Crazy 88

88 te gekke opdrachten voor mensen met lef!

Crazy 88 Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Door heel Nederland

Ook in het Engels mogelijk

Afwisselende en creatieve opdrachten

90+ keer geboekt

Bij Crazy 88 draait het om Creativiteit, Lef en Lachen!

Crazy 88 is één van de populairste citygames. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen! De opdrachten zijn ook in een online versie ontwikkeld.

Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint. Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap. De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit. We hebben varianten voor bedrijfsuitjes en voor vrijgezellen. Gaan jullie voor de originele versie of durven jullie extreem te gaan?

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
Vodafone
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank

Wat is Crazy 88?

Het Crazy 88 spel is ontstaan door een televisieprogramma van BNN. Dit programma was te zien in 2008 en twee teams voerde hier uiteenlopende opdrachten uit. De teams moesten 88 opdrachten uitvoeren. Voer elke opdracht die het team kan afstrepen ontvangen zij minimaal 1 punt. Hoe gekker en ludieker de uitvoering, hoe hoger de score.

Crazy 88 opdrachten

Crazy 88 gekke bekken

Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Ga jij voor 50 punten op de foto met een kale man? Of gaan jullie met je billen bloot voor 200 punten!? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën.


Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol. De opdrachten worden aangepast aan de groep. Een groep collega’s krijgt andere opdrachten dan een groep vrijgezellen. Willen jullie extreem, ook dat is mogelijk.


Voorbeelden van deze opdrachten:


 • Neem een frisse duik

 • Maak een foto van een lieveheersbeestje

 • Laat je over de drempel tillen door een vreemde

 • Verklaar de liefde aan een onbekende

 • Klim ergens in

Hoe verloopt Crazy 88?

Crazy 88 Bedrijfsuitje
 • Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige horeca locatie of op een locatie in de stad.
 • Er volgt een korte uitleg van de game en de teams worden ingedeeld. Het leukste is om het spel te spelen in teams van 3-6 personen.
 • De opdrachten worden uitgelegd, jullie starten de speciale Crazy 88 app op en jullie kunnen op pad.
 • Jullie doen eerst een paar veilige opdrachten, maar al snel besluiten jullie wat meer lef te tonen. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
 • Na afloop van de game komen jullie weer terug op onze locatie. Terwijl jullie napraten onder het genot van een drankje bepaalt de jury welk team het allergekst is!

Crazy 88 kopen: Organiseer het zelf!

Crazy 88 winkelwagen race

Is jullie budget beperkt of zijn jullie met een klein groepje (<10 personen), dan kun je ook onze DIY Crazy 88 kopen. Je ontvangt dan van ons alle opdrachten.


Samengevat ontvang je dan:


 • Originele opdrachten

 • Instructie hoe deze opdrachten te hosten via Zoom / MS Teams.

 • Tips en Tricks voor de presentator.

 • Handige template om scores op te tellen en de winnaar bekend te maken!Kosten hiervan zijn slechts €99,- (excl. BTW).

Boek nu deze te gekke activiteit

Crazy 88 Online

Crazy 88 online

Crazy 88 Online is de perfecte teambuilding game voor jullie online bedrijfsuitje of familie uitje. We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool). De teams spelen samen in een breakout room of maken zelf een app-groepje aan.


Bij Crazy 88 Online zijn de opdrachten zijn aangepast. De opdrachten zijn allemaal thuis of op kantoor uit te voeren. Imiteer je bijvoorbeeld een bokser die touwtje springt of maken jullie een hilarisch vlog over een kruimel brood?


 • Online quiz, exclusief afgestemd op jouw team, afdeling of vriendengroep.

 • Vragen ondersteund met afbeeldingen, geluid en video.

 • Al meer dan 100+ deelnemende bedrijven en groepen

 • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team

Hoe verloopt Crazy 88 online

Crazy 88
 • We nodigen iedereen uit via Zoom of Microsoft Teams en zorgen ervoor dat iedereen klaar zit met een drankje.

 • Onze ervaren quizmaster presenteert online en geeft jullie ca. 1,5 uur top entertainment.

 • Iedereen voert de opdrachten individueel uit.

 • Na afloop ontvang je alle filmpjes en foto’s als aandenken aan deze crazy activiteit.

Crazy 88 door heel Nederland!

Crazy 88 op locatie spelen we in een stadscentrum of bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf of vakantieverblijf. Je kan uiteraard ook starten bij één van onze horeca locaties. Onze spelbegeleider is tijdens het hele spel aanwezig om jullie op weg te helpen en tijdens het spel te ondersteunen en aanmoedigen. Alle opdrachten kunnen veilig op 1,5 meter worden uitgevoerd. Je leert de stad en haar bewoners op een ludieke manier kennen.


Crazy 88 kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor in de stad of online, alles is mogelijk. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Crazy 88 Bedrijfs of Teambuilding

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Zeker nu iedereen elkaar weer mag zien is Crazy 88 een geschikt uitje. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Samen lachen jullie om elkaars creativiteit en lef! Dit is de snelste manier om ook je nieuwe collega's echt onderdeel van het team te laten worden! Niet te serieus, maar lekker 'crazy'. Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!