Groepsuitje

Op zoek naar ideeën voor een leuk & verrassend groepsuitje?

Groepsuitje organiseren?

Groepsuitje

Vanaf 10 personen

In lokale horeca of op eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Door heel Nederland

Interesse in een groepsuitje?

Groepsuitje boeken?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste bedrijfsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jouw interesseert en ontdek alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen?

Groepsuitje organiseren?

Groepsuitje binnen

Beleef een origineel groepsuitje op één van onze 60 locaties door heel Nederland of op jullie eigen locatie. Wij organiseren al jaren het leukste groepsuitje voor bedrijven, van multinationals tot kleine organisaties. Kwaliteit, enthousiasme en originaliteit staan centraal.


Het is belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en met plezier terugkijkt op het groepsuitje. Daarom zijn wij zo'n fan van onze samengestelde dagen. Waar je van alles wat proeft. Een soort buffet maar dan met verschillende activiteiten. Wat dacht je van schilderen en een pubquiz? Of nog gekker; graffiti spuiten, een citygame in de stad en na afloop pubquiz met dinner?

Onze groepsuitjes zijn verassend en ontwikkeld door ervaren eventplanners uit het vak. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd met voor ieder wat wils.

Hoe verloopt een groepsuitje?

Groepsuitje
  1. Onze eventplanners bespreken graag samen met jou de wensen en mogelijkheden voor een uniek groepsuitje. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat het groepsuitje aan al jullie verwachtingen voldoet en een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen.
  2. We regelen een leuke en geschikte locatie of komen naar jullie eigen locatie toe
  3. Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider helpt jullie bij de activiteiten, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer.
  4. De activiteit wordt individueel of in groepen gedaan.

Tip: sluit het af met een diner of borrel (Optioneel)

Meer informatie

Groepsuitje locatie

We begrijpen dat het organiseren van een groepsuitje veel gedoe kan zijn, daarom bieden we de optie om het groepsuitje bij jullie op locatie te organiseren. Dit is vooral handig voor grotere groepen.

Of toch liever bij ons? Wij hebben meer dan 60 locaties in heel Nederland. Onze eventplanners zijn op jacht gegaan naar de meest sfeervolle locaties van Nederland voor een geweldig groepsuitje. Zo zijn al onze locaties een café of restaurant.

Locaties in jouw stad?

Dit zeggen onze klanten

Groepsuitjes ideeën

Wij willen niet allen een perfect groepsuitje organiseren maar ook een groepsuitje dat bij jullie past.

Groepsuitje

Een actief groepsuitje? Wat dacht je van een citygame; escape the city. Een spel waar je met je collega's of vrienden de stad op een nieuwe manier ontdekt. Als jullie meer van actie houden, dan raden wij Robinson aan. Het is afgeleid van het bekende televisie programma waarin kandidaten proberen te overleven op een onbewoond eiland. Of toch liever een groepsuitje binnen? Met stip op nummer één staat onze Pubquiz.

Meer ideeën nodig?

Een tijdje terug hebben wij een een groepsuitje georganiseerd met een Hollands tintje. Wij begonnen met een Ik Hou Van Holland Quiz en daarna door met een Schilderen als van Gogh. We sloten het groepsuitje af bij een van onze favoriete restaurants.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan overweldigend zijn (wellicht heb je nu keuzestress). Dit is wat onze eventplanners dag in, dag uit doen. Zij kunnen jou 100% helpen. Je kan ons altijd bellen of een afspraak plannen voor een vrijblijvend gesprek.

Meer info over jouw ideale groepsuitje?

Een ander soort groepsuitje organiseren?

Veelgestelde vragen

Vanaf 10 personen

Ja dat is mogelijk! Onze eventplanner kan hier meer informatie over geven.

Dit is helemaal afhankelijk van de activiteit en het arrangement dat jullie erbij afnemen. Je kan al een GPS spel of zogenaamd self-guided citygame kopen voor €29,50 per team. Wil je een dinerspel plus drankarrangement boeken dan zijn de kosten tussen de €60 - €80 afhankelijk van de groepsgrootte.

Mensen samenbrengen is wat wij doen