Online Quizzen

Hier vind je ons rijke aanbod aan Online Quizzen

Er is altijd een optie voor een gepersonaliseerde ronde!

Online Quizzen Hero image

Ca 2 uur

10-500+ deelnemers

Nederlands of Engels

Door heel Nederland of Online

Met Quizmaster

Inclusief Video- en audiofragmenten

200+ keer geboekt

Onze Online Quizzen zijn gemaakt voor de grote groepen - iedereen kan meedoen. Zo hebben wij al voor velen grote bedrijven Quizzen mogen organiseren, maar ook andere groepsuitjes als vrijgezellenfeesten hebben wij regelmatig voorzien van entertainment met bijvoorbeeld onze Online Pubquiz.

De rondes bevatten hersenkrakers maar ook vragen (weetjes) die je maar net moet weten. Er is veel keuze zoals een Online MuziekQuiz, Online KunstQuiz of Online VoetbalQuiz. Nogmaals iedereen kan meedoen en iedereen kan winnen. Maar net dat beetje feitenkennis kan het verschil maken. Mocht je een compleet verzorgd avondje of dag willen, dan kun je de Online Quiz combineren met een Online Borrel.

Vrijblijvende offerte?

Borrelpakketten

Voor ieders smaak een geschikt pakket!

Borrelpakket fris

Naast onze leuke uitjes, bieden wij ook Borrelpakketten aan. We hebben een aantal vooraf samengestelde pakketten, maar er is natuurlijk altijd de optie om uw pakket naar wens samen te stellen! Zo hebben we bijvoorbeeld borrelpakketten met witte wijn, alcoholvrij bier of met lekker flesje bubbels. Ook bij onze Online Quizzen bieden wij deze pakketten aan. Perfect dus voor uw Online Borrel!

Je kent ons misschien van

Margriet
Rtl4
Libelle logo
Bnn logo
Logo HHB

Hoe verloopt een Online Quiz?

Online Pub Quiz uitje
  • We nodigen iedereen uit via Zoom of Microsoft Teams en zorgen ervoor dat iedereen klaar zit met een drankje.
  • Onze ervaren Quizmaster presenteert de Quiz online en geeft jullie ca. 1,5 uur top entertainment.
  • De deelnemers spelen in teams of individueel en antwoorden worden ingevuld op een online score formulier.
  • Al onze Online Quizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
  • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team.

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionals uit het vak


Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met professionals om de meest onvergetelijke beleving te creëren.


Volledige ontzorging


Wij nemen alles uit handen. Wij hebben het dan ook over een complete dienstverlening. Je hoeft alleen aan te geven wat jullie wensen zijn en wij doen de rest. Maak je geen zorgen, duizenden bedrijven gingen je voor.


Een lach is ons doel


Mensen samenbrengen is wat wij doen - herinneringen creëren voor een ultieme werksfeer. Een gedeelde ervaring brengt het team bij elkaar.

Veelgestelde vragen over Quizzen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een Quiz boeken?


Onze Quizzen zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.


Is het ook mogelijk om een Quiz in ons bedrijfspand te organiseren?


Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.


Zijn Quizzen ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij Quizzen voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.


Is er ook een teambuilding element?


Bijna alle Quizzen hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van, bijvoorbeeld via een gepersonaliseerde ronde!

Meer informatie ontvangen?