Personeelsuitje

Zin in een Quiz, Dinerspel of Citygame als Personeelsuitje?

Personeelsuitje organiseren?

Op zoek naar iets anders?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Personeelsuitje met collega's?

Tegenwoordig mag een personeelsuitje niet meer ontbreken. Het draagt bij aan de bedrijfscultuur. Als management is het natuurlijk ook een kans om de medewerkers in het zonnetje te zetten als bedankje voor de afgelopen tijd. En dat is ook waar wij voor staan; samen onvergetelijke herinneringen creëren. Het bedrijfsuitje kan bij ons of bij jou. Wij hebben namelijk meer dan 80 locaties in heel Nederland. Verschillende cafés en restaurants zijn bij ons aangesloten - het is dus altijd op een sfeervolle locatie.


Door de jaren heen hebben wij verschillende ideeën voor klanten mogen uitwerken. Hierdoor hebben wij een breed assortiment opgebouwd, van games tot creatieve uitjes en van actief tot relaxed. Gezelligheid staat ten alle tijden voorop. Of je nu een hilarische PubQuiz met collega’s doet of een spannende Citygame in de stad - gezelligheid staat op nummer één. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijfsuitje in goede handen is. Daarom werken wij alleen met professionals uit het vak. Doe je een Muziek Quiz of Pub Quiz? Staat er een ervaren Quizmaster. Of kies je voor een schilderworkshop van ons creatieve zusje ArtPub? Dan word je begeleid door een professionele kunstenaar.


Hou je ervan om het team in de watten te leggen, met een extraatje? Maak het bedrijfsuitje compleet met een diner of een borrel. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het diner een activiteit te doen oftewel een dinerspel: Pubquiz Diner, Ik hou van holland Dinerquiz of Ontmasker de mol Diner. De ideale combinatie van interactie en dineren.


Onze bedrijfsuitjes specialisten staan te popelen om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Wij vertalen jouw wensen in een passend programma waarin gezelligheid voorop staat.

Personeelsuitje Hero image

Van 10 - 500+ deelnemers

Door heel Nederland

In lokale Horeca

Op jullie eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Samen herinneringen maken

Onze visie op personeelsuitjes

Uit onderzoek blijkt dat teambuilding goed werkt.

Teambuilding is wat anders dan teamtraining. Bij de training staat het bouwen aan kennis en vaardigheden centraal, terwijl bij teambuilding het ontwikkelen van de menskant van het werk de prioriteit is. In een meta-analyse keken de onderzoekers naar de volgende vier uitkomsten: cognitief, affectief, proces en teamprestatie. Uit de resultaten kwam naar voren dat teambuildingsactiviteiten positief werken voor alle vier. Twijfel daarom niet langer en werk verder aan jouw team met een gezellig uitje!

Waarom een QuizPub personeelsuitje

Professionals uit het vak


Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met professionals om de meest onvergetelijke beleving te creëren.


Volledige ontzorging


Wij nemen alles uit handen. Wij hebben het dan ook over een complete dienstverlening. Je hoeft alleen aan te geven wat jullie wensen zijn en wij doen de rest. Maak je geen zorgen, duizenden bedrijven gingen je voor.


Een lach is ons doel


Mensen samenbrengen is wat wij doen - herinneringen creëren voor een ultieme werksfeer. Een gedeelde ervaring brengt het team bij elkaar.

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een personeelsuitje boeken?


Onze personeelsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.


Is het mogelijk om een personeelsuitje in ons bedrijfspand te organiseren?


Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.


Zijn de personeelsuitjes ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij personeelsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.


Is er ook een teambuilding element?


Bijna alle personeelsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.