquizzen die op maat worden gemaakt voor jouw evenement en op jouw gekozen locatie worden geleverd.

Een PubQuiz op kantoor of in de woonkamer? Wat jij wil!

Pubquiz op locatie teamuitje

Wat onze PubQuiz op eigen locatie echt uniek maakt, is de flexibiliteit. Of je nu een intieme quizavond plant in je eigen woonkamer, een groot evenement in een bedrijfsruimte of zelfs in een gezellig restaurant, wij zorgen voor een naadloze ervaring. Geen gedoe met het vervoeren van apparatuur of het vinden van een geschikte locatie; wij brengen de volledige PubQuiz ervaring naar jou toe!

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz op locatie organiseren?

Leer elkaar écht kennen met de PubQuiz op locatie

Onze quizzen zijn meer dan alleen een reeks vragen en antwoorden. Het zijn avonden vol verrassingen, interactie en een vleugje competitie. Met diverse categorieën, uitdagende vragen en tussendoor wat humor, creëren we een levendige en dynamische sfeer die alle deelnemers betrekt en entertaint.


Onze pubquizzen zijn zo samengesteld dat het niet alleen een leuke ervaring is, maar ook super spannend! Naast algemene kennisvragen zorgen wij namelijk ook voor afwisseling met verschillende categorieën en rondes, zoals een muziek-, sport- en fotoronde.

De PubQuiz op locatie is een échte ijsbreker!

Pubquiz op locatie thema

Een goed georganiseerde PubQuiz kan het ijs breken op bedrijfsevenementen, de teamdynamiek verbeteren en zelfs fungeren als een leerzame activiteit. Het is ook een geweldige manier om fondsen te werven voor goede doelen of om gewoon een gemeenschapsgevoel te creëren. De voordelen zijn eindeloos!

Kies voor een PubQuiz op locatie mét thema

Pubquiz op locatie

Een quizavond kan nog specialer worden met een van onze thema quizzen. Door te kiezen voor een bepaald thema, creëer je direct een unieke en levendige sfeer die de deelnemers nog meer betrekt. Of je nu een sportfanaat bent, een muziekliefhebber of gewoonweg houdt van wat Nederlandse gezelligheid, wij hebben iets voor jou.


Onze populairste themaquizzen zijn de SportQuiz, KerstQuiz, MuziekQuiz, de altijd gezellige 'Ik Hou Van Holland Quiz' en, perfect voor die nationale trots, de Oranje Sportzomer Quiz. Elk thema biedt een op maat gemaakte ervaring die zowel informatief als enorm vermakelijk is. Kies jouw thema en laat de spelletjes beginnen!

PubQuiz op locatie reserveren?

Maak gebruik van onze professionaliteit en ervaring

Pubquiz op locatie bar

Wij hebben de ervaring en expertise om je volledig te ontzorgen. Of je nu kiest voor een volledig verzorgde quiz of alleen de materialen wilt huren, wij zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt. Onze ervaren Quizmasters en technici zorgen voor een soepele uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de avond.

Ook voor een online pubquiz kan je bij ons terecht

Een PubQuiz op locatie is een fantastische manier om te entertainen, te leren en samen te komen. Maar ook online willen wij jou helpen met onze expertise! Via Zoom of Teams is het zeker ook mogelijk om een online PubQuiz te regelen. Met QuizPub aan je zijde kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke ervaring krijgt, zonder de stress van de organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw volgende evenement een daverend succes kunnen maken!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


  • Professionele organisatie en begeleiding

  • Gezellige locaties

  • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

  • Passend event voor jullie bedrijf of groep

  • Ruimte voor teambuilding en verbinding

  • Jullie plezier staat centraal

  • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?