Teamuitje

Op zoek naar ideeën voor een leuk & verrassend teamuitje?

Teamuitje organiseren?

Teamuitje

Vanaf 10 personen

In lokale horeca of op eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Door heel Nederland

Teamuitje organiseren?

Teamuitje teambuilding

Beleef een origineel teamuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste teamuitje voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.


In totaal hebben wij drie merken die elk gespecialiseerd is in een bepaalde niche. Zo hebben wij creatieve uitjes, pubquizzen, citygames en speldiners. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een teamuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld creatief teamuitje willen combineren met een hilarische Pub Quiz of Muziek Quiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Onze teamuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Hoe verloopt een teamuitje?

Teamuitje op locatie

1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het teamuitje.
2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.
3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het teamuitje op rolletjes loopt.
4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.
5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel)

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Teamuitje op locatie

Een teamuitje hoort gemakkelijk en zorgeloos te zijn. Daarom is het mogelijk dat ons event naar jullie toekomt. Wel zo makkelijk met grote groepen, gewoon op jullie eigen terrein.

Teamuitje

Toch liever een andere setting? Wij hebben meer dan 60 locaties in heel Nederland. Onze eventplanners hebben deze locaties met zorg gekozen. Bijna al onze locaties zijn een gezellig café of restaurant. Een sfeervolle locatie geeft toch een extra dimensie aan de beleving.

Dit zeggen onze klanten

Steph Raaff

UWOON

Ik heb een super leuke avond gehad! Het was een erg fijne presentatie. Leuke en diverse vragen, en een goeie afwisseling tussen plaatjes/foto’s, filmpjes en muziekfragmenten. Ik zou deze quiz zeker aanraden!

Tineke Steltenpool

Dijlander Ziekenhuis

Top quiz. Heel divers. Goed opgezet

Edwin van der Heide

Universiteit Leiden

Aanrader, geeft leuke inhoud aan een gezamenlijke bijeenkomst

Sabine Meijer

Talpa Network

QuizPub en onze host Nadia hebben een onwijs gezellige avond georganiseerd. Zeker een aanrader voor een laagdrempelige, gezellige pubquiz. Bedankt!

Teamuitjes ideeën

Ons doel is dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en mooie herinneringen heeft aan het teamuitje. Voor ieder bedrijfscultuur hebben wij een passende activiteit.

Teamuitjes ideeën

Van citygames tot creatieve workshops en van bloedstollend spannend tot relaxed. Of je nu een ouderwetse gezellige Pubquiz doet of een Citygame in de stad. Het is vooral heel gezellig.


Wil je echt helemaal ontzorgd worden? Dan is Pubquiz Diner een aanrader. Wij zorgen voor een overheerlijk diner en gezellig maar competitief entertainment.


Of toch liever jullie creativiteit de vrije loop laten? Ontdek dan alle creatieve bedrijfsuitjes van ons zusje ArtPub. Ook bij hen worden jullie begeleid door professionals uit het vak; ervaren kunstenaars.


Kom je er toch niet helemaal uit of heb je nog andere ideeën? Onze eventplanners staan voor jou klaar. Zij kunnen jou helpen bij het maken van een keuze. Laten we samen onvergetelijk herinneringen creëren.

Veelgestelde vragen

Onze teamuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Bijna al onze activiteiten zijn in het engels beschikbaar. De spelbegeleider zal jullie dan uiteraard in het engels begeleiden.

We hebben onze teamuitjes activiteiten onderverdeeld in verschillende categorieën; Quizzen, citygames, dinerspellen en PubQuizzen.

Natuurlijk staat gezelligheid op nummer 1, maar soms leent een teamuitje zich ook voor een bepaalde doelstelling als sociale binding, samenwerken of meer vertrouwen. Samen met de eventplanners kunnen wij ervoor zorgen dat het meer dan een leuke dag wordt. We leggen dan extra nadruk op teambuilding, mocht daar behoefte naar zijn.

Onze top 5 ideeën 2023 voor een teamuitje

  1. Pubquiz
  2. Ik Hou van Holland Quiz
  3. Crazy 88
  4. Pubquiz Diner
  5. Ontmasker de Saboteur

De kosten van een teamuitje is geheel afhankelijk van de wensen en grootte van jullie groep. Een teamuitje kan een dagprogramma zijn bestaan uit verschillende activiteiten + diner, maar je kunt ook kiezen voor één activiteit als een PubQuiz. De kosten lopen erg uiteen per teamuitje. Onze eventplanners helpen je graag. Zij kunnen een passend programma samenstellen binnen jouw budget.

Mensen samenbrengen is wat wij doen