Online PubQuiz

Ga online de strijd aan met je vrienden of collega's

Online Pub Quiz Hero Image

Ca 1,5 uur

10 - 300+ personen

Online via Zoom of Microsoft Teams

Verschillende thema's

Inclusief Video- en audiofragmenten

Ook mogelijk in het Engels

300+ keer geboekt

Online Pubquiz

Quizzen en testjes, we love it! Met onze Online PubQuiz heb je plezier als team, collega's, vrienden of familie. Je bent zo toch een beetje bij elkaar en samen testen jullie je algemene kennis.

Onze quizzen zijn gemaakt door professionals uit het vak, elke keer uniek en precies onderscheidend genoeg. Iedereen kan meedoen door de uiteenlopende onderwerpen, maar de winnaars onderscheiden zich door net dat beetje meer feitenkennis. Live met enthousiaste QuizMaster!

In 1,5 uur krijg je verschillende rondes met uitdagende vragen. De online PubQuiz is afgestemd op de groep zodat iedereen kan meedoen en iedereen kan winnen. Het hebben van veel algemene kennis of juist van een specifiek onderwerp kan jou of jouw team de winnaar maken van de avond. Mocht je een compleet verzorgd avondje of dag willen, dan kun je de Online PubQuiz combineren met een borrel of diner.

Nieuwsgierig geworden?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
8 HC
4 meander
Uwv

Online PubQuiz organiseren

Online pubquiz uitje

Wil jij binnenkort een online PubQuiz organiseren? Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke online ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de QuizMaster alles uit de kast zal trekken. Onze PubQuiz is volledig online mogelijk. Zo kunnen jullie altijd bij elkaar samenkomen en even ontspannen. En het fijne is, dat er geen maximaal aantal personen geldt, als het maar gezellig is!


Ben je met een kleine groep of heb je een beperkt budget? Dan kun je ook onze Digitale PubQuiz kopen die je volledige vanuit je luie stoel kunt doen of hosten. De PubQuizzen bestaan uit verschillende thema's, vragen, audio- en videofragmenten. Voor ieder wat wils!

Pubquiz online met vrienden

Online pubquiz bedrijven

Een Online PubQuiz is de perfecte activiteit om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s. Iedereen ontmoet en ziet elkaar online in een andere setting. Laat je verbazen door de kennis van jouw vrienden of collega’s. Organiseer bijvoorbeeld een PubQuiz voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Daag elkaar uit, werk als een team en maak van jullie avond iets bijzonders. Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan.

Hoe verloopt een Online PubQuiz

Online Pub Quiz uitje
  • We nodigen iedereen uit via Zoom of Microsoft Teams en zorgen ervoor dat iedereen klaar zit met een drankje.
  • Onze ervaren quizmaster presenteert de Quiz online en geeft jullie ca. 1,5 uur top entertainment.
  • De deelnemers spelen in teams of individueel en antwoorden worden ingevuld op een online score formulier.
  • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
  • Al onze Online PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
  • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team.

Direct een Online PubQuiz boeken?

Thematische Online PubQuiz

Thema Pub Quiz

Naast onze PubQuiz hebben wij ook andere verschillende thema Quizzen online beschikbaar. Wat te denken van een Online SportQuiz of een Online MuziekQuiz. Of leef je helemaal uit tijdens een Online Ik hou van Holland Quiz en test al je voetbalfeitjes tijdens onze Online VoetbalQuiz. Heb je een idee voor een ander thema, we maken graag een Quiz op maat voor je!

Digitale PubQuiz: Organiseer het zelf!

Online Pub Quiz DIY

Het is ook mogelijk om de digitale PubQuiz zelf te organiseren met het DIY pakket. Geschikt voor kleinere groepen en de groepen met een beperkt budget. Deze Online PubQuiz is ook ontworpen door ervaren vakmensen. Je ontvangt dan van ons een complete Quiz bestaande uit 10 rondes van 5 vragen, die iemand uit jullie groep dan zelf kan verzorgen. Zo geregeld, wie van jullie neemt de rol van Quizmaster op zich?


