MuziekQuiz

Test je muziekkennis met onze MuziekQuiz

Hero image Muziek Quiz

Ca 2 uur

Vanaf 10 - 500+ personen

Met Quizmaster of als Kant-en-Klare Quiz

Verschillende rondes met vragen en antwoorden

Ook mogelijk in het Engels

100+ keer geboekt

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
Uwv
4 meander
8 HC

Onze MuziekQuiz geeft een middag of avond vol plezier.

De MuziekQuiz is een feestelijke aaneenschakeling van muzikale Quizrondes zoals ‘Ken je Klassiekers’, ‘Mama Appelsap’ en ‘TV tunes’. Alles natuurlijk ondersteund met beeld en geluidsfragmenten. Van welke muziek je ook houdt, ben je jong of wat ouder: het is voor iedereen een feest van herkenning. Een top avond is gegarandeerd!

Je hoort je favoriete hits en hebt de kans jouw muziekkennis te laten zien. Help je team aan de overwinning! Onze MuziekQuizzen worden gemaakt door professionals uit het vak en bestaan uit verschillende soorten rondes, fragmenten, opdrachten en vragen. Maar alles met 1 thema: muziek.

Iedereen kan meedoen door de uiteenlopende genres, maar de winnaars onderscheiden zich door net dat beetje meer muziekkennis. Wil je meer weten over onze MuziekQuiz en een voorbeeldquiz spelen? Lees dan snel verder!

Hoe verloopt een MuziekQuiz

Online Muziek Quiz teambuilding
 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.
 • De Quiz kent verschillende rondes. Bekende en iets minder bekende muziekfragmenten, videoclips, plaatjes en kennisvragen wisselen elkaar af.
 • Hits van nu worden gecombineerd met jaren 70, 80 en 90 nummers.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars

MuziekQuiz rondes en categorieën

Muziekquiz

Onze MuziekQuiz is niet zomaar een simpele trivia wedstrijd en bestaat uit verschillende rondes, categorieën en thema’s. We streven ernaar de ervaring zo leuk en spannend mogelijk te maken en hebben een uiteenlopende reeks muziekgerelateerde vragen, spelletjes en activiteiten.


De vragen kunnen variëren van actuele hits, maar ook jaren 70, 80 en 90 nummers. Wil jij een Popquiz, MuziekQuiz bingo of lijkt een top 2000 MuziekQuiz jou leuker? We hebben een hele set aan MuziekQuiz voorbeeldvragen opgenomen onder aan deze pagina.

Wat zeggen onze klanten?

Je hebt zelf in de hand waar de Muziek Quiz plaatsvindt

Muziek Quiz Quiz Pub locatie

De MuziekQuiz kan gespeeld worden op een door jou gekozen plaats in Nederland. Dat kan bij jou thuis of op kantoor zijn, in een plaatselijk café en zelfs als een online PubQuiz.


Bij QuizPub combineren we onze passie voor evenementen met onze liefde voor spelletjes, Quizzen en het samenbrengen van mensen om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Jouw bedrijfsuitje, weekend met vrienden of bijeenkomst met de familie wordt een van de meest gezellige momenten die je gehad hebt. Laten we er samen voor zorgen dat jullie er allemaal een goede herinnering aan overhouden!

Jouw MuziekQuiz plannen?

Kant-en-klare Quiz of MuziekQuiz op locatie

Wil je graag een MuziekQuiz organiseren? Dan kun je kiezen voor een live MuziekQuiz met enthousiaste QuizMaster in een kroeg of bij jou thuis. Alles is dan geregeld. Wil je liever zelf de quizmaster zijn? Dan kun je ook onze DIY MuziekQuiz kopen. Je ontvangt dan van ons dit complete pakket, die iemand uit jullie groep dan zelf kan verzorgen.

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Maak je klaar om te rocken met QuizPub!

Muziek Quiz Quiz Pub rock

Ben je een muziekliefhebber en hou je ervan om je kennis samen met vrienden, collega’s en familie op de proef te stellen? Dan is de MuziekQuiz van QuizPub echt iets voor jou! We bieden je zo een leuke en interactieve manier om je muziekkennis te testen en het is gegarandeerd een hit voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.


Als je een PubQuiz door ons laat organiseren, geven we teams hun eigen persoonlijke Quizmaster die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Onze Quizmasters weten precies wat ze moeten doen om de sfeer erin te houden!

