Online Teamuitje

Een leuke combinatie van een activiteit met een Online Borrel!

Online Teamuitje Hero image

Van 10 - 500+ deelnemers

Via Zoom of MS Teams

Programma, Quiz en Spelinhoud op maat mogelijk

Engels of Nederlands

Te combineren met een borrelpakket naar keuze

Samen herinneringen maken

In deze onzekere tijden is het gemakkelijker om een uitje te plannen wat honderd procent door kan gaan: een online teamuitje. Dit virtuele bedrijfsuitje is een positieve impuls voor alle hardwerkende collega’s. Zet hen in het zonnetje en hou het moraal hoog in deze tijden. Ondanks dat de activiteit online is, betekent dit niet dat het minder leuk zal zijn. Onze ervaren spelbegeleiders zijn professionals in het creëren van sfeer. En samen met een van onze lekkere borrelpakketten gaat het gegarandeerd een geslaagd uitje zijn!

Het afgelopen jaar was meer dan de helft van de online bedrijfsuitjes een Online PubQuiz. Naast Online PubQuiz zijn er nog tal van andere online activiteiten zoals Team challenges (Crazy 88), Online Escape Game. Zoek je een creatief teamuitje overweeg dan eens een Online Schilderworkshop?

Online Teamuitje organiseren?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Vodafone

Combineer het event met een Online Borrel

Maak het Online teamuitje compleet met een borrelpakket. Net als bij een ‘’echt personeelsuitje’’ mogen de hapjes en drankjes niet ontbreken voor de perfecte sfeer.

Borrelpakket prosecco

Bezorg dezelfde sfeer bij jou collega’s in huis. Voor elk budget is er een samengesteld borrelpakket. Met zorg wordt het ingepakt en alle collega's ontvangen het borrelpakket op zijn/haar deurmat. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen of leuke gadgets, cadeaus of een kaartje toe te voegen.

Bekijk al onze Borrelpakketten

Waarom QuizPub

Online Bedrijfsuitje Waarom QP

Originele games en quizzen


Al onze games en quizzen zijn in-huis ontwikkeld en dus bij geen enkele andere aanbieder te spelen.


Opdrachten op maat


Het is mogelijk een aantal opdrachten of challenges op maat toe te voegen, bijv. met gepersonaliseerde vragen over jullie team of ludieke opdrachten voor extra punten.


Geheel verzorgd


We regelen het online event van A-Z, geen stress dus over de techniek!

Onze visie op teamuitjes

Uit onderzoek blijkt dat teambuilding goed werkt.

Teambuilding is wat anders dan teamtraining. Bij de training staat het bouwen aan kennis en vaardigheden centraal, terwijl bij teambuilding het ontwikkelen van de menskant van het werk de prioriteit is. In een meta-analyse keken de onderzoekers naar de volgende vier uitkomsten: cognitief, affectief, proces en teamprestatie. Uit de resultaten kwam naar voren dat teambuildingsactiviteiten positief werken voor alle vier. Twijfel daarom niet langer en werk verder aan jouw team met een gezellig uitje!

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een online teamuitje boeken?


Onze uitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast is het zo dat we voor een aantal online teamuitjes een starttarief hebben dat gebaseerd is op een groep van 15 personen. We kunnen het event dan voor 10 personen organiseren, maar je betaald dan voor 15 personen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. 10 deelnemers is het minimum, omdat het anders lastig is om in teams tegen elkaar te spelen.


Wanneer kan ik een online teamuitje bij jullie boeken?


De online teamsuitjes kunnen op elke gewenste datum en tijdstip georganiseerd worden. We adviseren minimaal 3 weken van te voren het event definitief te boeken.


Is het mogelijk om een online uitje in onze eigen studio te organiseren?


Jazeker, in overleg komen wij graag op locatie. Samen met onze event managers bespreken we dan de mogelijkheden. Als alle benodigde techniek aanwezig is, komen we graag naar jullie eigen locatie toe. Het is ook mogelijk om via ons de gewenste techniek in te huren.


Zijn de online bedrijfsuitjes ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?


Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij QuizPub hebben wij uitjes voor groepen van 20 personen, maar ook 3000 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het programma aangepast is aan de groepsgrootte.


Is er ook een teambuilding element?


Bijna alle online teamuitjes hebben een element van teambuilding zoals als communiceren en samenwerken (onder tijdsdruk), maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.