KerstQuiz

Professionele KerstQuiz met video- en audiofragmenten

Kerst Quiz Hero image

1,5 tot 2 uur

Van 10 - 500+ deelnemers

Op locatie door heel Nederland

Met speciale kerstrondes

Inclusief audio- en videofragmenten

KerstQuiz als afsluiter voor jullie bedrijf

Onze KerstQuiz is ieder jaar weer een geweldige afsluiter voor veel bedrijven. It’s the most wonderful time of the year! En een PubQuiz vol met vragen over Kerst, Oud & Nieuw en een terugblik op 2023 is hiervoor een geweldige afsluiter. Trek je foute kersttrui aan en verzamel je vrienden, collega’s of familie. Kom er in 1,5 tot 2 uur achter wie van jullie de enige echte Kerstexpert is!

Onze KerstQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. Onder het genot van een drankje of diner spelen jullie verschillende rondes met afwisselende onderwerpen waaronder Kersthits, Kerstfeitjes en Kerstfilms. De rondes zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud.

Net als onze andere quizzen wordt de KerstQuiz gespeeld in een lokale kroeg, op een locatie naar keuze door heel Nederland of toch liever Online. Wij regelen jullie quiz van A tot Z, van quizmaster (met foute kersttrui) tot het vinden van een geschikte locatie.

Enthousiast geworden?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
Vodafone
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Warner Music Benelux

KerstQuiz 2023

KerstQuiz met Kerstborrel

Benieuwd wie het beste scoort? Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Onze KerstQuiz is voor iedereen geschikt en precies onderscheidend genoeg


De winnaar wordt je toch echt door net dat beetje meer feitenkennis. Een gezellige horeca locatie, groep collega's en onze KerstQuiz zijn de ingrediënten voor een top avond! We sluiten uiteraard af met een Kersthits Muziekronde! Meezingen en dansen leveren extra punten op!

Wat vinden onze klanten

Meer informatie?

KerstQuiz door heel Nederland!

Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland, maar de KerstQuiz kan ook op eigen locatie worden gehouden.


De KerstQuiz kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor een KerstQuiz thuis, online of live op locatie, alles is mogelijk. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

KerstQuiz bij jou in de buurt?

Hoe verloopt een KerstQuiz

Kerst Quiz Bedrijfsuitje
 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.
 • Net als in onze PubQuiz variëren de onderwerpen en zijn deze aangevuld met rondes over actualiteiten & sport 2022, Kersthits, -feitjes en -films.
 • Al onze Kerstquizzen worden ondersteund afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Je kan 1 ronde met vragen op maat over jullie bedrijf, team of groep toevoegen.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Maak je KerstQuiz compleet

Laat QuizPub jou verrassen en maak je teamuitje compleet!

Kerstquiz feest

Wil jij niet dat de avond eindigt met alleen een KerstQuiz? Geen probleem, wij regelen graag verschillende extra opties. .


Zo kun je de KerstQuiz combineren met een diner of zelfs tussen de gangen doorspelen. Wat te denken van een uitgebreide borrel met lekkere drankjes of zelfs een DJ die op locatie komt draaien!

Meer informatie

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele Quizvragen: Het lijkt makkelijk een goede quizvraag, wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals.Elke Pubquiz is uniek: Geen enkele Pubquiz is hetzelfde. Elke quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit.Gezellige horecalocaties: We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Want voor de echte Pubquiz ervaring ga je natuurlijk naar de …!

Unieke PUB Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

Veel gestelde vragen

We reageren bijna altijd binnen 2 werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren. Kun je echt niet wachten of is je event op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Per factuur middels overschrijving. De factuur versturen wij nadat wij de opdrachtbevestiging van de boeking retour hebben ontvangen en deze dient voor aanvang van de activiteit betaald te zijn.

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Bij elke pubquiz, spel of citygame kan een lunch, borrel of diner arrangement bijgeboekt worden. Jullie kunnen ervoor kiezen om voor, tijdens of na de activiteit te eten.

