Bingo Show

Een originele Bingo show met Bingomaster

Bingo Show Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

In gezellige Horeca locatie door heel Nederland

Ook in het Engels mogelijk

Met creatieve opdrachten en Muziekbingo ronde

Een gezellige bingo show, maar dan in een nieuw jasje! Uiteraard moeten jullie de juiste bingoballen op de kaart zoeken, maar in het bingomolen zitten verschillende opdrachtballen verstopt. Spannend, want de opdrachten lopen uiteen in vragen, creativiteit en soms een beetje lef. En wie kent alle nummers bij onze muziek ronde? Dansen en zingen jullie met ons mee?

Wees gewaarschuwd, onze bingo is niet geschikt voor serieuze Bingo spelers! Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar het gaat erom je vrienden en collega's op een andere manier te leren kennen. Deze Bingo Show is alles behalve saai en ouderwets; de verschillende rondes zoals de muziek- en opdrachtenrondes zorgen voor gezelligheid die je nog nooit eerder heb gezien bij een bingo show.

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

Hoe verloopt een Bingo Show

Online bingo
  • We ontvangen alle deelnemers in een gezellige Horeca locatie of op jullie eigen locatie.
  • Onze ervaren Bingomaster draait aan het rad en presenteert de Bingo
  • In ca. 2,5 uur loodst hij jullie door verschillende bingo rondes: van een originele bingo ronde tot een ronde met opdrachtballen en muziek bingo rondes.
  • Ondertussen worden drankjes en eventueel hapjes geserveerd. Dit kan via één van onze arrangementen worden bijgeboekt of gewoon ter plekke op locatie worden geregeld
  • Iedereen ontvangt Bingo kaarten en speelt individueel.
  • Heb je een foute bingo? Dan zing je een liedje!
  • Uiteraard zijn er ludieke beloningen voor de winnaars.

De Bingo Show

De Bingo Show wordt in verschillende rondes gespeeld, elke ronde is weer anders. Als warming up starten we met een oude vertrouwde bingo ronde, maar voeren we het tempo een beetje op. vervolgens rollen we door naar meerdere originele rondes, waarbij verschillende opdrachtballen in het spel zijn.

De Bingo Show

Er zitten opdrachtballen in het spel; je kunt creatieve en hilarische opdrachten verwachten. De getallen op de bingobal (met opdracht) mogen alleen worden afgestreept als de opdracht is uitgevoerd. Dans mee, wees creatief en beantwoord de originele vragen! Uiteraard mag een muziekronde niet ontbreken. Zing jij de laatste hitjes mee met ons?

Waarom QuizPub?

Bingo uitje

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze ludieke prijzen, leuke Bingo rondes en onze Bingomasters, wordt jouw bingo bij ons zeker gezellig!


Opdrachten op maat


Het is mogelijk om opdrachten op maat toe te voegen. Bijvoorbeeld over het bedrijf of je collega's.


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de locatie.

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Bingo dinerspel

De Bingo Show is het afgelopen jaar veel geboekt. Veel bedrijven hebben met plezier deelgenomen aan dit nieuwe concept. Het is gezellig, hilarisch en competitief - het perfecte uitje om met vrienden, familie den collega's te doen . Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 deelnemers.