Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren?

Voorkom stress, boek op tijd

Bedrijfsuitje

16

Vanaf 10 personen

In lokale horeca of op eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Door heel Nederland

Bedrijfsuitje Organiseren?

Actief Bedrijfsuitje

Ontdek de sleutel tot onvergetelijke bedrijfsuitjes! Wij begrijpen we dat teambuilding en het creëren van sterke banden binnen uw organisatie van onschatbare waarde zijn. Daarom hebben we een scala aan unieke en op maat gemaakte bedrijfsuitjes samengesteld die uw team niet alleen samenbrengen, maar ook inspireren en motiveren. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een teamuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld een creatief bedrijfsuitje willen combineren met een hilarische Pub Quiz of Muziek Quiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Organiseer een bedrijfsuitje op een van onze 60 locaties in heel Nederland, of zelfs op je eigen plek (kantoor, bedrijfsruimte). Wij zijn al jaren de go-to keuze voor bedrijven, groot en klein, die op zoek zijn naar het leukste teamavontuur. Bij ons draait het om kwaliteit, passie en originaliteit, en we zorgen voor een gedenkwaardige beleving voor iedereen.

Hoe verloopt een bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitje nederland
  • Onze eventplanner gaat aan de slag met jouw ideeën en wensen, en samen geven we vorm aan het perfecte bedrijfsuitje.
  • Wij regelen alles op de locatie.
  • Onze ervaren bedrijfsuitje-expert zorgt voor een vlekkeloos verloop.
  • Het avontuur begint, individueel of in teams.
  • Als kers op de taart, sluit af met een diner of borrel (optioneel) om samen gezellig na te genieten

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Bedrijfsuitje op locatie

Jouw teamuitje moet moeiteloos en zonder zorgen verlopen. Daarom bieden we de optie om ons event bij jullie te laten plaatsvinden, wat ideaal is voor grote groepen en lekker gemakkelijk op jullie eigen terrein.

Maar als je liever een andere omgeving hebt, hebben we meer dan 60 zorgvuldig geselecteerde locaties verspreid over heel Nederland. Bijna al onze locaties zijn knusse cafés of gezellige restaurants. Een sfeervolle omgeving voegt absoluut een extra dimensie toe aan de totale ervaring.

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste bedrijfsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jouw interesseert en ontdek alle mogelijkheden.

Waarom Quiz-Pub?

Professionals uit het vak

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met professionals om de meest onvergetelijke beleving te creëren.

Volledige ontzorging

Laat alles aan ons over. We bieden een volledige service, wat betekent dat je simpelweg je wensen doorgeeft, en wij regelen de rest. Maak je geen zorgen, duizenden bedrijven hebben al voor ons gekozen.

Een lach is ons doel

We brengen mensen samen; het delen van ervaringen versterkt het teamgevoel.

Dit zeggen onze klanten

Veelgestelde vragen

Onze bedrijfsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Bijna alle bedrijfsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij bedrijfsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.

Liever een anders soort bedrijfsuitje?