Online Crazy 88

88 te gekke opdrachten die je thuis kan doen!

Online Crazy 88 Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Online via Zoom of Microsoft Teams

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

150+ keer geboekt in '20-'21

Bij Crazy 88 Online draait het om Creativiteit, Lef en Lachen! Het is daarom de perfecte teambuilding game voor jullie online bedrijfsuitje of familie uitje. We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool). In teams gaan jullie onderling strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera en geupload via onze Online Crazy 88 app. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen!

De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Imiteer jij voor 50 punten bijvoorbeeld een bokser die touwtje springt of maken jullie voor 100 punten een hilarisch vlog filmpje over een kruimel brood? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën. We hebben varianten voor bedrijfsuitjes en voor vrijgezellenfeestjes. Gaan jullie voor de originele versie of durven jullie extreem te gaan?

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

Crazy 88 Online

Crazy 88 Online wordt in teams gespeeld. De teams spelen samen in een Zoom breakout room of maken zelf een app-groepje aan. Jullie ontvangen 88 ludieke opdrachten en gaan aan de slag.

Crazy 88 at home

Bepaal de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan. Wie van jullie team verkleed zichzelf als dier en wie doet een huwelijks aanzoek in de camera? Alles wordt vastgelegd met foto's en video's en gedeeld via onze Online Crazy 88 app.

Hoe verloopt Crazy 88 Online?

  • We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool).
  • De teams worden ingedeeld en breakout rooms worden aangemaakt. De jury helpt iedereen ‘technisch op weg
  • De opdrachten worden gedeeld en jullie gaan met jullie eigen team aan de slag. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan. Doe je alle opdrachten samen of splits je op?
  • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
  • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
  • Na afloop van de game komen we weer samen en lachen we met elkaar om de leukste foto’s en video’s. Het meest crazy team wordt bekend gemaakt.

Waarom Crazy 88 Online?

Crazy 88 vrijgezellenfeest

Creativiteit en teamwork


Crazy 88 Online draait om creativiteit en teamwork. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint!


Geschikt voor iedereen


Iedereen bepaalt zijn eigen grenzen. Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw.


Gezamenlijke ervaring


Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit.

Waarom QuizPub

Crazy 88 online uitje

Crazy opdrachten


Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol.


Opdrachten op maat


De opdrachten worden aangepast aan de groep. Een groep collega’s krijgt andere opdrachten dan een groep vrijgezellen. Willen jullie extreem, ook dat is mogelijk.


Online werkt ook


We hebben veel ervaring met het organiseren van Online events en weten met welke 'crazy' opdrachten we jullie event ook online tot een gezamenlijke herinnering maken.

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Crazy 88 at home

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Zeker nu iedereen thuis werkt is een online Crazy 88 een goed alternatief. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Samen lachen jullie om elkaars creativiteit en lef! Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!