Citygames in Amsterdam

Uitdagende Citygames als teamuitje

Citygames Amsterdam


Ca. 2,5 uur

1 - 500+ deelnemers

In centrum van Amsterdam

Nederlands of Engels

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

200+ keer geboekt

Een Citygame is een stadsspel dat wordt gespeeld in 'real life' met de stad Amsterdam als decor. Je hebt veel verschillende varianten. Het spel wordt buiten gespeeld via je smartphone of tablet. En is ideaal als uitje met het gezin, de familie, vrienden, collega's of teamgenoten. Een Citygame Amsterdam is een geweldige optie om een leuke en uitdagende activiteit te organiseren.

Wij zijn er voor de mensen die op zoek zijn naar een gezamenlijke nieuwe ervaring en hebben ons daarom gespecialiseerd in het creëren van interactieve spellen voor groepen. Met onze Citygames in Amsterdam krijg je de mogelijkheid om de stad op een unieke manier te ontdekken, terwijl je ook nog eens je brein traint!

Wil jij een citygame in Amsterdam spelen?

Of speel direct een self-guided Citygame

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Welke citygames kunnen in Amsterdam gespeeld worden?

Escape the City

Escape the city amsterdam

Wat dacht je van ons populaire spel ‘Escape the City’? Dit is een unieke mix van een escape room en een stadswandeling, speciaal ontworpen voor avontuurlijke zielen die Amsterdam vanuit een ander perspectief willen zien. Terwijl je met je vrienden, familie of collega's op pad gaat, los je uitdagende opdrachten en raadsels op die je dieper in het verhaal van de stad trekken.

Wat deze game echt bijzonder maakt, is dat elk spel is gebaseerd op het unieke stadsverhaal van Amsterdam, waardoor je dieper in de geschiedenis en cultuur duikt terwijl je samenwerkt om de stad binnen 2 uur te bevrijden.

Crazy 88

Crazy 88 amsterdam

Ook Crazy 88 is een van de meest geliefde citygames in Amsterdam die teams uitdagen met 88 hilarische en knotsgekke opdrachten. Alle capriolen worden vastgelegd op camera en beoordeeld door een deskundige jury. Hoe krankzinniger de taak en hoe creatiever de uitvoering, hoe meer punten je verdient!

Deze dolle uitdagingen zijn ook beschikbaar in een online variant. Het team dat het beste samenwerkt onder tijdsdruk, gaat er met de overwinning vandoor. Het kan niet anders dat deze gedeelde ervaring de band versterkt tussen de deelnemers!

Manhunt

Manhunt amsterdam

Als je een spannend stadsspel in Amsterdam zoekt dat de competitiedrang van je vrienden of collega’s uitlicht, dan is Manhunt de perfecte keuze. In groepen gaan jullie de uitdaging aan om zoveel mogelijk van de gestolen buit terug te vinden. Wat dit spel bijzonder maakt, is dat de teams deel uitmaken van een groter verbond en de mogelijkheid hebben om elkaar te ondersteunen of juist te dwarsbomen. Je speelt dus niet louter binnen je eigen groep, maar werkt tegelijkertijd samen met én tegen de andere teams.

Meer informatie?

Je kent ons van

1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo
Crocs Emblem

Waarom in Amsterdam een citygame spelen?

Citygames Amsterdam centrum

Een stadsspel in Amsterdam biedt de unieke kans om de bruisende energie en rijke geschiedenis van de stad op een interactieve manier te ervaren. Amsterdam, met zijn iconische grachten, historische gevels en verborgen hofjes, vormt een levendig speelbord vol verrassingen. Tijdens het spel word je niet alleen uitgedaagd door intrigerende puzzels en opdrachten, maar ontdek je ook de minder bekende verhalen en geheimen van de stad.


Een City Game Amsterdam speel je met onze innovatieve technologie. Hierdoor wordt het spel interactief, modern en dynamisch. Via je smartphone of tablet krijg je toegang tot allerlei uitdagende vragen, foto-opdrachten en zelfs trivia. Om je kennis en samenwerkingsvaardigheden te testen!

Creëer onvergetelijke herinneringen

Citygames Amsterdam

Een verjaardagsfeestje vieren, een bedrijfsuitje organiseren of gewoon een leuke dag met je vrienden? De City Games Amsterdam zijn de perfecte keuze als je onvergetelijke herinneringen wil creëren. Deze spellen zorgen voor plezier, uitdaging en verbinding, waardoor het een gegarandeerd succes is.


Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van interactieve spellen en evenementen, zorgen wij ervoor dat jouw stadsspel een succes wordt. Onze city games zijn speciaal ontworpen om jou en je team te laten genieten van een unieke en spannende ervaring!

Meer info over Citygames in Amsterdam?

Een City Game Amsterdam is voor jong en oud!

Citygames in amsterdam

Onze citygames kunnen door zowel kleine als grotere groepen gespeeld worden. Speel je de City Games met 8 vrienden of met 50 collega's, er is altijd een geschikte oplossing.


Ook zijn de stadsspelen voor jong en oud. Het is vooral van belang dat de deelnemers overweg kunnen met een smartphone of tablet. Maar hier kan je elkaar natuurlijk ook bij helpen. Ook kan het perfect gecombineerd worden met andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borrel of een heerlijk diner na afloop van het spel. QuizPub helpt jou graag om het uitje naar jouw wensen in te vullen!

Stel jouw Citygame Amsterdam zelf samen

Citygames bedrijfsuitje amsterdam

Wil je graag een CityGame organiseren in Amsterdam voor een groep vrienden, familieleden of collega's? QuizPub biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Bij het organiseren van je eigen stadsspel is het bij sommige spellen een optie deze naar wens te laten aanpassen en een spel op maat te maken. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf de locaties bepalen of specifieke raadsels en vragen opnemen in het spel.

Citygame in jouw Amsterdam organiseren?

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!


Unieke spelopzet per stad


We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team Quiz Pub

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veelgestelde vragen over Citygames

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan.

Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:

 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.

 • De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.

 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.

 • De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.

 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.

 • Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

Wil je meer weten?