Citygames in Utrecht

Teambuilding in een historische stad

Citygames Utrecht

Ca. 2,5 uur

1 - 500+ deelnemers

In centrum van Utrecht

Nederlands of Engels

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

200+ keer geboekt

Utrecht, met zijn rijke historie en unieke charme, is de perfecte plek om een citygame te spelen. Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert, aan teambuilding doet of gewoon de stad op een nieuwe manier wilt ontdekken, een citygame Utrecht is een goede keuze als jij weer eens wat nieuws wil proberen!

Duik in een andere wereld, los raadsels op, voer opdrachten uit en verken de stad met behulp van je smartphone. Het bevordert samenwerking en helpt je elkaar beter te leren kennen. Kies voor een city game Utrecht en laat je meeslepen in dit gezamenlijke avontuur, terwijl je geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Wil jij een citygame spelen?

Of speel direct een self-guided Citygame

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Welke Citygames kunnen in Utrecht gespeeld worden?

Escape the City

Escape the city utrecht

In Utrecht zijn er verschillende citygames beschikbaar. Een populaire City Game in Utrecht is ons Escape the City spel. Terwijl je samen opdrachten oplost, raadsels ontrafelt en aanwijzingen verdient in het centrum van Utrecht, kom je steeds dichter bij de ultieme beloning: het bevrijden van de stad zelf!

Manhunt

Manhunt Utrecht

Als je op zoek bent naar een citygame in Utrecht waarin het competitieve karakter van je collega’s of vrienden naar voren komt, dan is Manhunt echt iets voor jullie. In teams strijden jullie tegen elkaar om zo veel mogelijk van een gestolen buit terug te vinden!

The Wedding Game

The Wedding Game utrecht

Wil jij een vrijgezellenfeest organiseren of heb je zin om samen met je vriendengroep het huwelijk even goed onder de loep te nemen? Dan is misschien the wedding game wel wat voor jullie! The Wedding Game is een interactief stadsspel waarbij deelnemers getest worden op vijf cruciale aspecten voor een succesvol huwelijk door middel van hilarische opdrachten.

Met behulp van een speciale game-app voeren de teams in de gekozen stad diverse uitdagingen uit, van het luchten van hun hart over irritaties tot grappige fysieke uitdagingen, met als doel zoveel mogelijk punten te verdienen. Aan het einde van het spel wordt het winnende team bekend gemaakt, waarna er gezellig nagepraat kan worden tijdens een borrel.

Meer informatie?

Je kent ons van

1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo
Crocs Emblem

Waarom is Utrecht een leuke stad om een stadsspel te spelen?

Citygames in utrecht

Utrecht, met haar kronkelende grachten en historische charme, vormt de perfecte locatie voor een stadsspel. Gelegen in het kloppende hart van Nederland, biedt deze stad een unieke mix van geschiedenis en moderniteit. Wandel door de sfeervolle straatjes, bewonder de majestueuze Domtoren en laat je verrassen door verborgen hofjes.


De compactheid van de stad maakt het ideaal voor een ontdekkingsreis te voet, terwijl de vele gezellige cafeetjes uitnodigen voor een welverdiende pauze. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, Utrecht zorgt voor een bruisende ervaring vol avontuur en samenhorigheid.

Met wie kan je een Citygame Utrecht spelen?

Citygames bedrijfsuitje utrecht

Een citygame in Utrecht is geschikt voor verschillende groepen en gelegenheden. Het is ideaal voor een gezinsuitje, waarbij zowel jongeren als volwassenen kunnen genieten van de uitdagingen en het plezier van het spel. Ook voor vriendengroepen is het een leuke activiteit, omdat het competitieve element voor extra spanning zorgt.


Daarnaast kan een citygame in Utrecht ook ingezet worden als teamuitje voor bedrijven en organisaties. Het spel bevordert de samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden binnen het team. Bovendien is het een geweldige manier om de stad en haar geschiedenis beter te leren kennen.

Waar wacht je op? Boek nu een Citygame in Utrecht!

Een stadsspel spelen in Utrecht is dus de perfecte manier om de stad te verkennen, samen plezier te hebben en je te laten uitdagen. Van het vinden van een leuke activiteit met vrienden, familie of collega’s meenemen op een bedrijfsuitje: een City game Utrecht van QuizPub biedt een spannende ervaring voor iedereen. Verken de straten van Utrecht, test je kennis en geniet van de bezienswaardigheden tijdens deze spannende spellen in het centrum van de stad!

Citygame in jouw stad organiseren?

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!


Unieke spelopzet per stad


We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team Quiz Pub

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veelgestelde vragen over Citygames

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan.

Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:

 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.

 • De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.

 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.

 • De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.

 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.

 • Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

Wil je meer weten?