Online Nieuwjaarsborrel

Ga spetterend het nieuwe jaar in

De feestelijke start voor jouw nieuwjaar

Online Nieuwjaars Borrel Hero image

10-500+ deelnemers

Online via Zoom of MS Teams

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Nederlands of Engels

Optie tot borrelpakketten

Samen herinneringen maken

Meer informatie ontvangen?

Gegarandeerd een geslaagde borrel

Gegarandeerd een geslaagde borrel

Door onze ervaren kunstenaars en spelbegeleiders die vaak online uitjes geven, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Zo verzorgen wij een geslaagde borrel en kan jij samen met je team genieten van de leuke activiteit. Zo'n feestelijke activiteit in combinatie met een borrelpakket met heuse bubbels, zorgt voor het spetterende begin van jullie nieuwe jaar!

Borrelpakketten

Voor ieders smaak een geschikt pakket!

Borrelpakket Luxe Oud en Niew

Naast onze leuke uitjes, bieden wij ook Borrelpakketten aan. We hebben een aantal vooraf samengestelde pakketten, maar er is natuurlijk altijd de optie om uw pakket naar wens samen te stellen! Zo hebben we bijvoorbeeld borrelpakketten met witte wijn, alcoholvrij bier of met lekker flesje bubbels. Ook bij onze online quizzen bieden wij deze pakketten aan. Perfect dus voor uw nieuwjaarsborrel!

Bekijk al onze borrelpakketten

Onze visie op bedrijfsuitjes

Uit onderzoek blijkt dat teambuilding goed werkt.

Onze visie op bedrijfsuitjes

Teambuilding is wat anders dan teamtraining. Bij de training staat het bouwen aan kennis en vaardigheden centraal, terwijl bij teambuilding het ontwikkelen van de menskant van het werk de prioriteit is. In een meta-analyse keken de onderzoekers naar de volgende vier uitkomsten: cognitief, affectief, proces en teamprestatie. Uit de resultaten kwam naar voren dat teambuildingsactiviteiten positief werken voor alle vier. Twijfel daarom niet langer en werk verder aan jouw team met een gezellig uitje!

Waarom QuizPub?

Waarom Quiz Pub

Professionele Quizvragen


Het lijkt makkelijk om vragen te bedenken, maar wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door echte professionals.


Elke Quiz is uniek


Geen enkele NieuwjaarsQuiz is hetzelfde. Elke quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit.


Enthousiaste Quizmaster


Wij werken samen met professionele quizmaster die jullie een geweldige avond bezorgen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?