Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren?

Personeelsuitje Hero image

Van 10 - 500+ deelnemers

Door heel Nederland

In lokale Horeca

Op jullie eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Samen herinneringen maken

Op zoek naar iets anders?

Personeelsuitje organiseren

Leuk personeelsuitje

Ervaar een uniek groepsevenement op een van onze 60 locaties verspreid over heel Nederland of op een locatie naar keuze. Wij zijn al vele jaren de organisator van memorabele personeelsuitjes, voor zowel grote multinationals als kleine organisaties. Wij staan voor kwaliteit, enthousiasme en originaliteit.


Bij ons kun je mixen en matchen, zo creëren wij een versassende beleving. Een dag vol verschillende emoties en ervaringen. Stel je eens voor: schilderen in combinatie met een pubquiz, of nog extravaganter, graffiti spuiten, een citygame in de stad en na afloop een gezellige pubquiz met diner. Samen je perfecte personeelsuitje mixen en matchen?

Hoe verloopt een personeelsuitje?

Pubquiz bar vrienden

1. Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het teamuitje.
2. Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.
3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het teamuitje op rolletjes loopt.
4. De activiteit wordt individueel of in teams gedaan.
5. Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel)

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Personeelsuitje op locatie

We maken er een feestje van op een locatie naar jouw keuze. En dan bedoelen we echt elke gewenste plek, of het nu in Nederland is of op de door jou gekozen locatie (bijvoorbeeld jullie kantoor).

Waarom een QuizPub personeelsuitje

Pubquiz op locatie

Professionals uit het vak


Onze kernwaarden zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken samen met deskundigen om een onvergetelijke ervaring te garanderen


Volledige ontzorging


Wij zorgen voor alles. Onze service is volledig en zorgeloos. Het enige wat je hoeft te doen, is ons vertellen wat je wenst, en wij regelen de rest. Geen zorgen, duizenden bedrijven hebben al van onze diensten geprofiteerd.


Een lach is ons doel


We brengen mensen samen. Door samen dingen te beleven, brengen we het team dichter bij elkaar.

Veelgestelde vragen

Onze personeelsuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met de professional wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij Quiz-Pub hebben wij personeelsuitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag te bezorgen.

Bijna alle personeelsuitjes hebben een element van teambuilding als communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.