PubQuiz Zwolle

Organiseer nu jullie PubQuiz in Zwolle als teamuitje of groepsuitje

Pub Quiz Zwolle

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

PubQuiz organiseren in Zwolle

Een PubQuiz in Zwolle op poten zetten is dé manier om een onvergetelijke avond te creëren voor vrienden of collega's. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevent of simpelweg een knus samenzijn met familie, een PubQuiz voegt gegarandeerd plezier en uitdaging toe aan de sfeer.

Bij ons heb je diverse opties als het aankomt op PubQuizzen. Denk aan een Algemene KennisQuiz, KerstQuiz, MuziekQuiz, of zelfs een verrassende combinatie van thema's! Wij zorgen ervoor dat je toegang hebt tot een breed scala aan vragen die iedereen uitdagen en betrekken bij de Quiz. Benieuwd hoe je Zwolle's levendige sfeer kunt integreren in jouw PubQuiz? Ontdek het hier!

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Zwolle organiseren?

PubQuiz op eigen locatie of één van onze locaties

We hebben in deze Hanzestad verschillende leuke restaurants en cafés waar we jullie quiz kunnen organiseren. Gaat je voorkeur uit naar een eigen locatie, is dit uiteraard ook mogelijk.

PubQuiz bij Humphrey's Zwolle

Humphreys Zwolle

Duik in een wereld van gezelligheid en slimme weetjes tijdens de PubQuiz bij Humphrey's Zwolle, gelegen aan de Melkmarkt 47-49, in het historische hart van Zwolle. Het sfeervolle pand, omringd door de karakteristieke straatjes van de stad, biedt de ideale setting voor een avond vol vermaak. Verzamel je vrienden, geniet van de heerlijke gerechten en laat je hersenen kraken met uitdagende vragen.


Adres: Melkmarkt 47-49, 8011 MB Zwolle

Café Restaurant De Belgische Keizer PubQuiz

Café Restaurant De Belgische Keizer

Laat je brein kraken tijdens de PubQuiz bij Café Restaurant De Belgische Keizer, gelegen aan de Melkmarkt 58, in het bruisende Zwolle. De warme ambiance van dit gezellige café vormt het perfecte decor voor een avond vol gezelligheid en uitdagende vragen. Café Restaurant De Belgische Keizer biedt niet alleen een scala aan Belgische bieren, maar ook een onvergetelijke avond vol plezier en vriendschap. Dus, waar wacht je nog op?


Adres: Melkmarkt 58, 8011 ME Zwolle

PubQuiz bij Café de Gezelligheid

Café de Gezelligheid

Café de Gezelligheid in Zwolle is dé plek waar gezelligheid en intellectuele uitdaging samenkomen tijdens de wekelijkse PubQuiz. Gelegen aan de sfeervolle Gasthuisplein 11, ademt deze locatie een warme en vriendelijke sfeer uit. Met zijn karakteristieke inrichting en vriendelijke personeel is het café de ideale setting voor een avond vol plezier en kennis. De PubQuiz, gehouden in dit gezellige etablissement, biedt niet alleen een gevarieerde mix van vragen, maar ook een ongedwongen ambiance waar teams hun brein kunnen laten kraken terwijl ze genieten van heerlijke drankjes.


Adres: Gasthuisplein 11, 8011 SB Zwolle

Quiz in Het vliegende Paard

Het vliegende Paard

Bij Het Vliegende Paard in Zwolle komt het beste van twee werelden samen: een gezellige sfeer en een bruisende PubQuiz. Gevestigd aan het levendige Voorstraat 17-19, biedt deze locatie een unieke mix van historische charme en moderne gezelligheid. Met zijn karakteristieke interieur en vriendelijke personeel is Het Vliegende Paard de ideale plek om deel te nemen aan een avond vol trivia en plezier.


Voorstraat 17-19, 8011 MK Zwolle

Grand Café Zuijdt PubQuiz

Grand Café Zuijdt

Bij Grand Café Zuijdt wordt jullie PubQuiz een feest van gezelligheid en intellectuele uitdaging. Dit stijlvolle grand café straalt een warme ambiance uit, compleet met een eigentijdse inrichting en attent personeel. De Ministerlaan 254 voegt een vleugje klasse toe aan de ervaring, waardoor de PubQuiz bij Grand Café Zuijdt niet alleen een competitie van slimheid is, maar ook een viering van de goede dingen des levens.


Ministerlaan 254, 8014 XM Zwolle

PubQuiz op locatie organiseren

Wij hebben een aantal samenwerkende locaties in Zwolle, maar een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.


Naast Zwolle kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Den Haag, PubQuiz Tilburg of PubQuiz Delft.

Zoek je een andere stad?

Wat zeggen onze klanten

PubQuiz in Zwolle reserveren?

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


  • Professionele organisatie en begeleiding

  • Gezellige locaties

  • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

  • Passend event voor jullie bedrijf of groep

  • Ruimte voor teambuilding en verbinding

  • Jullie plezier staat centraal

  • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.