Dit kan zeker! Wij bieden een aantal DIY Quizzen aan die je zelf kunt presenteren. Hierbij krijg je ook een handleiding hoe je er eentje kan organiseren. Bekijk hier ons aanbod >

Voor een PubQuiz van 1,5 tot 2 uur hanteren we vaak 10 rondes van 5 vragen. Het is ook mogelijk de Quiz in te korten tot 1,5 uur of 1 uur. We spelen dan respectievelijk 7 of 4 rondes.

Dit kan zeker! We organiseren een PubQuiz vanaf 10 personen. Ben je met een kleinere groep, bekijk dan ook onze DIY Pubquizzen! Deze zijn speciaal gemaakt voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

KerstQuiz organiseren – ideaal voor een gezellige middag of avond!

Teambuilding door middel van een quiz bezorgt werknemers een leuke middag of avond, verhoogt de teamspirit en is bovendien een blijk van waardering. Er zijn veel verschillende soorten teambuilding activiteiten, zoals competitieve en coöperatieve of voor buiten en binnen. Maar heb je wel eens nagedacht over een quiz bij het plannen van een uitje voor je team?

Kerst Quiz organiseren

Voor bedrijven kan het een uitdaging zijn om de betrokkenheid van werknemers op peil te houden. Het organiseren van een KerstQuiz op het werk is een super leuke methode om interactie tussen werknemers te organiseren in een informele setting. Dit zal zeker helpen om de betrokkenheid te vergroten.

Organiseer een KerstQuiz!

Je kunt de kennis van werknemers over allerlei onderwerpen evalueren met een leuke en spannende KerstQuiz. Onze kerst quizzen hebben een competitief en speels karakter, waarin vriendelijke rivaliteit centraal staat. Het hoeft allemaal niet zo serieus te zijn, of wel?

Waarom geen kerst PubQuiz voor je bedrijf organiseren als je een manier zoekt om iedereen in de kerststemming te krijgen? Het quizformat is perfect voor eindejaarsfeestjes op kantoor.

Dit is waarom een KerstQuiz zo leuk is voor op kantoor!

Een van de leukste activiteiten om tijdens de feestdagen te doen is zonder twijfel een trivia spel met een kerstthema. Door een professioneel opgezette quiz krijgt iedereen zin om zijn of haar collega’s uit te dagen. Het is altijd spannend wie wint. De quiz kent diverse onderwerpen en kan worden afgestemd op de specifieke interesses van jullie kantoor.

Kerst Quiz op kantoor

Daarnaast kunnen jullie een persoonlijke ronde toevoegen. Bij het ontwikkelen van vragen voor de persoonlijke ronde is er vrijwel geen limiet aan het aantal beschikbare opties. Het feit dat de quiz gevarieerd is en verschillende onderwerpen behandelt maakt de quiz voor iedereen geschikt.


Door het beantwoorden van de quizvragen en hierin samen te werken, kun je je collega's beter leren kennen en inzicht krijgen in hun interesses. Zo worden kerst quiz vragen gebruikt om je collega’s beter te leren kennen en onderlinge vriendschap te bevorderen. Waarom zou je dus niet een kerst pub quiz houden?

Prijzen zijn een leuke stimulans voor deelname

De prijzen zijn altijd een leuke motivatie voor deelname aan de kerst quiz. Ze geven de deelnemers iets om naar uit te kijken. Maak je geen zorgen als veel spelers dezelfde scores hebben, we kunnen een schattingsvraag gebruiken als tie breaker!

Een KerstQuiz is de perfecte manier om elk personeelsfeest of bijeenkomst te verlevendigen. Niet alleen zijn ze een geweldige manier om het ijs te breken en iedereen aan het praten te krijgen, maar ze zijn ook leuk om je kennis van alles wat met kerstmis te maken heeft te testen.