Geïnteresseerd?

Voorbeeldvragen MuziekQuiz

Muziekquiz blog jaren 90

Vraag 1


Welk nummer schreef Eric Clapton naar aanleiding van de dood van zijn zoontje op 20 maart 1991?

Tears in Heaven

Vraag 2


Wie staat bekend als de Queen of Soul?

Aretha Franklin

Vraag 7


We laten hieronder muziekfragment horen waarin een cover wordt gezongen. Van wie was het origineel?

Muziekquiz blog songfestival

Vraag 3


Noem 10 Nederlandse deelnemers van het Eurovisie Songfestival sinds 2000.

Linda Wagenmakers, Glennis Grace, De Toppers, Sieneke, 3JS, Anouk, The Common Linnets, Douwe Bob, Waylon & Duncan Laurence.

Vraag 4


Welke Mama Appelsap hoor je in onderstaande geluidsfragment?

Hannie is de moeder van Ivo

Vraag 5


Van welk ABBA nummer hoor je hieronder de instrumentale versie?

ABBA - Fernando

Vraag 6


Een mash-up is een muziekstuk dat bestaat uit een aantal door elkaar gemengde muziekstukken. Welke 2 nummers hoor je in onderstaande mash-up?

Never gonna give you up - Rick Astley & Wake me up - Avicii

Dolly Parton. Wij lieten "I will always love you" van Whitney Houston horen

Ladygaga vraag

Vraag 8


Wat is de artiestennaam van de Amerikaanse zanger, songwriter, actrice en pianiste Stefani Joanne Angelina Germanetto?

Lady Gaga

Muziekquiz blog film

Vraag 9


In welke (Cult)film wordt het liedje Born to be Wild gebruikt?

Easy Rider

Muziekquiz blog overig 2

Vraag 10


Wie is dit?

Drake

MuziekQuiz met geluidsfragmenten

Muziekquiz geluidsfragmenten

Bij een MuziekQuiz horen geluidsfragmenten. Onze MuziekQuiz van 2 uur bestaat uit 10 rondes waarin minimaal 6 rondes met geluidsfragmenten. De muziekvragen kunnen bijvoorbeeld als volgt zijn:


 • Wat is de titel van dit nummer?
 • Hoe heet deze artiest?
 • Welke Mama Appelsap hoor je hier?
 • Uit welk nummer komt deze gitaarsolo?
 • Van welk Nederlandstalig nummer lees je hier de Engelse vertaling?
 • En ga zo maar door.

Deze hebben onze professionals voor jou er bij gezocht. Of je nou kiest voor een MuziekQuiz op locatie, voor thuis of online, wij zorgen ervoor dat je vragen krijgt met geluidsfragmenten.

Wat is een betere manier om mensen samen te brengen dan muziek?

Muziek Quiz Quiz Pub samen

Onze MuziekQuiz biedt niet alleen een leuke en interactieve manier om mensen bij elkaar te brengen, maar is ook een uitstekende teambuilding activiteit. Het is een geweldige gelegenheid voor collega's om elkaar beter te leren kennen en sterkere werkrelaties op te bouwen.


Voor vrienden en familie biedt het een leuke manier om een avond samen door te brengen en blijvende herinneringen te creëren. Meedoen aan MuziekQuiz met geluidsfragmenten is ook een geweldige manier om meer over muziek te leren en je kennis te testen!

Beleef de ultieme MuziekQuiz ervaring met QuizPub!

Muziekquiz 7

Onze Quizmasters en prikkelende muziek vragen zullen je team zeker verenigen en de avond plezierig en gedenkwaardig maken. Laat deze fantastische kans om relaties op te bouwen met je naasten door een gedeelde interesse in muziek niet voorbijgaan. Vraag direct een offerte aan om jouw muziekQuiz in te plannen!

Zelf een Muziek Quiz organiseren

Bij QuizPub vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van een goede MuziekQuiz, en daarom bieden we Quizzen aan tegen betaalbare prijzen en zorgen wij ervoor dat iedereen mee kan doen. Dit is perfect voor elke muziekliefhebber, trivia-fan en voor wie gewoon een leuke avond met vrienden of familie wil hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om je Muziek Quiz te organiseren!

Meer informatie ontvangen?