Top 2000 Quiz

Swingend door gouwe ouwe en hits van nu

Top 2000 Quiz

Ca 2 uur

Vanaf 10 - 500+ personen

Door heel Nederland of Online

Inclusief Video- en audiofragmenten

Ook mogelijk in het Engels

150+ keer geboekt

Rond de feestdagen is het tijd voor de Top 2000!

Geïnspireerd door deze hitlijst en de bijbehorende TV Quiz, hebben wij onze eigen Top 2000 Quiz gemaakt. In 10 muzikale rondes beleven jullie een deel van de Top 2000. Samen met je vrienden, familie of collega’s wordt jullie muziekkennis getest. Welke team gaat de overwinning claimen?

Onze Top 2000 Quizzen worden gemaakt door professionals uit het vak en bestaan uit verschillende soorten rondes, audio- en videofragmenten, opdrachten en vragen. Net als op TV bevat elke ronde vragen van verschillend niveau. Iedereen kan dus meedoen. Live met enthousiaste QuizMaster in een kroeg of bij jou op locatie!

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
Uwv
4 meander
8 HC

Bekijk onze trailer van de Top 2000 Quiz

Hoe verloopt een Top 2000 Quiz?

De Top 2000 quiz is een leuke maar vooral swingende quiz waarbij jouw kennis van de Top 2000 wordt getest! Van oude klassiekers tot aan nieuwe hits.

Top 2000 quiz 1

De Top 2000 quiz is een leuke maar vooral swingende quiz waarbij jouw kennis van de Top 2000 wordt getest! Van oude klassiekers tot aan nieuwe hits.


 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.
 • Jullie worden verdeeld in teams en nemen het tegen elkaar op.
 • De Quiz kent verschillende rondes. Bekende en iets minder bekende muziekfragmenten, videoclips, plaatjes en kennisvragen wisselen elkaar af.
 • Mengeling van alle hits uit de Top 2000. Van de 60's tot hits van nu.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Top 2000 Quiz vragen

Het lijkt makkelijk om goede Top 2000 Quiz vragen samen te stellen, maar wij weten wel beter. Onze vragen en fragmenten zijn afgestemd op het gezelschap, origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals.

Top 2000 quiz deelnemers

Het lijkt makkelijk om goede Top 2000 Quiz vragen samen te stellen, maar wij weten wel beter. Onze vragen en fragmenten zijn afgestemd op het gezelschap, origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals.


De Top 2000 Quiz vragen worden afgewisseld met bekende en minder bekende muziekfragmenten, videoclips en plaatjes. Een goede Top 2000 Quiz bevat genoeg variatie aan muziekstijlen. Voor iedereen zitten er favoriete hits tussen. De vragen kunnen variëren van actuele Top 2000 hits tot jaren 70, 80 en 90 nummers.


De vragen kennen verschillende niveaus waarbij de moeilijke vragen extra punten opleveren. En uiteraard trekken we lukraak singeltjes uit onze 'virtuele' platenkast en is de vraag: Noem artiest en of titel.

Geluidsfragmenten Top 2000 Quiz

Bij een Top 2000 Quiz horen natuurlijk geluidsfragmenten.

Top 2000 quiz 3

Onze Quiz van 2 uur bestaat uit 10 rondes waarin minimaal 6 rondes met geluidsfragmenten. Daarnaast bevat de quiz ook verschillende videoclips. Rondes en vragen die voorkomen in onze Top 2000 Quiz zijn:


 • Hoe heet deze artiest?
 • Noem 10 artiesten die met meer dan 5 nummers in de Top 2000 staan
 • Raad de albumhoes?
 • Uit welk nummer komt de drumsolo die je zojuist hoorde?
 • Van welk Nederlandstalig nummer lees je hier de Engelse vertaling?

Geïnteresseerd?

Top 2000 Quiz door heel Nederland!

De Top 2000 Quiz kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor een Top 2000 Quiz thuis, online of live op locatie, alles is mogelijk.

We werken samen met meer dan 100 horecalocaties door heel Nederland. Een Top 2000 Quiz in een gezellig café of restaurant, maakt de avond compleet! De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Meer informatie ontvangen?

Maak je Top 2000 Quiz compleet

Laat QuizPub jou verrassen en maak je uitje compleet!

Top 2000 Quiz Diner

Wil jij niet dat de avond eindigt met alleen een Top 2000 Quiz? Geen probleem, wij regelen graag verschillende extra opties.


