Online Team Challenge

Onze aanrader voor een online Teamuitje

Online Team Challenge Hero image

1,5 - 2 uur

10 - 300+ personen

Online via Zoom

Quizvragen, leuke doe-opdrachten en raadsels

Antwoorden via ons antwoordformulier

Onze ultieme online teambuilding

Onze tip om een voor iedereen gegarandeerd geslaagd online event te organiseren! Combineer de leukste PubQuiz vragen, originele, creatieve teamopdrachten en uitdagende raadsels & hersenkrakers in onze Online Team Challenge. Onze beste en leukste rondes verzameld in één activiteit!

Jullie spelen via Zoom of MS Teams in groepen tegen elkaar. Werk samen als team en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen. Onze enthousiaste Quizmaster loodst jullie door het spel en deelt aan het eind de leukste foto’s en filmpjes! Antwoorden worden gegeven met onze speciale game app. Lol, creativiteit en onderlinge competitie komt samen in deze challenge.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan!

Deze bedrijven gingen jullie voor

4 meander
Logo ikea
Libelle logo
8 HC
Endemol Logo svg

Hoe verloopt een Online Team Challenge

Online Team Challenge Hoe verloopt het
  • Vooraf ontvangen jullie een korte uitleg en instructie van de game.
  • We ontmoeten elkaar via Zoom of MS Teams en de teams worden ingedeeld.
  • In jullie eigen team voeren jullie originele, creatieve doe-opdrachten uit en lossen jullie raadsels en puzzels op.
  • Tussendoor komen we weer bij elkaar voor een paar rondes Quizvragen. De onderwerpen variëren en worden ondersteund door audio- en videofragmenten
  • De antwoorden worden ingevuld in onze speciale game app. Foto's en video's worden geupload!
  • De spelleiding geeft tips, deelt de tussenstand en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
  • Na afloop van de game komen we weer samen, lachen we samen om de leukste foto’s en filmpjes en wordt het winnende team bekend gemaakt!
  • Jullie unieke verzameling foto’s en video’s die na afloop game worden gedeeld zorgen voor een blijvende herinnering!

Combineer de Online Team Challenge met een Online Borrel

Online Team Challenge Online Borrel

Zorg dat alle deelnemers een lekker drankje en wat snacks in huis hebben door de Online Team Challenge te combineren met een van onze borrelpakketten. We hebben verschillende opties, van alcoholvrij, speciaal bier, een lekker wijntje tot aan bubbels. Deze worden geleverd met een combinatie van nootjes, chips en olijven. Gewoon bij iedereen thuis in gezellige, maar stevige verpakking.

Meer informatie nodig?

Waarom een Online Team Challenge?

Online Team Challenge Waarom een Online Team Challenge

Creativiteit en teamwork


De Online Team Challenge draait om samenwerken, lol en lachen met elkaar. Het team dat het beste samenwerkt, het meest creatief is en de competitie niet schuwt wint. Ervaar hoe leuk het is om je collega's uit te dagen!


Geschikt voor iedereen


We combineren de beste rondes uit onze online events. Van feitenkennis, tot doe opdrachten en raadsels. Deze laatste 2 komen in verschillende categorieën van makkelijk tot moeilijk en van easy going tot extreem. Dit event biedt dus voor ieder wat wils.


Gezamenlijke ervaring


Gezamenlijk strijden voor de overwinning versterkt de onderlinge band en het teamgevoel! Ontdek het verborgen talent van je collega's. Ook Online is het mogelijk plezier te beleven en gezamenlijk herinneringen te creëren.
Waarom QuizPub?

Online Team Challenge Waarom Quizpub

Jullie zijn in goede handen


Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke online ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de QuizMaster alles uit de kast zal trekken. Ook onze andere (online) evenementen worden door echte vakmensen gemaakt en begeleidt, van professionele kunstenaars tot teambuilding experts.


Wij doen meer online


Ons aanbod is volledig online mogelijk. Zo kunnen jullie altijd bij elkaar samenkomen en even ontspannen. En het fijne is, dat er geen maximaal aantal personen geldt, als het maar gezellig is!