Manhunt

Werk samen, versla je collega’s en stel de buit veilig

Manhunt mensen rennen

10 - 50 personen

Ca. 2 uur

Door heel Nederland

Een competitief spel waarbij je echt wilt winnen!

Via app op telefoon of tablet

Speel in teams van 4-5 personen met en tegen elkaar.

Manhunt boeken?

Bekijk de Trailer

Deze bedrijven gingen je voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

Manhunt is een Citygame voor teams die van elkaar willen winnen!

Als je op zoek bent naar een citygame waarin het competitieve karakter van je collega’s of vrienden naar voren komt dan is Manhunt echt iets voor jullie. In teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk van een gestolen buit te terug te vinden.

Het spel wordt gespeeld via een app op de telefoon in een stadscentrum. Het unieke aan dit spel is dat teams onderdeel zijn van een grotere alliantie en elkaar kunnen helpen en tegenwerken. Je speelt dus niet alleen in je eigen team, maar ook met en tegen de andere teams. Kortom, spanning, samenwerken en werken onder tijdsdruk gecombineerd. Gaan jullie de uitdaging aan?

Manhunt: Het verhaal

Meisje met telefoon Manhunt

Er is een overval bij het waardetransport en de overvallers zijn er met de buit vandoor gegaan. Zij hebben het geld op verschillende plekken in de stad verstopt en denken dat ze er weg mee komen. Maar schijnt bedriegt... De politie heeft een spoor en start een klopjacht op de buit en de overvallers!


De overvallers moet de buit veilig stellen en uit de handen van de opsporingsdiensten blijven. De politie daarentegen moet zoveel mogelijk van de buit proberen veilig te stellen.

Hoe verloopt de citygame Manhunt

4 vrienden lachen telefoon manhunt
 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.

 • Onze spelbegeleider verdeeld de groep in teams en legt het spel en de game-app aan jullie uit.

 • Voor dit bloedstollende spel start worden jullie verdeeld in meerdere teams van ongeveer 4 - 6 personen. Een deel van de teams zijn samen de opsporingsdienst team en een deel van de teams zijn de overvallers.

 • Missie voor alle teams: Stel de buit veilig voordat de ander dat doet. Voer geheimzinnige opdrachten uit, achterhaal de locaties van de buit, blijf onder de radar, ontwijk bewakingscamera’s en zorg dat je een breekijzer paraat hebt.

 • Het team dat de meeste waarde (in euro’s) heeft veiliggesteld is de winnaar van dit spel.

 • Realtime is dit te volgen via de speciale game-app die voor dit programma gebruikt wordt. Zijn de overvallers de opsporingsdiensten te slim af of lopen zij in de val?

Meer informatie ontvangen?

Manhunt is te spelen door heel Nederland

Manhunt is te spelen in een stadscentrum door heel Nederland. Je kan starten bij één van onze horeca locaties of op een centraal punt in de stad. Onze spelbegeleider is tijdens het hele spel aanwezig om jullie op weg te helpen en tijdens het spel te ondersteunen en aanmoedigen.

Manhunt kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor in de stad in de buurt of op zoek bent naar een leuk spel tijdens een weekendje weg. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Wil je meer weten?

Waarom QuizPub

Depositphotos 194977040 XL 1

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen fanatiek kunnen laten meedoen


Samenwerken en winnen van elkaar


Dit spel bevat een unieke combinatie van tegen elkaar strijden in teams en tegelijkertijd samenwerken in grotere allianties.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


Voor onze citygames werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Meer informatie ontvangen?

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 1. Professionele organisatie en begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie bedrijf of groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

We staan voor je klaar

Quiz Pub Event Team

Wij staan voor je klaar