EK Oranje Quiz

Kom in de oranje stemming!

EK Oranje Quiz Hero

1,5 tot 2 uur

Van 10 - 500+ deelnemers

Op locatie door heel Nederland

Test je EK en Oranje kennis

Inclusief audio- en videofragmenten

De EK Oranje Quiz: Ben jij een echte Oranje fan?

Kom in de oranje stemming met onze EK Oranje Quiz. Deze spannende quiz is dé ultieme uitdaging voor elke oranje fan. Uiteraard met vragen over voetbal, maar ook over andere Nederlandse helden, Nederlandse taal en muziek. Geschikt dus voor iedereen die van oranje houdt.

Deze spannende quiz is dé ultieme uitdaging voor elke voetbalfan. Met vragen over de geschiedenis van het Europees Kampioenschap, legendarische spelers, onvergetelijke wedstrijden en nog veel meer, biedt de EK Quiz een kans om je kennis te laten zien. Maar ook voor niet voetbalfans bevat deze quiz voldoende uitdaging. Met vragen over Life after Football, actualiteit en oranje gezelligheid is deze quiz is perfect voor iedereen.

Enthousiast geworden?

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Uwv
Siemens Logo
Vodafone
Divetro Klanten Client Cases Rabobank
Warner Music Benelux

EK 2024

Afbeeldingen EK Oranje Quiz

De EK Quiz is helemaal up to date voor het komende Europees Kampioenschap voetbal van 2024. Bij de EK Quiz draait het niet alleen om het beantwoorden van vragen; het is een echte beleving die je meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis en helden van Oranje.


Onderwerpen variëren tussen actualiteiten, Nederlands Elftal, muziek en natuurlijk het EK. De Quiz wordt ondersteund door afbeeldingen, audio en videofragmenten en geeft je ongeveer 1,5 tot 2 uur plezier!

Wat vinden onze klanten

Meer informatie?

EK Oranje Quiz door heel Nederland!

Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland, maar de EK Oranje Quiz kan ook op eigen locatie worden gehouden.


De Quiz kun je overal in Nederland aanvragen. Of je nou kiest voor een EK oranje Quiz thuis of live op locatie, alles is mogelijk. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

EK Quiz bij jou in de buurt?

Hoe verloopt een EK Quiz

Inhoud
 • Jullie verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.
 • Onze ervaren quizmaster geeft jullie 2 uur lang top entertainment.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen.
 • Net als in onze PubQuiz variëren de onderwerpen en zijn deze aangevuld met rondes over het EK, Nederlands Elftal, Nederlandse Taal, Oranje helden en muziek.
 • Al onze quizzen worden ondersteund afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Je kan 1 ronde met vragen op maat over jullie bedrijf, team of groep toevoegen.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Maak je EK Oranje Quiz compleet

Laat QuizPub jou verrassen en maak je teamuitje compleet!

Afbeeldingen EK Oranje Quiz 1

Wil jij niet dat de avond eindigt met alleen een EK Quiz? Geen probleem, wij regelen graag verschillende extra opties. .


Zo kun je de Quiz combineren met een diner of zelfs tussen de gangen doorspelen. Wat te denken van een uitgebreide borrel met lekkere drankjes of zelfs een DJ die op locatie komt draaien!

Meer informatie

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Professionele Quizvragen: Het lijkt makkelijk een goede quizvraag, wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals.Elke Pubquiz is uniek: Geen enkele Pubquiz is hetzelfde. Elke quiz is een unieke combinatie van feitjes, beeld, geluid, plaatjes en actualiteit.Gezellige horecalocaties: We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Want voor de echte Pubquiz ervaring ga je natuurlijk naar de …!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:

 1. Professionele begeleiding
 2. Gezellige locaties
 3. Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten
 4. Passend event voor jullie groep
 5. Ruimte voor teambuilding en verbinding
 6. Jullie plezier staat centraal
 7. Niet goed, geld terug

Veel gestelde vragen

We reageren bijna altijd binnen 2 werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren. Kun je echt niet wachten of is je event op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Per factuur middels overschrijving. De factuur versturen wij nadat wij de opdrachtbevestiging van de boeking retour hebben ontvangen en deze dient voor aanvang van de activiteit betaald te zijn.

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Bij elke pubquiz, spel of citygame kan een lunch, borrel of diner arrangement bijgeboekt worden. Jullie kunnen ervoor kiezen om voor, tijdens of na de activiteit te eten.

Dit kan zeker! Wij bieden een aantal DIY Quizzen aan die je zelf kunt presenteren. Hierbij krijg je ook een handleiding hoe je er eentje kan organiseren. Bekijk hier ons aanbod >

Voor een PubQuiz van 1,5 tot 2 uur hanteren we vaak 10 rondes van 5 vragen. Het is ook mogelijk de Quiz in te korten tot 1,5 uur of 1 uur. We spelen dan respectievelijk 7 of 4 rondes.

Dit kan zeker! We organiseren een PubQuiz vanaf 10 personen. Ben je met een kleinere groep, bekijk dan ook onze DIY Pubquizzen! Deze zijn speciaal gemaakt voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.