KerstQuiz

Op Locatie of Online

Professionele KerstQuiz met video- en audiofragmenten

Kerst Quiz Hero image

1,5 tot 2 uur

Van 10 - 500+ deelnemers

Op locatie door heel Nederland of Online

Met speciale kerstrondes

Inclusief audio- en videofragmenten

Onze KerstQuiz is ieder jaar weer een geweldige afsluiter voor veel bedrijven. It’s the most wonderful time of the year! En een PubQuiz vol met vragen over Kerst, Oud & Nieuw en een terugblik op 2022 is hiervoor een geweldige afsluiter. Trek je foute kersttrui aan en verzamel je vrienden, collega’s of familie bijeen en kom er in 1,5 tot 2 uur achter wie van jullie de enige echte Kerstexpert is!

Onze KerstQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. Onder het genot van een drankje of diner spelen jullie verschillende rondes met afwisselende onderwerpen waaronder Kersthits, Kerstfeitjes en Kerstfilms. De rondes zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud.

Net als onze andere quizzen wordt de KerstQuiz gespeeld in een lokale kroeg, op een locatie naar keuze door heel Nederland of toch liever Online. Wij regelen jullie quiz van A tot Z, van quizmaster (met foute kersttrui) tot het vinden van een geschikte locatie.

Enthousiast geworden?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
Vodafone
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Warner Music Benelux

KerstQuiz 2022

Benieuwd wie het beste scoort? Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Onze KerstQuiz is voor iedereen geschikt en precies onderscheidend genoeg.

KerstQuiz met Kerstborrel

De winnaar word je toch echt door net dat beetje meer feitenkennis. Een gezellige horeca locatie, groep collega's en onze KerstQuiz zijn de ingrediënten voor een top avond! We sluiten uiteraard af met een Kersthits Muziekronde! Meezingen en dansen leveren extra punten op!

Hoe verloopt een KerstQuiz

Kerst Quiz Bedrijfsuitje
 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.
 • Net als in onze PubQuiz variëren de onderwerpen en zijn deze aangevuld met rondes over actualiteiten & sport 2022, Kersthits, -feitjes en -films.
 • Al onze Kerstquizzen worden ondersteund door afbeeldingen audio- en videofragmenten.
 • Je kan 1 ronde met vragen op maat over jullie bedrijf, team of groep toevoegen.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Online KerstQuiz

Ga online de strijd aan met je vrienden, collega's of familie met onze Online KerstQuiz. Via Zoom of MS Teams presenteert één van onze enthousiaste QuizMasters verschillende Kerstrondes van 5 vragen.

Online PubQuiz
 • Online quiz, exclusief afgestemd op jouw team, afdeling of vriendengroep.
 • Vragen ondersteund met afbeeldingen, geluid en video.
 • Met online score formulier individueel of in teamverband te spelen
 • Al meer dan 100+ deelnemende bedrijven en groepen
 • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele Quizvragen


Het lijkt makkelijk een goede quizvraag, wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals.


Elke Pubquiz is uniek


Geen enkele Pubquiz is hetzelfde. Elke quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit.


Gezellige horecalocaties


We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Want voor de echte Pubquiz ervaring ga je natuurlijk naar de …!