Citygames in Haarlem

Citygames Haarlem


Ca. 2,5 uur

1 - 500+ deelnemers

In centrum van Haarlem

Nederlands of Engels

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

200+ keer geboekt

Speel een citygame Haarlem en ontdek hoe leuk dit is!

Speel een citygame Haarlem en verken de stad en elkaar op een unieke manier! Het is een leuk uitje met zowel collega’s, als vrienden en familie! Terwijl je elkaar beter leert kennen, leer je ook de stad Haarlem goed kennen. Maak bij de spellen gebruik van jouw smartphone of tablet en voer de opdrachten uit! Ontdek nu wie van jouw omgeving de meest competitieve speler is!

Wil jij een citygame in Haarlem spelen?

Of speel direct een self-guided Citygame

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Waarom een citygame in Haarlem spelen?

Citygame Haarlem

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, familie, of collega’s voor een bedrijfsuitje? En hebben jullie geen zin in weer een standaard etentje of borrel? Leer elkaar op een nieuwe manier kennen met een stadsspel van QuizPub! Gedurende het spel verken je ook de schilderachtige steegjes, de verborgen parels en vergaar je meer kennis over de stadsgeschiedenis.


Haarlem, met zijn levendige atmosfeer, rijke historie, schitterende architectuur en bruisende cultuur, vormt de ideale achtergrond voor een onvergetelijk citygame. Als dat geen win-win situatie is, weten wij het ook niet meer!

Meer informatie over citygames in Haarlem?

De populaire keuzes voor een citygame!

In Haarlem zijn er diverse citygames beschikbaar, elk met een uniek aanbod voor verschillende smaken. Spellen die je aansporen om strategisch te denken, vlotte beslissingen te nemen en efficiënt te communiceren. Zo versterk je de teamgeest en verzeker je jezelf en jouw team van een memorabele ervaring.

Escape the City

Escape the city Haarlem

Een populaire optie is ons Escape the City spel. Terwijl jullie samen puzzels oplossen en aanwijzingen verdienen in het centrum van Haarlem, komen jullie steeds dichter bij de uiteindelijke beloning: het redden van de stad zelf!


Wat deze game echt bijzonder maakt, is dat elk spel is gebaseerd op het unieke stadsverhaal van Haarlem, waardoor je dieper in de geschiedenis en cultuur duikt terwijl je samenwerkt om de stad binnen 2 uur te bevrijden.

Manhunt

Manhunt Haarlem

Als je op zoek bent naar een city game in Haarlem dat het competitieve element van jouw collega’s of vrienden naar boven brengt, dan is Manhunt echt iets voor jullie. Teams concurreren om zo veel mogelijk van een gestolen schat te heroveren! Het spel wordt gespeeld via een app op je telefoon en vindt plaats in het centrum van de stad. Wat dit spel uniek maakt, is dat teams onderdeel uitmaken van een grotere alliantie en elkaar kunnen ondersteunen of saboteren.


Je strijdt dus niet alleen binnen jouw team, maar ook tegen én met andere teams. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Meer informatie?

Je kent ons van

1200px Logo ministerie van defensie svg Edited
Knvb logo Edited
Rabobank logo
Crocs Emblem

Voor wie is een citygame Haarlem geschikt?

Haarlem escape the city

Een stadsspel in Haarlem is geschikt voor diverse groepen en situaties. Het is perfect voor een teamuitje, bedrijfsuitje of een familie-uitje, waarbij zowel de jongeren als de volwassenen kunnen genieten van de uitdagingen en het plezier van het spel. Hebben jullie iemand in de groep die niet zo handig is met een smartphone of tablet? Geen probleem! Dan kunnen jullie elkaar gewoon helpen. Ook goed voor de teamspirit! ;)


Waar wacht je nog op? Bekijk nu onze citygames en reserveer jullie tijdstip voor het vol is! Als je nog vragen hebt over een citygame Haarlem, neem dan contact met ons op! Want daar worden we blij van.

Meer info over Citygames in Haarlem?

Citygame in jouw Haarlem organiseren?

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!


Unieke spelopzet per stad


We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team Quiz Pub

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veelgestelde vragen over Citygames

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan.

Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:

 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.

 • De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.

 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.

 • De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.

 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.

 • Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

Wil je meer weten?