Groepsactiviteiten

Op zoek naar ideeën voor een leuk & verrassend groepsacitviteit?

Groepsactiviteit organiseren?

Groepsactiviteiten

Vanaf 10 personen

In lokale horeca of op eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Door heel Nederland

Groepsactiviteit organiseren?

Teamuitje teambuilding

Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang groepsactiviteiten organiseert voor bedrijven van alle groottes. Wij hebben drie merken die elk gespecialiseerd zijn in verschillende soorten activiteiten, zoals creatieve uitjes, pubquizzen, citygames en speldiners. Onze eventplanners kunnen op basis van jullie wensen en ideeën een uniek programma samenstellen dat bij jullie groep past.

Onze groepsactiviteiten zijn ontwikkeld door ervaren eventplanners en bieden voor ieder wat wils. We hebben een breed assortiment van activiteiten die verrassend en origineel zijn. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een creatieve groepsactiviteit met een grappige Pub Quiz of swingende Muziek Quiz. Wij zorgen ervoor dat jullie dag/middag/avond een onvergetelijke ervaring wordt - wij zetten jullie in het zonnetje!

Hoe verloopt een groepsactiviteit?

Teamuitje op locatie
  1. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Een van onze eventplanners zal samen met jou de wensen en mogelijkheden bespreken om zo het perfecte groepsactiviteit samen te stellen.
  2. Wij regelen alles op de locatie zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.
  3. De activiteit kan individueel of in teams worden uitgevoerd, afhankelijk van jullie voorkeuren. Op deze manier kunnen jullie als team samenwerken en elkaar beter leren kennen.
  4. Om de dag gezellig af te sluiten bieden wij als optie een diner of borrel aan. Zo kunnen jullie nog even nagenieten van de leuke activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje. (optioneel)

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Groepsactiviteit op locatie

Wij begrijpen dat het organiseren van een groepsactiviteit soms wat extra werk met zich mee kan brengen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om het groepsactiviteit bij jullie op locatie te organiseren. Dit is vooral handig voor grote groepen, omdat alles op jullie eigen terrein kan plaatsvinden.

Teamuitje

We hebben meer dan 60 locaties verspreid door heel Nederland waar jullie groepsactiviteit kan plaatsvinden. Onze eventplanners hebben deze locaties met zorg gekozen en bijna al onze locaties zijn gezellige cafés of restaurants.

Wij hebben een divers portfolio van locaties. Of het nu gaat om een historisch pand in de binnenstad, een gezellig café aan de gracht of een sfeervol restaurant in het bos, wij hebben voor ieder wat wils. Laat ons gerust weten wat jullie voorkeur heeft en wij zorgen dat het geregeld wordt!

Groepsactiviteit organiseren?

Dit zeggen onze klanten

Steph Raaff

UWOON

Ik heb een super leuke avond gehad! Het was een erg fijne presentatie. Leuke en diverse vragen, en een goeie afwisseling tussen plaatjes/foto’s, filmpjes en muziekfragmenten. Ik zou deze quiz zeker aanraden!

Tineke Steltenpool

Dijlander Ziekenhuis

Top quiz. Heel divers. Goed opgezet

Edwin van der Heide

Universiteit Leiden

Aanrader, geeft leuke inhoud aan een gezamenlijke bijeenkomst

Sabine Meijer

Talpa Network

QuizPub en onze host Nadia hebben een onwijs gezellige avond georganiseerd. Zeker een aanrader voor een laagdrempelige, gezellige pubquiz. Bedankt!

Groepsactiviteit ideeën

Teamuitjes ideeën

Of het nu gaat om een creatieve bedrijfsuitjes, een Pubquiz, een Citygame of een Pubquiz Diner, wij hebben voor ieder wat wils. We werken alleen met ervaren eventplanners die weten wat er nodig is om een succesvol groepsactiviteit te organiseren. Zo kunnen jullie samen genieten en mooie herinneringen maken.

Veelgestelde vragen

Onze activiteiten zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Bijna al onze activiteiten zijn beschikbaar in het Engels. Neem contact op met een van onze eventplanners voor meer informatie.

Onze groepsactiviteiten zijn onderverdeeld in categorieën zoals quizzen, citygames, dinerspellen en PubQuizzen. Naast plezier en gezelligheid hechten we ook belang aan teambuilding en kunnen we extra nadruk leggen op dit aspect als daar behoefte aan is. Samen met onze eventplanners zorgen we voor een waardevolle en leuke ervaring voor de groep.

De kosten van een teamuitje variëren afhankelijk van de grootte van de groep en de gekozen activiteiten. Of je nu kiest voor een volledig dagprogramma met diner of slechts één activiteit zoals een PubQuiz, onze eventplanners kunnen je helpen bij het samenstellen van een passend programma binnen jouw budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.