Kant-en-klare Pubquiz kopen

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Kopen

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Op zoek naar een kant-en-klare pubquiz?

Met ons kant-en-klare pubquiz pakket haal je alles in huis voor een eigen PubQuiz. Kies een PubQuiz die bij jullie past, volg de stappen en ontvang je PubQuiz direct per mail. Met wie je ook een Quiz wilt spelen, wij hebben een passende variant.

Pub Quiz Groepsuitje 0d71c26a3a06111db4ee61a6d13807a6

Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen die een topquiz wilt organiseren. Onze beste quizzen die wij zowel online als offline hebben gespeeld hebben wij voor jou in een kant-en-klare PubQuiz omgezet. Voor iedereen zit er een PubQuiz bij; vereniging, familie, vrienden of met het bedrijf.

Hoe werkt een kant-en-klare PubQuiz

Een kant-en-klare PubQuiz is een digitaal product. Na afrekenen in onze shop, ontvang je een mail met een download link en kun je direct beginnen met spelen.

 • De Quiz bestaat uit meerdere rondes met vragen over verschillende onderwerpen. Dit is uiteraard afhankelijk van welke Quiz je aanschaft.
 • De meeste quizzen bestaan uit 10 rondes van 5 vragen of 6 rondes van 10 vragen. 50 tot 60 vragen dus. Dit staat garant voor 1,5 tot 2 uur Quiz plezier
 • De Quiz wordt geleverd in een PowerPoint bestand (PPTX-formaat) en kan op elke laptop worden afgespeeld.
 • Elke vraag in de Quiz wordt ondersteund met afbeeldingen, audio- of videofragmenten.
 • Voor de beste speelervaring is dus aan te raden je laptop aan te sluiten op een TV of beamer. Online kun je je scherm delen in een online meeting (bijv. via Zoom of MS Teams)
 • Het bestand dat je download bevat daarnaast Tips & Tricks voor de Quizmaster
 • De deelnemers vullen hun score in met pen en papier. Er zit een antwoordformulier dat je kunt uitprinten bij de Quiz
 • Om de paar Quizrondes nemen jullie de goede antwoorden door. De deelnemers kijken hun eigen antwoorden of de antwoorden van de buurman of -vrouw na
 • Verzamel per deelnemer of team het aantal punten in het scoreformulier en alle punten worden bij elkaar opgeteld!
 • Met een klein beetje voorbereiding kan zo iedereen Quizmaster zijn!

Hoe kan ik een PubQuiz kopen?

QuizPub Quizmaster Hero

 1. Bekijk al onze Quizzen en selecteer de gewenste Quiz

 2. Registreer je gegevens

 3. Reken af via iDEAL, Creditcard of PayPal

 4. Na betaling ontvang je direct een bevestiging met daarin de link naar de Quiz. Met deze link kun je de Quiz plus alle andere documenten downloaden

 5. Plan een datum en tijdstip, nodig alle deelnemers uit en zorg ervoor dat je de techniek vooraf test en de Quiz al een keer hebt doorgenomen.

 6. Deel een foto van je Quiz met #quizpub op Instagram en / of Facebook

Toch liever een Quiz met Quizmaster?

Geen probleem! Wij kunnen de organisatie ook volledig uit handen nemen. Een variërende pubquiz met een gezonde dosis humor.

Pubquiz op locatie

Wij hebben door heel Nederland quizmasters - er is altijd een in de buurt. Jullie hoeven alleen op de afgesproken tijd en locatie te komen en wij zorgen dat er een top avond met een enthousiaste quizmaster. Bovendien is het dan ook nog mogelijk een persoonlijke ronde aan de Quiz toe te voegen. Vraag een offerte aan.

Meer informatie ontvangen?

Wie zijn wij?

Pubquiz 2021

Over de jaren heen hebben wij velen Pubquizzen bedacht voor jong en oud. Voor familiefeestjes en grote multinationals. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een pubquiz met verassende rondes en uiteenlopende vragen. Wij zorgen ervoor dat je met weinig voorbereiding een geslaagde topquiz kunt organiseren.