Online Escape Game

Stop the V01D!

Online Escape Game Stop the VOID

1,5 - 2 uur

10 - 300+ personen

Online via Zoom of Microsoft Teams

Raadsels, hersenkrakers en challenges

100+ keer geboekt

In onze Online Escape Game - Stop de V01D - strijden jullie samen met collega’s, vrienden of familie tegen Team V01D. Door het oplossen van originele raadsels en hersenkrakers ontcijferen jullie de code en voorkomen jullie werelddominantie van de V01D hackers!

Stop de VO1D gaat over een groep hackers die uit zijn op werelddominantie. Zoals hun naam al doet vermoeden, beloofd dit niet veel goeds: totale ‘Leegte’ (V01D). Door het oplossen van raadsels, problemen en hersenkrakers wordt steeds een stukje code ontcijfert. Welk team kraakt de totale code als eerste en wint deze game!?

Deze online Escape Game draait om samenwerken als team, delegeren, leiderschap en werken onder tijdsdruk. Welk team slaagt hier het beste in en komt als winnaar uit de bus?

Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan!

Deze bedrijven gingen jullie voor

Uwv
4 meander
Logo ikea
Libelle logo
8 HC

Hoe verloopt een Online Escape Game

Online Escape Game teamuitje
  • Vooraf ontvangen jullie een korte uitleg en instructie van de game.
  • We ontmoeten elkaar via Zoom of MS Teams.
  • Teams worden ingedeeld en breakout rooms worden aangemaakt. De spelleiding helpt iedereen op weg.
  • De opdrachten worden gedeeld en jullie gaan met jullie eigen team aan de slag. Bepaal samen de strategie, wie lost welke opdrachten op. Doe je alle opdrachten samen of splits je op?
  • De antwoorden worden ingevuld in onze speciale game app en delen van de code worden bekend.
  • De spelleiding geeft tips, deelt de tussenstand en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
  • Na afloop van de game wordt de uitslag bekend gemaakt en praten we na. Leuke optie is hier een online borrel aan vast te knopen!

Vrijblijvend meer informatie?

Combineer de Escape Game met een Online Borrel

Online escape game borrel

Zorg dat alle deelnemers een lekker drankje en wat snacks in huis hebben door de Online Escape Game te combineren met een van onze borrelpakketten. We hebben verschillende opties, van alcoholvrij, speciaal bier, een lekker wijntje tot aan bubbels. Deze worden geleverd met een combinatie van nootjes, chips en olijven. Gewoon bij iedereen thuis in gezellige, maar stevige verpakking.

Geïnteresseerd in ons assortiment?

Waarom een Online Escape Game?

Escape game stop the void

Creativiteit en teamwork


Een online Escape Game draait om samenwerken. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint. Ervaar hoe leuk het is om moeilijke hersenkrakers op te lossen!


Geschikt voor iedereen


De opdrachten hebben 3 niveaus (makkelijk, gemiddeld en moeilijk). De makkelijke zijn door iedereen op te lossen, voor de moeilijke heb je elkaar nodig.


Gezamenlijke ervaring


Gezamenlijk strijden voor de overwinning versterkt de onderlinge band en het teamgevoel! Geef elkaar een (virtuele) boks voor weer een goed antwoord.
Waarom QuizPub?

Escape Game spel

Jullie zijn in goede handen


Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke online ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de begeleider alles uit de kast zal trekken. Ook onze andere (online) evenementen worden door echte vakmensen gemaakt en begeleidt.


Wij doen meer online


Ons aanbod is volledig online mogelijk. Zo kunnen jullie altijd bij elkaar samenkomen en even ontspannen. En het fijne is, dat er geen maximaal aantal personen geldt, als het maar gezellig is!

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding activiteit

Online escape game bedrijfsuitje

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding in deze tijd? Leer je collega's op een andere manier kennen door samen te strijden tegen de andere teams. Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!

Een jarige, vrijgezellenfeest, jubileum of ander feestje

Online escape game verjaardag

Wil je een Online Escape Game organiseren voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of in plaats van een avond naar de kroeg? Dat kan! Boek vanaf 10 personen een Online Escape Game en ga de strijd met elkaar aan. Daag elkaar uit, werk als een team en maak van jullie avond iets bijzonders.