Afdelingsuitje

Afdelingsuitje organiseren?

Afdelingsuitje

Van 10 - 500+ deelnemers

Door heel Nederland

In lokale Horeca

Op jullie eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Samen herinneringen maken

Kerstuitje boeken?

Afdelingsuitje boeken?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste afdelingsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jouw interesseert en ontdek alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

Afdelingsuitje organiseren?

Afdelingsuitjes

Ontdek een te gek afdelingsuitje op één van onze 60 plekken door heel Nederland of gewoon bij jullie op kantoor. Wij regelen al járen de leukste bedrijfsuitjes, of je nu werkt bij een groot bedrijf of een kleinere club. Bij ons draait het om kwaliteit, enthousiasme en vooral veel lol.


We hebben in totaal drie merken die elk hun eigen specialiteit hebben. Denk aan creatieve uitjes, pubquizzen, stadsspellen en dinerspellen. Onze eventplanners stellen een afdelingsuitje samen dat jullie niet snel zullen vergeten, gebaseerd op jullie wensen. Dus wil je bijvoorbeeld een creatieve activiteit mixen met een toffe Pub Quiz of Muziek Quiz? No problemo! De opties zijn eindeloos.

Onze afdelingsuitjes zijn verrassend en samengesteld door doorgewinterde eventplanners. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid aanbod gecreëerd.

Hoe verloopt een Afdelingsuitje?

Afdelings uitje
  1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het afdelingsuitje.
  2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.
  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het afdelingsuitje op rolletjes loopt.
  4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.
  5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel)

Meer informatie

Afdelingsuitje op locatie

Het wordt nog praktischer! Ons personeelsuitje kan gewoon plaatsvinden op jullie eigen locatie, bijvoorbeeld op kantoor. Geen gedoe met verplaatsingen, gewoon een geweldig uitje bij jullie op de werkplek!

Adelingsuitje rotterdam

Als je liever ergens anders wilt afspreken, hebben we 60 verschillende plekken door heel Nederland waaruit je kunt kiezen! Natuurlijk is goed gezelschap het belangrijkste, maar een toffe locatie maakt het plaatje echt compleet en voegt iets extra's toe aan de ervaring.

Locaties in jouw stad?

Dit zeggen onze klanten

Afdelingsuitje ideeën

Afdelingsuitje

Zin in bloedstollende spanning of relaxed, wij hebben het allemaal. Of je nu deelneemt aan een gezellige Pubquiz of een Citygame in de stad, de sfeer staat voorop.

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan is het Pubquiz Diner een aanrader. Wij verzorgen een heerlijk diner en zorgen voor gezellig, maar competitief entertainment.

Meer info over jouw ideale afdelingsuitje?

Liever een ander soort afdelingsuitje?

Veelgestelde vragen

Onze personeelsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij personeelsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Bijna alle personeelsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Mensen samenbrengen is wat wij doen