Citygames in Rotterdam

Ontdek elkaar en de stad!

Citygames Rotterdam

Ca. 2,5 uur

1 - 500+ deelnemers

In centrum van Rotterdam

Nederlands of Engels

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

200+ keer geboekt

Op zoek naar een nieuwe ervaring in de stad Rotterdam? Een city game is een interactief en spannend spel dat zich afspeelt in de echte wereld. Deze spellen vinden plaats in steden zoals Rotterdam en maken gebruik van moderne technologie, zoals smartphones en tablets. QuizPub organiseert verschillende City games Rotterdam.

Met behulp van de QuizPub app kunnen deelnemers genieten van een spannende competitie waarbij teams het tegen elkaar opnemen door diverse vragen te beantwoorden in verschillende categorieën. Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden en familie, of een origineel teambuilding evenement? Een CityGame Rotterdam is voor iedereen geschikt!

Wil jij een citygame spelen?

Of speel direct een self-guided Citygame

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Waarom een City Game spelen in Rotterdam?

Rotterdam, met zijn futuristische skyline en rijke maritieme erfgoed, biedt een unieke setting voor een citygame. De stad, beroemd om zijn innovatieve architectuur en bruisende haven, serveert een fascinerend speelveld vol contrasten. Van de kubuswoningen tot de Erasmusbrug, elke hoek van Rotterdam biedt een nieuwe uitdaging en ontdekking.

Tijdens het spel duik je in zowel het moderne stadsleven als de historische verhalen die Rotterdam rijk is. De diversiteit aan wijken, culturele hotspots en de mengelmoes van oud en nieuw maken een City game Rotterdam tot een avontuurlijke stedelijke belevenis die je niet snel zult vergeten.

Kies uit het ruime assortiment City Games Rotterdam!

Escape the City

Escape the city rotterdam

Een City game waarbij je Rotterdam op een hele nieuwe manier leert kennen? Escape the City is hét ultieme avontuur om samen met vrienden, familie of collega's Rotterdam te ontdekken op een epische manier. Dit spel combineert de opwinding van een escape room met de charme van een stadswandeling.

Terwijl je samen opdrachten en raadsels oplost om aanwijzingen te verdienen, word je meegesleept in een meeslepend stadsverhaal dat uniek is voor Rotterdam. Werk nauw samen met je team en ontrafel het mysterie om de stad binnen 2 uur te bevrijden. Ga de uitdaging aan en beleef Rotterdam op een manier die je nooit zal vergeten!

Ontmasker de Saboteur

Ontmasker de Saboteur rotterdam

Ook het spel Ontmasker de Saboteur brengt een spannende twist naar Rotterdam, waarin je in 2,5 uur zoveel mogelijk 'geld' moet verdienen en de saboteur in je eigen team moet ontmaskeren. Het spel omvat een mix van uitdagende opdrachten, quizvragen, spellen en raadsels, met Rotterdamse toeristische plekken en verborgen juweeltjes als decor.

Deze activiteit is perfect voor teambuilding met collega's, quality time met familie of avonturen met vrienden. Wie kun je nog vertrouwen? Ontdek het terwijl je de saboteur probeert te onthullen in de levendige setting van Rotterdam.


Andere populaire spellen in deze stad zijn The Wedding Game, Manhunt en Crazy 88.

Meer informatie?

Je kent ons van

1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo
Crocs Emblem

Voor wie is een City game Rotterdam geschikt?

Citygames bedrijfsuitje rotterdam

Een Citygame Rotterdam is niet alleen leuk voor vriendengroepen en families, maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Door samen te werken en uitdagende opdrachten te volbrengen, versterk je de band binnen je team en leer je elkaar beter kennen. Daarnaast zorgt de gezonde competitie voor extra spanning en plezier. City Games Rotterdam zijn de ideale activiteit om een dag vol plezier en teambuilding af te sluiten.


Ga samen met je team de strijd aan tegen andere teams in het beantwoorden van diverse vragen in verschillende categorieën. Denk hierbij aan algemene kennisvragen, maar ook aan vragen over de geschiedenis en cultuur van de stad.

Is het tijd voor een nieuwe ervaring?

Kom op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen! Tijdens de City game Rotterdam ontdek je niet alleen leuke weetjes over Rotterdam, maar leer je de stad ook echt op een andere manier kennen. Het is een interactieve en avontuurlijke manier om de stad te verkennen. Een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Citygame in jouw stad organiseren?

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!


Unieke spelopzet per stad


We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team Quiz Pub

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veelgestelde vragen over Citygames

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan.

Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:

 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.

 • De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.

 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.

 • De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.

 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.

 • Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

Wil je meer weten?