NieuwjaarsQuiz

Begin 2024 met een knallende Quiz

Spetterende Quiz met terug- en vooruitblik!

Hero image Nieuw Jaars Quiz

1,5 - 2 uur

Van 10 - 500+ deelnemers

Op locatie door heel Nederland of online

Inclusief audio- en videofragmenten

Met speciale Oud & Nieuw rondes

Kijk terug en blik vooruit met onze NieuwjaarsQuiz

Het nieuwe jaar is aangebroken! Met onze NieuwjaarsQuiz blik je niet alleen terug op de gebeurtenissen van afgelopen jaar, maar kijk je ook vooruit naar wat er in het aankomend jaar allemaal gaat gebeuren. Deze Quiz is perfect om te spelen met collega's of vrienden.

De vragen in onze NieuwjaarsQuiz zijn gemaakt door ervaren Quizmasters. Weet jij alle kleine feitjes over Oud en Nieuw? Of ben je meer thuis in sport of muziek? Speel samen met een team en bewijs dat jullie team over net iets meer kennis beschikt dan je collega's.

Onze quizzen worden gespeeld in een lokale kroeg, op een locatie naar keuze door heel Nederland. Mocht je een compleet verzorgd avondje of dag willen, dan kun je de NieuwjaarsQuiz combineren met jullie (nieuwjaars)borrel of diner.

Enthousiast geworden?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Deloitte
Postcode Lotterij
Universiteit Utrecht
8 HC

NieuwjaarsQuiz 2024

Nieuwjaarsquiz 1

Ga de strijd aan met je vrienden, collega's of familie met onze NieuwjaarsQuiz 2024. Onze enthousiaste QuizMaster presenteert 10 verschillende vragenrondes.


 • Quiz op locatie, exclusief afgestemd op jouw team, afdeling of vriendengroep
 • Rondes met een terugblik op de hoogtepunten van 2023 en een vooruitblik op 2024.
 • Vragen ondersteund met afbeeldingen, geluid- en videofragmenten.
 • Leuk om in teamverband te spelen van 5-6 personen per team.
 • Al meer dan 100+ deelnemende bedrijven en groepen.
 • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team.

Hoe verloopt een NieuwjaarsQuiz?

Nieuwjaarsquiz 2
 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren Quizmaster geeft jullie circa 2 uur lang top entertainment.
 • De deelnemers nemen het tegen elkaar op onder het genot van een drankje.
 • Net als in onze PubQuiz variëren de onderwerpen en zijn deze aangevuld met rondes over actualiteiten & sport van het afgelopen en aankomend jaar.
 • Al onze NieuwjaarsQuizzen worden ondersteund door afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Je kan 1 ronde met vragen op maat over jullie bedrijf, team of groep toevoegen.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Meer informatie?

NieuwjaarsQuiz door heel Nederland!

Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland, maar de NieuwjaarsQuiz kan ook op locatie worden gehouden.


De NieuwjaarsQuiz kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor een NieuwjaarsQuiz thuis, online of live op locatie, alles is mogelijk. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat onze klanten zeggen

Maak jouw uitje compleet

Nieuwjaars Quiz dinner

Quizzen en dineren, we love it! Met ons NieuwjaarsQuiz diner test je de kennis van je team, collega's, vrienden of familie tussen de gangen door. Het is een volledige Quiz ondersteund met audio- en videofragmenten. In combinatie met een diner maak je hier een avond- (en maag)vullend programma van. Live met enthousiaste QuizMaster!


Tussen de diner gangen door speel je elke keer een aantal Quizrondes en aan het einde van het dessert wordt de winnaar bekend gemaakt. We werken hiervoor samen met restaurants door heel Nederland. Voor elke stad en budget zijn er opties beschikbaar. Onze quizzen zijn gemaakt door professionals uit het vak, elke keer uniek en precies onderscheidend genoeg.

Geïnteresseerd?

Waarom QuizPub?

Waarom Quiz Pub Nieuwjaars Quiz

Professionele Quizvragen


Het lijkt makkelijk een goede vraag te bedenken, maar wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals. Om de Quiz voor iedereen toegankelijk te maken, maar toch ook uitdagend!