Zo kun je de Top 2000 Quiz combineren met een diner en speel tussen de gangen door. Wat te denken van een uitgebreide borrel met lekkere drankjes of zelfs een DJ die op locatie komt draaien!

Geïntereseerd?

De Top 2000 Quiz liever online spelen?

De Top 2000 Quiz wordt ook online een Muzikaal feest.

Top 2000 Quiz online

De Top 2000 Quiz wordt ook online een Muzikaal feest.


 • We nodigen iedereen uit via Zoom of Microsoft Teams en zorgen ervoor dat iedereen klaar zit met een drankje.
 • Onze ervaren quizmaster presenteert de PubQuiz online en geeft jullie ca. 1,5 uur top entertainment.
 • Iedereen speelt individueel en vult zijn antwoorden in op een online score formulier. De Quiz kent verschillende rondes.
 • Bekende en iets minder bekende muziekfragmenten, videoclips, plaatjes en kennisvragen wisselen elkaar af. Top 2000 hits van nu worden gecombineerd met nummers uit de 70s 80s en 90s.
 • Aan het einde worden de scores opgeteld en de winnaars bekend gemaakt.

Waarom QuizPub?

Top 2000 Quiz Proost

Professionele Quizvragen
Het lijkt makkelijk een goede vraag te bedenken, maar wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals. Om de Quiz voor iedereen toegankelijk te maken, maar toch ook uitdagend!


Rijke Quiz met video- en audiofragmenten
Onze Quizzen worden ondersteund door audio- en videofragmenten. Verder geven wij jullie de mogelijkheid 1 gepersonaliseerde ronde toe te voegen.


Enthousiaste Quizmaster
Wij werken samen met professionele quizmaster die jullie een geweldige avond bezorgen.

Unieke PUB Garantie

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte Uitjes Beleving) - garantie. Wij garanderen:

Quiz Pub garantiebadge
 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

Vragen?

Event team

Één van onze Event Managers helpt je graag!

Laat QuizPub jouw Top 2000 Quiz organiseren!

Top 2000 Quiz online Selfie

Als je op zoek bent naar een leuke en boeiende manier om een avond door te brengen, kijk dan niet verder en boekdan de Top 2000 Quiz van QuizPub! Dit populaire gezelschapsspel is perfect voor groepen vrienden, families of collega’s die hun kennis van populaire liedjes van de afgelopen decennia willen testen.


Behalve dat een Top 2000 Quiz ontzettend leuk is, kan het ook een uitstekende gelegenheid zijn om meer te weten te komen over je vrienden en hun muziekvoorkeuren. Dus verzamel je vrienden en maak je klaar voor een avond vol plezier!

De Top 2000 Quiz is perfect voor grote groepen

Top 2000 Quiz online Pub

Organiseer een trivia-avond met als thema de Top 2000 om te zien wie van je vrienden en familie de meest diepgaande kennis van de lijst heeft. Je kunt er voor iedereen een leuke Quiz avond van maken, ongeacht of je je wilt concentreren op muziek uit een bepaald decennium of dat je nummers uit verschillende genres wilt opnemen.


Bovendien is het een mooie methode voor iedereen om elkaar te ontmoeten en banden te vormen op basis van gedeelde muzikale voorkeuren en kennis. Op een Top 2000 Quiz avond kun je er zeker van zijn dat iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. Bereid je voor op sportieve rivaliteit en eindeloos plezier en kies voor een PubQuiz van QuizPub!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Quizavonden voor plezier en kennis

Quizavonden vormen een fantastische gelegenheid om je kennis te testen en je tegelijkertijd te vermaken. Het maakt niet uit of je met je familie, vrienden of collega's tijdens een teamuitje speelt; het is ideaal voor elke groep. We beloven dat ieder van jullie een geweldige tijd zal hebben!


Tijdens de Top 2000 Quiz wordt je algemene muziekkennis getest. Je zult een spannende tijd beleven met deze Quiz, want de quiz bevat vragen over meerdere onderwerpen. Maar allemaal met een gemeenschappelijke deler: muziek uit de Top 2000.


De Nederlandse Top 2000 is een jaarlijkse lijst die de top 2000 van de populairste liedjes in Nederland samenstelt. Deze liedjes worden gekozen op basis van stemmen. Radio 2 is verantwoordelijk voor het samenstellen en jaarlijks uitzenden van de lijst in Nederland. De allereerste uitzending van de Nederlandse Top 2000 vond plaats in 1999.


