Ik hou van Holland Quiz

Hollandse gezelligheid!

Ik hou van Holland Quiz Hero image

Ca. 2 uur

Van 10 - 100+ personen

In heel Nederland mogelijk

Quiz gecombineerd typisch Hollandse spellen

Ondersteund met afbeeldingen, geluid en video

100+ keer geboekt

Plezier met je team collega's, vrienden of familie zijn gegarandeerd tijdens een Ik hou van Holland Quiz.

Zo gaan we jullie alles vragen over ons kleine, maar oh zo fijne kikkerlandje. Een deel van de opdrachten zijn afgeleid van het spelprogramma Ik Hou van Holland, maar uiteraard hebben wij ook onze eigen opdrachten toegevoegd!

Ga in teams de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie er het beste is in de Hollandse spellen. Onze quizzen zijn gemaakt door professionals uit het vak, altijd uniek en precies onderscheidend genoeg. Live met enthousiaste QuizMaster!

Nieuwsgierig geworden?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Endemol Logo svg
Logo ikea
4 meander
8 HC
Uwv

De Onweerstaanbare Charme van de "Ik hou van Holland Quiz"

Ik hou van holland groepsuitje

Een van de meest geliefde manieren om de unieke Nederlandse cultuur te vieren is via de "Ik hou van Holland Quiz". Deze quiz is niet alleen een spel; het is een reis door de Nederlandse geschiedenis, tradities, en de alledaagse eigenaardigheden die Nederland zo speciaal maken.

In een gezellige kroeg of op jullie eigen locatie spelen jullie de Ik hou van Holland Quiz. Raadt jullie team alle Hollandse Hits? Wie uit jullie team zegt er geen ja, nee en euuhh? Alle kennis over ons kleine kikkerlandje wordt getest. Zo spelen jullie bijvoorbeeld het spellingspel, raad de BN'er en een spannend finale spel!

Hoe verloopt een Ik hou van Holland Quiz

Hoe verloopt een Ik hou van Holland Quiz

In een gezellige kroeg of op jullie eigen locatie spelen jullie de Ik hou van Holland Quiz. Raadt jullie team alle Hollandse Hits? Wie uit jullie team zegt er geen ja, nee en euuhh? Alle kennis over ons kleine kikkerlandje wordt getest. Zo spelen jullie bijvoorbeeld het spellingspel, raad de BN'er en een spannend finale spel!


 • We ontmoeten elkaar op locatie en de teams worden ingedeeld
 • Onze ervaren Quizmaster presenteert de Quiz en de spellen: 1,5 tot 2 uur top entertainment.
 • We spelen verschillende spelrondes met diverse Hollandse thema's
 • Ik hou van Holland Quiz wordt ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • We sluiten af met een knallende finale ronde.

Reviews; dit zeggen onze klanten

Waarom een Ik hou van Holland Quiz?

Waarom een Ik hou van Holland Quiz

Interactieve Elementen van de Quiz


De quiz is beroemd om zijn interactieve elementen. Deelnemers worden vaak gevraagd om actief deel te nemen aan spelletjes en uitdagingen, wat de ervaring persoonlijker en gedenkwaardiger maakt.
De Diversiteit van de Vragen


Een van de sterke punten van de "Ik hou van Holland Quiz" is de diversiteit van de vragen. Deze variëren van makkelijk tot uitdagend, waardoor mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen deelnemen.

Ik hou van holland uitje boeken

Het Belang van Samen Spelen


De quiz benadrukt het belang van samen spelen en samen leren. Het is een activiteit die vrienden, families en zelfs onbekenden samenbrengt in een gedeelde liefde voor de Nederlandse cultuur.

Mogelijk door heel Nederland

Het kan werkelijk overal plaatsvinden. We kunnen naar jouw locatie komen en er een kleine Studio 21 van maken. Hier zal de quizmaster, net als Linda De Mol, het spel begeleiden en de sfeer verhogen.

Hebben jullie echter al een leuke locatie in gedachten? Geen probleem! We beschikken ook over diverse locaties verspreid over heel Nederland, geschikt voor het organiseren van de "Ik hou van Holland" quiz. Deze locaties variëren van restaurants tot cafés.

Waarom QuizPub?

Waarom Quiz Pub

Jullie zijn in goede handen


Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de QuizMaster alles uit de kast zal halen.


In een gezellige Horeca locatie


We werken samen met horeca locaties door heel Nederland, maar komen ook graag naar jouw eigen locatie toe

Geschikt voor iedereen


Dit spel bevat genoeg variatie aan vragen en doe opdrachten. Voor iedereen zitten er onderwerpen bij die aansprekend zijn.

Unieke PUB Garantie

PUB Events Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen: • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

De Oorsprong van de "Ik hou van Holland Quiz"

Pubquiz organiseren

De "Ik hou van Holland Quiz" begon als een televisieshow die snel een nationaal fenomeen werd. Het combineert entertainment met een diepe waardering voor de Nederlandse cultuur. De quiz omvat verschillende rondes die alles testen, van algemene kennis over Nederland tot specifieke vragen over Nederlandse tradities.Meer informatie ontvangen?