Elke Quiz bij ons is uniek


Geen enkele NieuwjaarsQuiz is hetzelfde. Elke quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit. Verder geven wij jullie de mogelijkheid 1 gepersonaliseerde ronde toe te voegen.


Enthousiaste Quizmaster


Wij werken samen met professionele quizmaster die jullie een geweldige avond bezorgen.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

NieuwjaarsQuiz 2024 organiseren? Laat QuizPub je helpen!

Nieuwsjaars Quiz organiseren

Ga je graag om met de mensen met wie je werkt? Dan is een Nieuwjaarsquiz ideaal voor jou en je collega’s of vrienden om samen te genieten van quality time! Ieders kennis wordt getest met deze quiz vragen over 2023 en een vooruitblik op 2024. Dit is een fantastische manier zijn om iedereen in de stemming te brengen voor het komende nieuwe jaar.


Een nieuwjaar quiz organiseren zorgt gegarandeerd voor plezier! Een uitstekende manier om het jaar af te sluiten is met een pubquiz over het afgelopen jaar. Zo weet je hoe je vrienden het afgelopen jaar beleefd hebben. Bovendien is het een ook een super gezellige activiteit als teambuilding!

De Nieuwjaar Quiz is een leuke manier om het jaar af te sluiten

Iedereen kan zijn of haar kennis op de proef stellen en ontdekken hoeveel ze weten met behulp van deze pubquiz vragen over 2023! Iedereen krijgt de kans om het in teams tegen elkaar op te nemen en uit te vinden welk team het afgelopen jaar het beste heeft opgelet.


De vragen zijn gevarieerd en meerdere onderwerpen en interesses komen aan bod, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Daarnaast stellen wij vragen die van verschillende moeilijkheidsniveaus. We zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt, maar dat tegelijkertijd iedereen wordt uitgedaagd. Precies onderscheidend genoeg, noemen we dat!


Het is essentieel om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en plezier hebben tijdens quizavonden. Waar kan dit beter dan in de lokale horeca. We hebben hiervoor verschillende opties voor de meeste grote steden in Nederland. De quiz kan uiteraard ook plaatsvinden op jullie eigen locatie.

Er staat veel op het spel bij deze Nieuwjaarsquiz 2024

Nieuwjaars Quiz 2022

Aan het einde zijn er prijzen voor de winnaars. Dit zal een extra motivatie bieden en iedereen inspireren om optimaal te presteren. Echter, niet te serieus. Het enige doel van de pub quiz vragen 2023 is om plezier te maken, dus maak er het beste van en probeer je niet te veel zorgen te maken als je een antwoord niet weet!


De nieuwjaars pubquiz wordt gespeeld op een door jou gekozen plek in heel Nederland, of online! De keuze is aan jou. Laat ons de voorbereidingen treffen en elk onderdeel van je quiz plannen, van de quizmaster tot het kiezen van een geschikte locatie. Wij denken met je mee zodat jij en je team een fantastische avond zullen beleven en waar jullie nog lang over na zullen praten.

Wat is een betere manier om het nieuwe jaar te vieren dan met een quiz?

Nieuwjaarsquizzen zijn geweldig om iedereen mee te laten doen. Onze quizzen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, maar worden vaak gewoon gebruikt als een aangename manier om als team of afdeling tijd door te brengen. Onze NieuwjaarsQuiz is elk jaar weer een fantastische start van het nieuwe jaar voor veel bedrijven. Het mooiste seizoen van het jaar is aangebroken! En wat is een betere manier om het jaar 2024 te starten met een nieuwjaar quiz?


Onze pubquiz vragen 2023 zijn speciaal samengesteld door deskundigen. Jullie zullen verschillende rondes spelen met uiteenlopende onderwerpen onder het genot van een drankje of maaltijd. Iedereen, jong en oud, kan meedoen omdat de rondes gevarieerd zijn! Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar voor al je vragen! Zoek je een ander soort eindejaarsquiz? Bekijk dan eens onze Top 2000 Quiz of onze KerstQuiz! Houd je veel van muziek? Probeer dan onze MuziekQuiz.