The Wedding Game

Are you ready for this?

DE wedding game voor (nog) vrijgezellen!

The Wedding Game Hero Image

Ca. 2 uur

10 - 500+ personen

Door heel Nederland

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

150+ keer geboekt

Vandaag staat in het teken van de aanstaande bruid! Binnenkort gaan jullie je aan elkaar verbinden. De vonken spatten er vanaf, hartstikke verliefd en alles is leuk aan jouw partner, maar… blijft dat voor eeuwig zo? Daar zal je wel aan moeten blijven werken. Open deur, maar 'Trouwen' is een werkwoord dus moet er altijd gewerkt worden om de liefde te koesteren. Daarbij heb je de steun en toeverlaat van je vrienden nodig. Samen met hen ga je de ultieme test doen of jij er klaar voor bent. Hoe hard zijn jullie bereid te werken voor de liefde van je leven?!

Met hilarische opdrachten word je getest op 5 categorieën die de pijlers vormen voor elk goed huwelijk. Sta jij je mannetje; hou je je koopgedrag in toom; kan jij je geduld bewaren; blijf je lachen met elkaar en houd jij de concurrentie op afstand? Bij elke categorie krijg je een aantal opdrachten en als je deze voltooid, uiteraard samen met je beste vrienden, kun je ervan uitgaan dat jullie nog lang en gelukkig zullen leven!

Vrijblijvend meer informatie?

Hoe verloopt The Wedding Game?

Hoeverlooptweddinggamejpg
 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.
 • De teams worden ingedeeld en er wordt een uitleg gegeven over het spel en het gebruik van de app.
 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en zoveel mogelijk punten te verdienen.
 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de startlocatie voor bekendmaken van het winnende team met de meeste punten.
 • Napraten is het leukste tijdens een borrel! Die kan plaatsvinden op de desbetreffende horeca locatie.

The Wedding Game in de app

The Wedding Game wordt gespeeld in onze speciale game app, waarin je allerlei hilarische opdrachten moet doen en leuke vragen moet beantwoorden om zoveel mogelijk punten te behalen. Hieronder een aantal voorbeelden:

Mobiel spel
 • Lucht je hart tegenover de camera over alle opgekropte irritaties over je partner
 • Ga 15 seconden compleet uit je dak omdat je je favoriete item hebt gekocht
 • Doe eens gek en zet met stift een krulsnor op je bovenlip
 • Sta je mannetje en laat zien dat jij in 15 seconden een biertje kan adten

Vrijblijvende informatie?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Libelle logo
Margriet
Het Parool
Franska Logo

The Wedding Game Do-It-Yourself (DIY)

Speciaal voor de kleinere groepen

Mobiel kaart

Wij bieden ook een Do-It-Yourself versie van The Wedding Game aan. Speciaal voor kleinere groepen of om in je eigen tijd zelf aan de slag te gaan!


 • Je speelt het spel door middel van onze speciale game app. Je ontvangt alle uitleg hierover wanneer je het spel aanschaft.
 • Zo kun je The Wedding Game op elk gewenst tijdstip, locatie en tempo doen.
 • Je ontvangt een inlog per team en een link om de scores per team aan het einde van het spel te vergelijken
 • Wil je meer informatie? Bekijk het DIY pakket.

Perfect voor vrijgezellenfeesten

Wil je deze citygame organiseren voor een vrijgezellenfeest?

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen utrecht

Dat kan! Boek The Wedding Game vanaf 10 personen op één van onze gezellige horeca locaties of een locatie naar eigen keuze. Combineren is ook zeker mogelijk. Boek er bijvoorbeeld een Workshop Naaktmodel Schilderen bij of kies voor een lunch, borrel of diner arrangement. Alle combinaties zijn mogelijk en we denken graag met je mee! Zie hieronder wat leuke opties.


Je kunt de hele organisatie ook aan ons overlaten. Wij hebben al vaker zeker geslaagde vrijgezellendagen georganiseerd. Je kunt dan nog steeds uit al onze arrangementen, workshops en activiteiten kiezen.


Of, laat je verrassen! Wij zullen dan de leukste combinaties van workshops en activiteiten kiezen op de mooiste locaties. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Meer informatie ontvangen?

Waarom the wedding game?

Waarom wedding game

Plezier en teamwork


Dit spel is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerken onder spanning. Het beste team wint! Spelen jullie dit als individu? Dan leer je zelf de juiste keuzes maken en zie je wie van jullie de wedding master is.


Geschikt voor iedereen


De opdrachten bestaan uit vragen, foto-opdrachten en actieve spellen. En dit alles in een gezellig stadscentrum. Voor ieder wat wils!


Gezamenlijke ervaring


Over The Wedding Game wordt nog lang nagepraat! De herinnering aan de spanning, chaos en het gelach zorgt voor een gezamenlijke ervaring die de deelnemers niet snel zullen vergeten. Daarbij wordt de aanstaande bruid enorm in het zonnetje gezet.

Waarom QuizPub

Citygame foto challenge

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke opdrachten en vragen ze de de aanstaande bruid - en vriendinnen - kunnen uitdagen.


Gezellige horeca locaties als start- en verzamelpunt


Voor al onze citygames werken we samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties vertrekken jullie om de stad op een andere manier te leren kennen!


Unieke ervaringen per spel


Elke activiteit is uniek. Per stad en horeca locatie zal dit spel een andere ervaring geven. Ook door de combinaties en arrangementen die bij ons mogelijk zijn, zal geen enkele activiteit hetzelfde zijn.

Meer informatie ontvangen?