Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren?

Personeelsuitje Hero image

Van 10 - 500+ deelnemers

Door heel Nederland

In lokale Horeca

Op jullie eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Samen herinneringen maken

Kerstuitje boeken?

Personeelsuitje boeken?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste personeelsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jouw interesseert en ontdek alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

Personeelsuitje organiseren?

Leuk personeelsuitje

Beleef een origineel personeelsuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste personeelsuitje voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.


In totaal hebben wij drie merken die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde niche. Zo hebben wij creatieve uitjes, pubquizzen, citygames en speldiners. Op basis van jullie wensen en ideeën stellen onze eventplanners een personeelsuitje samen dat niet snel wordt vergeten. Zou je bijvoorbeeld een creatief personeelsuitje willen combineren met een uitdagende Pub Quiz of Muziek Quiz? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze personeelsuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Hoe verloopt een personeelsuitje?

Pubquiz bar vrienden
  1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het personeelsuitje.
  2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.
  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het personeelsuitje op rolletjes loopt.
  4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.
  5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel)

Meer informatie

Personeelsuitje op locatie

Een personeelsuitje hoort gemakkelijk en zorgeloos te zijn. Daarom is het mogelijk dat ons event naar jullie toekomt. Wel zo makkelijk met grote groepen, gewoon op jullie eigen terrein.

Personeelsuitje in lokale kroeg

Toch liever een andere setting? Wij hebben meer dan 60 locaties in heel Nederland. Onze eventplanners hebben deze locaties met zorg gekozen. Bijna al onze locaties zijn een gezellig café of restaurant. Een sfeervolle locatie geeft toch een extra dimensie aan de beleving.

Locaties in jouw stad?

Dit zeggen onze klanten

Personeelsuitjes ideeën

Pubquiz op locatie

Van citygames tot creatieve workshops en van bloedstollend spannend tot relaxed. Of je nu een ouderwetse gezellige Pubquiz doet of een Citygame in de stad. Het is vooral heel gezellig.


Wil je echt helemaal ontzorgd worden? Dan is Pubquiz Diner een aanrader. Wij zorgen voor een overheerlijk diner en gezellig maar competitief entertainment.

Meer info over jouw ideale personeelsuitje?

Liever een ander soort personeelsuitje?

Veelgestelde vragen

Onze personeelsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij personeelsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Bijna alle personeelsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Mensen samenbrengen is wat wij doen