Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren?

Bedrijfsuitje Hero image 2

Vanaf 10 personen

In lokale horeca of op eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Door heel Nederland

Op zoek naar iets anders?

Bedrijfsuitje Organiseren?

Beleef een origineel teamuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste teamuitje voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.


In totaal hebben wij drie merken die elk gespecialiseerd is in een bepaalde niche. Zo hebben wij creatieve uitjes, pubquizzen, citygames en speldiners. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een teamuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld creatief teamuitje willen combineren met een hilarische Pub Quiz of Muziek Quiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Onze teamuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Hoe verloopt een bedrijfsuitje?

1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het teamuitje.
2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.
3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het teamuitje op rolletjes loopt.
4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.
5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel)

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Bedrijfsuitje op locatie

Een teamuitje hoort gemakkelijk en zorgeloos te zijn. Daarom is het mogelijk dat ons event naar jullie toekomt. Wel zo makkelijk met grote groepen, gewoon op jullie eigen terrein.

Toch liever een andere setting? Wij hebben meer dan 60 locaties in heel Nederland. Onze eventplanners hebben deze locaties met zorg gekozen. Bijna al onze locaties zijn een gezellig café of restaurant. Een sfeervolle locatie geeft toch een extra dimensie aan de beleving.

Bedrijfsuitje met collega's?

Tegenwoordig mag een bedrijfsuitje niet meer ontbreken. Het draagt bij aan de bedrijfscultuur. Als management is het natuurlijk ook een kans om de medewerkers in het zonnetje te zetten als bedankje voor de afgelopen tijd. En dat is ook waar wij voor staan; samen onvergetelijke herinneringen creëren. Het bedrijfsuitje kan bij ons of bij jou. Wij hebben namelijk meer dan 80 locaties in heel Nederland. Verschillende cafés en restaurants zijn bij ons aangesloten - het is dus altijd op een sfeervolle locatie.


Door de jaren heen hebben wij verschillende ideeën voor klanten mogen uitwerken. Hierdoor hebben wij een breed assortiment opgebouwd, van games tot creatieve uitjes en van actief tot relaxed. Gezelligheid staat ten alle tijden voorop. Of je nu een hilarische PubQuiz met collega’s doet of een spannende Citygame in de stad - gezelligheid staat op nummer één. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijfsuitje in goede handen is. Daarom werken wij alleen met professionals uit het vak. Doe je een Pub Quiz? Staat er een ervaren Quizmaster. Of kies je voor een schilderworkshop van ons creatieve zusje ArtPub? Dan word je begeleid door een professionele kunstenaar.


Hou je ervan om het team in de watten te leggen, met een extraatje? Maak het bedrijfsuitje compleet met een diner of een borrel. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het diner een activiteit te doen oftewel een dinerspel: Pubquiz Diner, Ik hou van holland Dinerquiz of Wie is de Rat Diner. De ideale combinatie van interactie en dineren.


Onze bedrijfsuitjes specialisten staan te popelen om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Wij vertalen jouw wensen in een passend programma waarin gezelligheid voorop staat.

Waarom een QuizPub bedrijfsuitje

Professionals uit het vak


Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met professionals om de meest onvergetelijke beleving te creëren.


Volledige ontzorging


Wij nemen alles uit handen. Wij hebben het dan ook over een complete dienstverlening. Je hoeft alleen aan te geven wat jullie wensen zijn en wij doen de rest. Maak je geen zorgen, duizenden bedrijven gingen je voor.


Een lach is ons doel


Mensen samenbrengen is wat wij doen - herinneringen creëren voor een ultieme werksfeer. Een gedeelde ervaring brengt het team bij elkaar.

Veelgestelde vragen

Onze bedrijfsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Bijna alle bedrijfsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij bedrijfsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.