Kant-en-klare Pubquiz kopen

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Kopen

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Bekijk de trailer van onze PubQuiz

Op zoek naar een kant-en-klare pubquiz?

Pub Quiz Groepsuitje 0d71c26a3a06111db4ee61a6d13807a6

Met ons kant-en-klare PubQuiz pakket haal je alles in huis voor een eigen PubQuiz. Kies een PubQuiz die bij jullie past, volg de stappen en ontvang je PubQuiz direct per mail. Voor welke gelegenheid je ook een Pub Quiz kopen wilt, wij hebben een passende variant.


Voor wie is dit geschikt? Voor iedereen die een PubQuiz kopen wilt. Onze beste quizzen die wij zowel online als op locatie hebben gespeeld hebben wij voor jou in een kant-en-klare PubQuiz omgezet. Voor iedereen zit er een PubQuiz bij; vereniging, familie, vrienden of met het bedrijf.

Hoe werkt een kant-en-klare PubQuiz

Een kant-en-klare PubQuiz is een digitaal product. Na afrekenen in onze shop, ontvang je een mail met een download link en kun je direct beginnen met spelen.

 • De Quiz bestaat uit meerdere rondes met vragen over verschillende onderwerpen. Dit is uiteraard afhankelijk van welke Quiz je aanschaft.
 • De meeste quizzen bestaan uit 10 rondes van 5 vragen of 6 rondes van 10 vragen. 50 tot 60 vragen dus. Dit staat garant voor 1,5 tot 2 uur Quiz plezier
 • De Quiz wordt geleverd in een PowerPoint bestand (PPTX-formaat) en kan op elke laptop worden afgespeeld.
 • Elke vraag in de Quiz wordt ondersteund met afbeeldingen, audio- of videofragmenten.
 • Voor de beste speelervaring is dus aan te raden je laptop aan te sluiten op een TV of beamer. Online kun je je scherm delen in een online meeting (bijv. via Zoom of MS Teams)
 • Het bestand dat je download bevat daarnaast Tips & Tricks voor de Quizmaster
 • De deelnemers vullen hun score in met pen en papier. Er zit een antwoordformulier dat je kunt uitprinten bij de Quiz
 • Om de paar Quizrondes nemen jullie de goede antwoorden door. De deelnemers kijken hun eigen antwoorden of de antwoorden van de buurman of -vrouw na
 • Verzamel per deelnemer of team het aantal punten in het scoreformulier en alle punten worden bij elkaar opgeteld!
 • Met een klein beetje voorbereiding kan zo iedereen Quizmaster zijn!

Hoe kan ik een PubQuiz kopen?

Pubquiz Quizmaster

 1. Bekijk al onze Quizzen en selecteer de gewenste Quiz

 2. Registreer je gegevens

 3. Reken af via iDEAL, Creditcard of PayPal

 4. Na betaling ontvang je direct een bevestiging met daarin de link naar de Quiz. Met deze link kun je de Quiz plus alle andere documenten downloaden

 5. Plan een datum en tijdstip, nodig alle deelnemers uit en zorg ervoor dat je de techniek vooraf test en de Quiz al een keer hebt doorgenomen.

 6. Deel een foto van je Quiz met #quizpub op Instagram en / of Facebook

Toch liever een Quiz met Quizmaster?

Pubquiz op locatie

Geen probleem! Wij kunnen de organisatie ook volledig uit handen nemen. Een variërende pubquiz met een gezonde dosis humor.

Wij hebben door heel Nederland quizmasters - er is altijd een in de buurt. Jullie hoeven alleen op de afgesproken tijd en locatie te komen en wij zorgen dat er een top avond met een enthousiaste quizmaster. Bovendien is het dan ook nog mogelijk een persoonlijke ronde aan de Quiz toe te voegen. Vraag een offerte aan.

Meer informatie ontvangen?

Wie zijn wij?

Pubquiz 2021

Over de jaren heen hebben wij velen Pubquizzen bedacht voor jong en oud. Voor familiefeestjes en grote multinationals. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een pubquiz met verassende rondes en uiteenlopende vragen. Wij zorgen ervoor dat je met weinig voorbereiding een geslaagde topquiz kunt organiseren.

