Kerstuitjes

Gezellige Kerstuitjes voor jouw team of bedrijf

Kerstuitjes Hero image

10-500+ deelnemers

Door heel Nederland

In lokale Horeca

Op jullie eigen locatie

Professionele Quizmasters en Spelbegeleiders

Nederlands of Engels

Samen herinneringen maken

Kom in de kerstsfeer met onze Kerstuitjes

Ben je op zoek naar een originele activiteit als beloning voor je medewerkers of teambuilding aan het einde van het jaar? Twijfel dan niet langer en bekijk onze leuke kerstuitjes! Bij Quiz-Pub staan wij voor het creëren van herinneringen en welke tijd van het jaar leent zich hier nu beter voor dan de wintermaanden! Met onze ervaren Quizmasters of Spelbegeleiders garanderen wij een activiteit vol plezier waar jullie nog lange tijd aan terug zullen denken.

En speciaal voor kerst hebben wij onze meest populaire activiteiten nu in een winters jasje gestoken om jullie nog meer in de kerstsfeer kunnen brengen! Kies bijvoorbeeld voor een KerstQuiz of combineer een 3-gangen diner met een PubQuiz of MuziekQuiz.

Meer informatie ontvangen?

Kerstuitje boeken?

Teambuilding boeken?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Rijkswaterstaat
Warner Music Benelux
Rtl 4 logo
Libelle
Uwv

Download meer inspiratie

Mockup Brochure 1200x675

Wil je een samenvatting ontvangen van onze populairste bedrijfsuitjes, bekijk dan eens onze full color inspiratie brochure.


Alle populaire en bijzondere opties zijn hierin samengevat. Bekijk meer info over de optie die jouw interesseert en ontdek alle mogelijkheden.

Op zoek naar ideeën?

Kerstuitje op locatie

Kerst Quiz Bedrijfsuitje

Wij hebben meer dan 60 locaties in heel Nederland waar we mee samenwerken. Onze eventplanners hebben deze locaties met zorg gekozen. Bijna al onze locaties zijn een gezellig café of restaurant. Een sfeervolle locatie geeft toch een extra dimensie aan de beleving.


Daarnaast is het ook mogelijk dat we een event op jullie eigen locatie organiseren. Bijvoorbeeld op kantoor of op een locatie die jullie zelf al geregeld hebben.

Kerstuitje in jouw stad?

Dit zeggen onze klanten

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

  • Professionele organisatie en begeleiding

  • Gezellige locaties

  • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

  • Passend event voor jullie bedrijf of groep

  • Ruimte voor teambuilding en verbinding

  • Jullie plezier staat centraal

  • Niet goed, geld terug

Klik hier voor vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen

Onze kerstuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met onze event manager wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij QuizPub hebben wij uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 500 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.

Bijna alle uitjes bevatten elementen van teambuilding zoals communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.