Songfestival Quiz

Jullie ultieme voorprogramma

Songfestival Quiz Hero image

1,5 tot 2 uur

Van 10 - 500+ personen

Op locatie door heel Nederland of Online

Inclusief audio- en videofragmenten

Ook in het Engels mogelijk

4.7 sterren op Google

Enthousiast geworden?

Onze Songfestival Quiz is een Quiz voor de echte Eurovisie Songfestival kenner.

Kan je het moment van de winst van Duncan Laurence nog herinneren als de dag van gisteren of ken je Waterloo helemaal uit je hoofd? Dan is deze Quiz echt iets voor jou! Kijk samen met de andere kenners wie het meeste weet en hoe goed deze bijzondere wedstrijd jullie elk jaar bij blijft.

De Songfestival Quiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. Onder het genot van een drankje of diner spelen jullie verschillende rondes met afwisselende onderwerpen, waaronder kennisvragen, finish the lyrics en de meest bijzondere kledingkeuzes. De rondes zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen; van jong tot oud. Het Songfestival telt ondertussen namelijk al meer dan 60 edities.

Net als onze Pub Quiz of Muziek Quiz wordt de Songfestival Quiz gespeeld in een lokale kroeg, op een locatie naar keuze door heel Nederland of toch liever online. Wij regelen jullie Quiz van A tot Z, van Quizmaster tot het vinden van een geschikte locatie.

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
2000Px Facebook New Logo 2015 Svg
Vodafone
Divetro Klanten Client Cases Rabobank

Songfestival Quiz

Benieuwd wie het beste scoort? Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. Onze Songfestival Quiz is voor iedereen met een beetje Songfestivalkennis
geschikt.

Zingende mensen Songfestival Quiz

De winnaar triomfeert toch echt door net iets meer feitenkennis over het Songfestival te hebben. Een gezellige horeca locatie, groep collega’s en onze Songfestival Quiz zijn de ingrediënten voor een top avond! We sluiten uiteraard af met wat Songfestival klassiekers. Meezingen en dansen leveren dan ook extra punten op!

Hoe verloopt een Songfestival Quiz

Songfestival Quiz Veelgestelde vragen
  • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.

  • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.

  • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.

  • Net als bij onze andere quizzen verschillen de onderwerpen. Kennisvragen, fashion en muziekronden wisselen elkaar af.

  • De Songfestival Quiz wordt ondersteund door afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

  • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Geïnteresseerd?

Quizzen door heel Nederland!

Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland, maar de SongfesticalQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden georganiseerd.

De Quiz kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor thuis, online of live op locatie, alles is mogelijk. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven. Maar bij een stad of dorpje bij jou in de buurt is het natuurlijk ook mogelijk!