Omdat de lijst bepaald wordt door stemmen van het grote publiek, kunnen de bands en muzikanten die in de lijst staan van jaar tot jaar verschillen. Als je wilt weten welke bands en muzikanten in de Nederlandse Top 2000 staan, raden we je aan de website van NPO Radio 2 te raadplegen of naar de uitzending te luisteren om de informatie te krijgen. Dit vergroot je kansen om de Top 2000 MuziekQuiz te winnen! Je kunt je via die website voorbereiden op de Top 2000 Quiz 2022.

Een prijs voor het winnende team

Alle deelnemers aan de Top 2000 Quiz 2022 hebben iets om voor te strijden! Deelnemen aan een Top 2000 Quiz biedt een fantastische kans op een prijs en eer, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet alleen om winnen gaat! Iedereen die meedoet aan de ultieme Top 2000 Quiz heeft een leuke tijd. Of je nu wint of verliest, je zult tevreden zijn in de wetenschap dat je alles hebt gegeven en hebt deelgenomen aan een spannende uitdaging.


Maak je klaar voor een avond vol humor en gezelligheid met je vrienden, familie of collega’s en medewerkers tijdens een Quiz.


Het inhuren van Quiz Pub om een Quiz te organiseren is een tijdbesparende optie. Waar wacht jij nog op? Neem vandaag nog contact op met Quiz Pub en laat een Top 2000 Quiz of een KerstQuiz organiseren voor jouw personeel, medewerkers, vrienden of familie!

Een quiz laten organiseren in een café of een bar door QuizPub

Top 2000 Quiz online Bar

Om te beginnen geeft het alle deelnemers de gelegenheid om met elkaar te communiceren en hun kennis over een aantal onderwerpen te testen. Mensen kunnen nieuwe dingen leren en met elkaar omgaan op een manier die niet alleen leuk, maar vooral sociaal en interactief is. Bovendien kan het laten organiseren van een Quiz een uitstekende manier zijn om een groep mensen bij elkaar te brengen en het gemeenschapsgevoel te bevorderen. Dit zal vooral het geval zijn als de Top 2000 Quiz wordt gehouden op een openbare locatie, zoals een café of bar! Als je niet echt geïnteresseerd bent in alleen maar muziek kun je ook voor een leuke NieuwjaarsQuiz of PubQuiz kiezen!


Een Quiz kan ook een goede manier zijn om creativiteit en kritisch denken te stimuleren, wat de algemene prestaties kan verbeteren. Daarnaast kan een Quiz een goede manier zijn om iedereen de kans te geven nieuwe dingen te leren en hun kennis uit te breiden.

Een leuke manier om een avond door te brengen

Top 2000 Quiz online Vrienden

De Top 2000 Quiz vormt een uitstekende gelegenheid om quality time door te brengen met de mensen om wie je geeft. De Top 2000 Quiz bevat voor ieder wat wils, of je nu je kennis wilt testen of je wilt vermaken met het lachen om sommige vragen. Bovendien is het een uitstekende methode om nieuwe kennis op te doen en elkaar uit te dagen. Roep iedereen bij elkaar: medewerkers, familie of vrienden en maak je op voor een avond vol plezier. Je weet nooit wat je over elkaar te weten kunt komen, en dat maakt het alleen maar leuker!


De Top 2000 Quiz stelt je in staat om je kennis van de mooiste nummers op de proef te stellen. En wie weet heb je tegen de tijd dat je klaar bent met het avontuur nieuwe kennis opgedaan en oude kennis opgehaald.

Wat onderscheidt de Top 2000 Quiz van andere quizzen?

De Nederlandse Top 2000 biedt een gevarieerde selectie van liedjes uit verschillende muziekstijlen en tijdsperioden. Daardoor biedt het een uitgebreid overzicht van de populaire muziek waar de mensen in Nederland door de jaren heen met plezier naar hebben geluisterd. Bovendien betekent dit dat de vragen uiteenlopen en dat zowel jong als oud een voordeel kunnen hebben!


Ook het feit dat de lijst wordt geselecteerd door een openbare stemming zorgt ervoor dat de lijst de muzikale voorkeuren van heel Nederland weerspiegelt. Als je meedoet aan de Quiz krijg je de kans om nieuwe muziek te ontdekken en meer inzicht te krijgen in de muziekgenres die in Nederland succesvol zijn geweest, wat deze activiteit voor de betrokkenen erg leuk zal maken! Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!