Crazy 88

88 te gekke opdrachten voor mensen met lef!

Crazy 88 Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Door heel Nederland

Ook in het Engels mogelijk

Afwisselende en creatieve opdrachten

90+ keer geboekt

Bij Crazy 88 draait het om Creativiteit, Lef en Lachen!

Crazy 88 is één van de populairste citygames. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera en video. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen!

Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint. Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap. De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit. Het spel bestaat uit verschillende levels. Gaan jullie voor de veilige opdrachten of durven jullie extreem te gaan?

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
Vodafone
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank

Wat is Crazy 88?

Crazy 88 NL Afbeeldingen Website

Het Crazy 88 spel is ontstaan door een televisieprogramma van BNN. Dit programma was te zien in 2008 en twee teams voerde hier uiteenlopende opdrachten uit.


De teams moesten 88 opdrachten uitvoeren. Voor elke opdracht die het team kan afstrepen ontvangen zij minimaal 1 punt. Hoe gekker en ludieker de uitvoering, hoe hoger de score. Wij hebben 88 originele opdrachten bedacht on hiervan ons eigen spel gemaakt. Dit speel je in teams tegen elkaar - met of zonder begeleiding - op je telefoon.

Crazy 88 opdrachten

Crazy 88 NL Afbeeldingen Website 1

Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Ga jij voor 2 punten op de foto met een kale man? Of gaan jullie met je billen bloot voor 10 punten!? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën.


Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol. Je kan het zo extreem maken als je wilt.

Hoe verloopt Crazy 88?

Crazy 88 opdrachten 2
 • Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige horeca locatie of op een locatie in de stad.
 • Er volgt een korte uitleg van de game en de teams worden ingedeeld. Het leukste is om het spel te spelen in teams van 3-6 personen.
 • De opdrachten worden uitgelegd, jullie starten de speciale Crazy 88 app op en jullie kunnen op pad.
 • Jullie doen eerst een paar veilige opdrachten, maar al snel besluiten jullie wat meer lef te tonen. Ondertussen verdienen jullie awards en bonussen, maar pas op voor booby traps!
 • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
 • Na afloop van de game komen jullie weer terug op onze locatie. De leukste foto's en video's worden getoond. Terwijl jullie napraten onder het genot van een drankje bepaalt de jury welk team het allergekst is!

Voorbeelden van Crazy 88 opdrachten

Crazy 88 NL Afbeeldingen Website 3
 • Neem een frisse duik

 • Maak een foto van een lieveheersbeestje

 • Laat je over de drempel tillen door een vreemde

 • Verklaar de liefde aan een onbekende

 • Klim ergens in

Crazy 88 kopen: Organiseer het zelf!

Is jullie budget beperkt of zijn jullie met een klein groepje (<10 personen), dan kun je ook onze DIY Crazy 88 kopen. Na afrekenen in de shop, ontvang je dan per mail instructies en een inlog voor onze Crazy 88 App.

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Boek nu deze te gekke activiteit

Crazy 88 door heel Nederland!

Crazy 88 op locatie spelen we in een stadscentrum of bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf of vakantieverblijf. Je kan uiteraard ook starten bij één van onze horeca locaties. Onze spelbegeleider is tijdens het hele spel aanwezig om jullie op weg te helpen en tijdens het spel te ondersteunen en aanmoedigen.


Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Hebben jullie lef?

Waarom Crazy 88?

Crazy 88 NL Afbeeldingen Website 4

Creativiteit en teamwork: Crazy 88 draait om creativiteit en teamwork. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint!Geschikt voor iedereen: Iedereen bepaalt zijn eigen grenzen. Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw.Gezamenlijke ervaring: Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele organisatie en begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

We staan voor je klaar!

Event team

Neem contact op met ons en bespreek je wensen.