Onze Kant en klare PubQuiz kopen

Voorbeeld rondes Muziek Quiz

Ben jij de Quizmaster die de show wilt stelen in de kroeg, een restaurant, of thuis? Met onze PubQuiz pakketten haal je alles in huis om jouw eigen Quiz te organiseren! Onze Quizzen zijn zo samengesteld dat ze voor iedereen uitdagend zijn, maar niet té moeilijk. Een PubQuiz kopen is perfect voor vrienden, familie, of collega's.

Wil je onze Kant en klare PubQuiz kopen en vraag je je af welke vragen je kunt verwachten? Van geschiedenis tot muziek en van aardrijkskunde tot sport, alles komt aan bod in onze algemene KennisQuiz. Onze Quizzen zijn zo opgesteld dat ze voor iedereen toegankelijk zijn en voor veel gespreksstof zorgen. Alleen degenen die onze Kant en klare PubQuiz kopen, krijgen toegang tot deze leuke Quiz!

Onze kant en klare PubQuiz is zo samengesteld dat je de vragen in een gegeven volgorde kunt stellen en je kunt ook mixen en matchen met verschillende rondes. Zij die bij ons een Pub Quiz kopen zijn verzekerd van een onvergetelijke avond!

Klaar om jouw eigen Pub Quiz te organiseren?

Bestel dan nu ons PubQuiz pakket en ontvang direct een mail met jouw kant en klare Quiz. Of je nu met een vereniging, familie, vriendengroep of bedrijf bent, er is voor iedereen een passende variant beschikbaar. Organiseer nu jouw eigen PubQuiz en maak er een onvergetelijke avond van!

Wil je graag een kant en klare PubQuiz kopen? Stop met zoeken en haal alles in huis voor een eigen PubQuiz met ons PubQuiz pakket! Kies de Quiz die perfect bij jullie past, volg de stappen en ontvang de PubQuiz direct per mail. Onze Quizzen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een volwaardige Quiz. Kies je voor een MuziekQuiz of een KerstQuiz? De keuze is aan jou!

Hoe werkt een kant en klare PubQuiz? Het is super eenvoudig!

Kant En Klare Pub Quiz vragen

Na het afrekenen in onze shop, ontvang je een mail met een download link en kun je direct beginnen met spelen. De Quiz bestaat uit meerdere rondes met vragen over verschillende onderwerpen, afhankelijk van welke Quiz je hebt gekozen. Meestal bestaat de Quiz uit 10 rondes met 5 vragen of 6 rondes met 10 vragen. Dat is maar liefst 50 tot 60 vragen en staat garant voor 1,5 tot 2 uur speelplezier!

Een geschikte Quiz kopen?

Kant-en-klare PubQuiz kopen voor Powerpoint

Kant En Klare Pub Quiz beamer

Onze Quizzen worden geleverd in een PowerPoint bestand (PPTX-formaat) en kunnen op elke laptop worden afgespeeld. Elke vraag in de quiz wordt ondersteund door afbeeldingen, audio- of videofragmenten voor de beste speelervaring. Het is aan te raden om je laptop aan te sluiten op een TV of beamer, zodat iedereen goed kan meekijken. Online kun je je scherm delen in een online meeting (bijv. via Zoom of MS Teams). Het bestand dat je downloadt bevat daarnaast Tips & Tricks voor de Quizmaster, zodat jij de beste Quizmaster kunt zijn!

Pub Quiz kopen? Zo eenvoudig is het!

De deelnemers vullen hun score in met pen en papier. Er zit een antwoordformulier dat je uit kunt draaien bij de Quiz. Om de paar Quizrondes nemen jullie de goede antwoorden door. De deelnemers kijken hun eigen antwoorden of die van de buurman of -vrouw na. Zo zal er snel duidelijk worden wie of welk team de meeste punten heeft gescoord!

Wil jij jouw feestje of evenement nóg leuker maken? Dan moet je een kant-en-klare Pub Quiz kopen? Een Pubquiz kopen is de ideale oplossing voor iedereen die toe is aan een originele, gezellige avond! Met ons kant en klare PubQuiz pakket heb je alles in huis voor een onvergetelijke avond vol plezier en uitdaging. Onze Quizzen zijn geschikt voor iedereen, of je nou met vrienden, familie, collega's of je sportteam speelt. Met keuze uit diverse categorieën en thema's is er altijd wel een PubQuiz die bij jouw gezelschap past.

Waar wacht je nog op? Een Pub Quiz kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Plaats een bestelling en ontvang jouw PubQuiz direct per mail. Let the games begin!