Crazy 88

88 te gekke Corona-proof opdrachten voor mensen met lef!

Crazy 88 Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Door heel Nederland

Ook in het Engels mogelijk

Afwisselende en creatieve opdrachten

90+ keer geboekt

Bij Crazy 88 draait het om Creativiteit, Lef en Lachen! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan door het uitvoeren van 88 ludieke en (te) gekke opdrachten. Alle opdrachten worden vastgelegd op camera. Een jury beoordeelt jullie opdrachten. Hoe gekker de opdracht en hoe creatiever jullie uitvoering, hoe meer punten jullie verdienen! De opdrachten zijn volledig Corona Proof gemaakt en we hebben ook een Online versie ontwikkeld.

De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en jullie bepalen zelf hoe ver je wilt gaan. Heb je veel Lef, leef je uit! Ga jij voor 50 punten op de foto met een kale man? Of gaan jullie met je billen bloot voor 200 punten!? De opdrachten kunnen we op maat samenstellen en er is ruimte voor eigen ideeën. We hebben varianten voor bedrijfsuitjes en voor vrijgezellen. Gaan jullie voor de originele versie of durven jullie extreem te gaan?

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

Crazy 88 op Locatie

Crazy 88 op locatie spelen we in een stadscentrum of bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf of vakantieverblijf. Je kan uiteraard ook starten bij één van onze horeca locaties. Onze spelbegeleider is tijdens het hele spel aanwezig om jullie op weg te helpen en tijdens het spel te ondersteunen en aanmoedigen.

Crazy 88 op locatie
Alle opdrachten kunnen veilig op 1,5 meter worden uitgevoerd. Je leert de stad en haar bewoners op een ludieke manier kennen. Na afloop ontvang je alle filmpjes en foto’s als aandenken aan deze crazy activiteit.

Hoe verloopt Crazy 88 op Locatie?

  • Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige horeca locatie of op een locatie in de stad.
  • Er volgt een korte uitleg van de game en de teams worden ingedeeld. Het leukste is om het spel te spelen in teams van 3-6 personen.
  • De opdrachten worden uitgelegd, jullie starten de speciale Crazy 88 app op en jullie kunnen op pad.
  • Jullie doen eerst een paar veilige opdrachten, maar al snel besluiten jullie wat meer lef te tonen. Bepaal samen de strategie en voor welke opdrachten jullie gaan.
  • Alle opdrachten leggen jullie vast met een camera (foto’s en video’s). Deze worden door de jury beoordeeld en jullie krijgen direct feedback!
  • De jury daagt jullie uit, geeft tips en komt tijdens het spel met bonus opdrachten.
  • Na afloop van de game komen jullie weer terug op onze locatie. Terwijl jullie napraten onder het genot van een drankje bepaalt de jury welk team het allergekst is!

Crazy 88 Online

Crazy 88 Online is de perfecte teambuilding game voor jullie online bedrijfsuitje of familie uitje. We ontmoeten elkaar via Zoom (of een andere video conference tool). De teams spelen samen in een breakout room of maken zelf een app-groepje aan.

Crazy 88 online

Bij Crazy 88 Online zijn de opdrachten zijn aangepast. De opdrachten zijn allemaal thuis of op kantoor uit te voeren. Imiteer je bijvoorbeeld een bokser die touwtje springt of maken jullie een hilarisch vlog over een kruimel brood?

Waarom Crazy 88?

Crazy 88 vrijgezellenfeest

Creativiteit en teamwork

Crazy 88 draait om creativiteit en teamwork. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk wint!

Geschikt voor iedereen

Iedereen bepaalt zijn eigen grenzen. Er zitten opdrachten bij voor jong of oud, man of vrouw.

Gezamenlijke ervaring

Een gezamenlijke ervaring versterkt de onderlinge- band of vriendschap! De crazy foto’s en video’s zorgen voor een blijvende herinnering aan jullie activiteit.

Waarom QuizPub

Crazy 88 uitje

Crazy opdrachten

Onze opdrachten zijn crazy en kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Naast lef speelt ook creativiteit een belangrijke rol.

Opdrachten op maat

De opdrachten worden aangepast aan de groep. Een groep collega’s krijgt andere opdrachten dan een groep vrijgezellen. Willen jullie extreem, ook dat is mogelijk.

Gezellige horecalocaties

We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Geniet en praat hier na!

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Crazy 88 at home

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding? Zeker nu iedereen elkaar weer mag zien is Crazy 88 een geschikt uitje. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Samen lachen jullie om elkaars creativiteit en lef! Dit is de snelste manier om ook je nieuwe collega's echt onderdeel van het team te laten worden! Niet te serieus, maar lekker 'crazy'. Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!