Samengevat ontvang je:


  • Originele PubQuiz met vragen (en antwoorden) inclusief audio en videofragmenten.

  • Instructies om deze Quiz te hosten via Zoom / MS Teams.

  • Handige tips voor de Quizmaster.


Dit DIY pakket heeft 10 rondes en kost €99,- exclusief btw.

Benieuwd naar onze Thema Quizzen

Breng vrienden, familie en collega’s bij elkaar

Online PubQuiz vrienden

Ben je op zoek naar een manier om de avond leuk door te brengen? Een online PubQuiz is een geweldig middel om vrienden, familie en collega’s bij elkaar te brengen en een leuke avond te beleven! Het is niet alleen een leuke gelegenheid om je kennis op de proef te stellen en een beetje gezonde rivaliteit te bedrijven, het is ook een leuke manier om contact te houden met je vrienden, familie en collega’s.

Niks is leuker dan de kick die je krijgt als je je vrienden of collega’s verslaat in een PubQuiz online!

Geschikt voor elke gelegenheid!

Wanneer je niet in de buurt woont van de mensen met wie je mee wilt doen aan een PubQuiz is het perfect om de PubQuiz online te volgen! PubQuizzen zijn al jaren enorm populair en kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden, waaronder de populaire online PubQuiz.


Sommige van onze PubQuizzen zijn uitgebreid en behandelen een breed scala aan thema's, terwijl andere pubquizzen meer gericht zijn op een specifiek onderwerp zoals sport, muziek of geschiedenis. In de meeste gevallen bestaat een PubQuiz uit vragen met meerkeuze en/of korte antwoorden. Dit geldt ook voor de online PubQuiz van QuizPub!

Meer informatie ontvangen?

Een Pub Quiz maken online? Wij helpen je graag!

Online PubQuiz Pub

Een online Quiz is een fantastische manier om voor plezier en gezonde competitie te zorgen op een locatie naar keuze, ongeacht of het in een cafe is of online. Welke optie je ook kiest, je moet ervoor zorgen dat het eenvoudig is om mee te doen en dat de deelnemers in staat zijn om met elkaar te communiceren. Je kunt een leuke en boeiende online Quiz voor je deelnemers ontwerpen door het juiste onderwerp, de juiste vragen en het juiste platform voor de Quiz te kiezen.

Welk onderwerp kies jij?

Een onderwerp kiezen is het eerste wat je moet doen om een fantastische online PubQuiz te maken. Het is belangrijk om dit te doen omdat het de sfeer van je Quiz bepaalt en je deelnemers de kans geeft om in de stemming te komen. Je hebt de mogelijkheid om een Quiz te maken over algemene kennis, muziek, films of je kunt kiezen voor een test over een onderwerp zoals geschiedenis, aardrijkskunde of sport.


Heb je moeite bij het kiezen van een onderwerp voor de PubQuiz online? Geen enkel probleem! Bij QuizPub weten we dat het lastig kan zijn om een online PubQuiz onderwerp te bedenken. Daarom kunnen we je helpen aan een onderwerp. Wat dacht je naast een MuziekQuiz van een VoetbalQuiz of een Top2000 Quiz?


Als je vragen hebt over de invulling van de online PubQuiz, meer wilt weten over onze werkwijze of benieuwd bent naar de mogelijke onderwerpen kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je zelf bepalen wanneer jullie de Quiz spelen? Bekijk dan eens onze kant en klare PubQuiz.

Wil je meer weten?

Reik een prijs uit voor de winnaar

Aan het einde van de online PubQuiz is het wel zo leuk als de deelnemers die de hoogste scores hebben behaald beloond worden. Dat kan een cadeau zijn of gewoon de mogelijkheid om op te scheppen over de prestatie. Vind vandaag nog een leuke PubQuiz online op onze website!