PubQuiz Rotterdam

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Pub Quiz Rotterdam

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer info over PubQuiz in Rotterdam?

Organiseer in Rotterdam een professionele PubQuiz voor jouw Bedrijfs- of Teamuitje.

Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en game liefhebbers kunnen wij door heel Nederland events aanbieden en bieden wij ook een PubQuiz Rotterdam. Verschillende rondes ondersteund met audio- en videofragmenten onder leiding van een professionele quizmaster. Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis.

Wij hebben voor iedereen in Rotterdam een passende Pub Quiz op locatie. Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend en bestaan uit verschillende rondes. Iedereen kan zo meedoen, van jong tot oud. Daag je collega’s, vrienden en familie uit. We regelen het van begin tot eind; de locatie, quizmaster, verrassende rondes en een prijs.

Hoe gaat een PubQuiz Rotterdam in zijn werk?

Pubquiz Rotterdam teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in Rotterdam of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.
 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Gezellige PubQuiz locaties in Rotterdam

We werken samen met cafés en restaurants in heel Rotterdam om jullie een geweldige PubQuiz te bezorgen. Een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Een event kun je naast Rotterdam overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn PubQuiz Utrecht, PubQuiz Arnhem en PubQuiz Den Bosch.

PubQuiz Rotterdam

Pubquiz Rotterdam op locatie

PubQuiz Rotterdam, waar je in het bruisende centrum van Rotterdam een uitdagende en gezellige avond trivia kunt beleven. Onze PubQuiz heeft voor iedereen wat, of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een leuk avondje uit met vrienden, collega’s of familie.

Bij Pub Quiz Rotterdam combineren we de beste eigenschappen van een ouderwetse PubQuiz met de bruisende energie van de locatie in Rotterdam die jij kiest. Onze Quizmasters bieden een avond vol uitdagende vragen die bestaan uit themarondes, muziekvragen en hersenkrakers. Er is voor elk wat wils met een breed scala aan onderwerpen, van geschiedenis tot popcultuur en van sport tot muziek. Terwijl jij en je team strijden om de overwinning en, natuurlijk, de eeuwige roem, geniet je van versnaperingen!

Schrijf jouw team in voor de Rotterdamse PubQuiz

Pubquiz Rotterdam bar vrienden

Ontdek het plezier van quizzen, de gastvrije omgeving en de felle competitie. We beloven een trivia-volle, leuke en bovenal gezellige avond. Organiseer een MuziekQuiz op je bedrijfsevenement of andere locatie en maak er een feestje van.

Wil je een bedrijfsfeest of evenement nóg leuker maken? Probeer dan eens een muzikale quiz van Quiz-Pub! Het is een geweldige manier om mensen met elkaar in contact te brengen en het ijs te breken. En het is ook erg leuk omdat het je muzikale kennis test. Onze muziekquiz is het ideale gezelschapsspel voor je komende evenement of gewoon om plezier te maken met je collega's of vrienden. Wie weet doe je zelfs wat nieuwe muziekkennis op!

PubQuiz in Rotterdam reserveren?

Op zoek naar een unieke Pub Quiz in Rotterdam?

Bij ons kun je een PubQuiz kopen die voor een onvergetelijke avond zal zorgen! Met ons kant- en-klare PubQuiz pakket ontvang je direct een PubQuiz in huis die is samengesteld door onze professionele Quizmasters. Onze Quizzen zijn ideaal voor bedrijfs- of teamuitjes in Rotterdam!

Haal het maximale uit jouw bedrijfs- of teamuitje met onze PubQuiz in Rotterdam. Onze kant-en-klare pakketten bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en uitdagende activiteit. Het is de sleutel tot een geslaagde avond vol plezier en competitie. Boek nu onze PubQuiz in Rotterdam en voorzie jezelf van een plezierige avond.

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Rotterdam

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Onze populaire kant-en-klare pubquizzen

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Een PubQuiz Rotterdam organiseren

Onze PubQuiz laat je op sociale wijze je kennis testen en nieuwe weetjes ontdekken. De beste optie voor jou als je op zoek bent naar een goede PubQuiz in Rotterdam is Quiz Pub.

In Rotterdam, maar ook in Utrecht, Nijmegen en Den Haag organiseert Quiz Pub regelmatig PubQuizzen waaraan je individueel of in teamverband kan deelnemen. Voor iedereen is er wel wat, ongeacht wat je interesses zijn, zo hebben we onder andere: geschiedenis, sport of popcultuur. Je wordt tijdens de quizzen beoordeeld op je kennis van uiteenlopende onderwerpen. En natuurlijk is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Dus verzamel je team, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je in voor een Rotterdam PubQuiz. Je zult er geen spijt van krijgen!

Pub Quiz Rotterdam heeft de ideale PubQuiz voor elke gelegenheid

Pubquiz Rotterdam bar groep

Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een avondje uitgaat met vrienden: de Quizmasters, die jarenlange ervaring hebben, staan garant voor een leuke en boeiende avond.


Een PubQuiz is de perfecte manier om de sfeer op je bedrijfsfeest te verhogen en iedereen aan het praten te krijgen! Onze Pub Quiz Rotterdam is de ultieme uitdaging voor jou en je collega's. Test je kennis en geniet van een gezellige avond!

Vrijblijvend meer info ontvangen?

Een uitdagende QuizPub avond in Dudok Rotterdam?

Pubquiz Rotterdam bar

Ook voor vrienden, familie, collega's en andere groepen die op zoek zijn naar een leuk en uitdagend avondje uit, is de Pub Quiz Rotterdam een fantastische activiteit. Je kan je eigen PubQuiz samenstellen, zodat je er een kan kiezen die precies aansluit bij de interesses en voorkeuren van je groep.


Er is een quiz voor iedereen, of je nu een KerstQuiz wilt, een NieuwjaarsQuiz, of iets heel anders. Er is altijd een leuke plek om de quiz te spelen dankzij de vele locaties in Rotterdam, zoals Dudok.