Dus of je nu op zoek bent naar een feestelijke activiteit voor je volgende bedrijfsfeest of plezier wilt maken met vrienden en familie, waarom probeer je onze KerstQuiz niet een keer? Wie weet leer je nog iets nieuws!

Meer informatie ontvangen?

Waar wil je de kerst PubQuiz houden? De keuze is volledig aan jou!

De kerst PubQuiz wordt gespeeld in een buurtcafé, op een door jou gekozen plek in heel Nederland, of online. Wij plannen elk onderdeel van je quiz: van de quizmaster (die natuurlijk een mooie kerst outfit draagt) tot het kiezen van een geschikte locatie.

Kerst Pub Quiz Locatie

Tijd doorbrengen met dierbaren is het kostbaarste wat er is. Er is geen leukere activiteit dan het spelen van een competitief spel en net iets meer feitjes kennen dan je teamgenoot. De basis van een succesvolle groep, vriendschap of familie zijn zijn gedeelde herinneringen.


Bij QuizPub combineren we onze liefde voor evenementenplanning met onze passie voor spelletjes, quizzen en het samenbrengen van mensen. Wij zetten ons enthousiast in om van jouw werkuitje, vriendenweekend of familiebijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Laten we samen bouwen aan jullie collectieve herinnering!

Overal in Nederland kan een Kerst quiz worden aangevraagd

In Nederland werken we samen met meer dan 100 locaties. Dus ergens bij jou in de buurt is geen probleem!

Een PubQuiz kan theoretisch overal gehouden worden, zolang er maar beeld- en geluidsapparatuur aanwezig is. Ben je benieuwd of jouw locatie geschikt is voor een kerst quiz? Of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!


Een uitstekende manier om het jaar af te sluiten is met een quiz. Zo kom je meer te weten over je vrienden en collega’s. Bovendien is het een uitstekende activiteit om het volgende jaar vast voor te bereiden! Naast de KerstQuiz kun je ook kiezen voor onze NieuwjaarsQuiz of de Top 2000 Quiz.

Een KerstQuiz organiseren

Kerst quiz vragen? Die hebben wij!

Voor iedereen hebben we een leuke kerst quiz. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk teamuitje of een leuk uitje voor je vriendengroep.

Kerst Quiz Teambuilding

Het is ook mogelijk om de quiz online te organiseren. Of het gaat nu om grotere groepen die een volledig geplande dag vanuit een echte studio nodig hebben of kleinere groepen die Zoom of MS Teams gebruiken!

Waarom teambuilden met kerst quiz vragen?

Veel bedrijven organiseren regelmatig bedrijfsuitjes, zoals bijvoorbeeld quizzen over algemeen bekende onderwerpen of een MuziekQuiz. Op deze manier kunnen personeelsleden op een luchtige manier met elkaar kunnen communiceren en elkaar uitdagen. Het verhoogt het de teamspirit. Dit geldt natuurlijk ook bij onze KerstQuiz!


Veel bedrijven schakelen ons regelmatig in, zodat medewerkers elkaar beter te leren kennen. Dit soort quizzen helpt bij de vorming van teams, vooral als er nieuwe team leden bijkomen of wanneer jullie als team niet fysiek op dezelfde locatie zijn gevestigd.


Door de QuizPub KerstQuiz te gebruiken, kun je al je collega’s betrekken bij het je bedrijf, jullie team en gezamenlijke doelstelling. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een kerst quiz aan en wie weet speel jij binnenkort met je collega’s om de winst!

Meer uitleg nodig?

De KerstQuiz is een leuke manier om het jaar af te sluiten

Iedereen mag zijn of haar kennis op de proef stellen met quizvragen over kerst en ontdekken hoeveel algemene kennis ze hebben door deel te nemen aan deze spannende kerst pub quiz.

Iedereen krijgt de kans om het tegen elkaar op te nemen en uit te vinden wie de meeste kennis heeft. Bovendien zijn quizzen een uitstekende manier om mensen met elkaar te laten kletsen en lachen, wat altijd een plezierige manier is om het kalenderjaar af te sluiten!