PubQuiz Utrecht

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Pub Quiz Utrecht

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Op zoek naar een originele PubQuiz in Utrecht voor jouw Bedrijfs- of Teamuitje?

Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en horeca locaties kunnen we in Utrecht de leukste PubQuizzen aanbieden. Verschillende rondes met uiteenlopende vragen onder leiding van een professionele quizmaster. Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis.

Iedere Pub Quiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend en bestaan uit verschillende rondes. Iedereen kan zo meedoen, van jong tot oud Daag je collega’s, vrienden en familie uit. We regelen het van begin tot eind; de locatie, quizmaster, verrassende rondes en een prijs.

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz utrecht teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in het centrum van Utrecht of op een eigen locatie.
 • Het is ook mogelijk een locatie in de omgeving van Utrecht te boeken, bijvoorbeeld in Zeist, Nieuwegein of Maarssen.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Utrecht organiseren?

Locaties voor een PubQuiz in Utrecht

Wij hebben veel verschillende locaties in Utrecht maar een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden. Zorg ervoor dat je voor een PubQuiz Utrecht een locatie kiest die geschikt is voor een PubQuiz avond. Het is belangrijk dat de gasten zich welkom en op hun gemak voelen, en dat het personeel vriendelijk is.


Het is belangrijk dat je controleert of de bar voldoende ruimte heeft voor je team om comfortabel te zitten zonder dat het te druk is. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken, bij QuizPub hebben we dit al voor je uitgestippeld! We werken samen met verschillende horeca locaties in Utrecht Centrum. Maar ook in de omgeving van Utrecht, zoals in Zeist, Houten, Nieuwegein, Maarssen en Doorn hebben we locaties die we voor een PubQuiz kunnen boeken. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem!


Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de Pub Quiz Utrecht te houden op een locatie naar keuze.

Een PubQuiz Utrecht organiseren? Ga voor QuizPub!

Pubquiz utrecht thema

Een van de dingen die onze PubQuizzen zo leuk maken is dat ze een kans bieden om je kennis te laten zien en een strijd aan te gaan met anderen. Bij onze PubQuiz Utrecht komen allerlei onderwerpen aan bod, zodat spelers hun sterke punten op verschillende gebieden kunnen laten zien. Of het nu gaat om geschiedenis, popcultuur, wetenschap, sport of actualiteit; iedereen krijgt de kans om uit te blinken!


Test jouw algemene kennis samen met vrienden, familie, of collega’s tijdens een Pub Quiz Utrecht. Algemene kennis wordt op de proef gesteld in een aantal rondes, die elk een ander onderwerp behandelen. Een Pub Quiz Utrecht behandelt een breed scala aan onderwerpen en kan in allerlei cafés, kroegen en zelfs bij jou thuis of op kantoor georganiseerd worden! Bekijk bijvoorbeeld onze MuziekQuiz.

Hoe verloopt een Pub Quiz in Utrecht?

Pubquiz utrecht op locatie

Deelnemers van een Pub Quiz Utrecht kunnen deelnemen in teams bestaande uit twee tot vier personen. De quizmaster stelt een reeks vragen uit verschillende categorieën, en de teams moeten er zoveel mogelijk goed beantwoorden. De vragen variëren van eenvoudig tot moeilijk en beslaan verschillende thema’s. Na afloop van de vragenronde wordt een prijs uitgereikt aan de groep die de meeste vragen goed heeft beantwoord!


De avond in Utrecht met een PubQuiz doorbrengen levert veel plezier op. Deelnemers worden aangemoedigd om met elkaar in gesprek te gaan en zich te vermaken in een ontspannen en gezellige omgeving. Het is een fantastische gelegenheid om je hersenen te kraken, iets nieuws te leren en kennis op te doen, allemaal terwijl je een leuke tijd hebt met vrienden, familie of collega’s!

PubQuiz in Utrecht reserveren?

Waarom is een Pub Quiz Utrecht zo populair?

Pubquiz utrecht bar

Deelnemen aan een trivia spel met een thema naar keuze is zonder twijfel een van de leukste dingen die je met een groep kunt doen. Vooral wanneer er vriendschappelijke competitie in het spel is, krijgt iedereen er zin in. Ook blijft het altijd leuk om te zien wie er als winnaar uit de bus komt.


Als het gaat om het ontwerpen van een Pub Quiz voor je bedrijf, is de hoeveelheid opties om uit te kiezen praktisch eindeloos. Het feit dat je de Quiz kunt aanpassen aan je eigen interesses maakt het een boeiende en leerzame activiteit.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Een zakelijke Pub Quiz organiseren

Door middel van een zakelijke PubQuiz Utrecht kun je meer te weten komen over de interesses van collega’s en gebieden waarin ze uitblinken. Bovendien kunnen Quizvragen worden gebruikt als hulpmiddel om de samenwerking en band tussen het team te bevorderen.


Ook de belofte van leuke prijzen houdt men zeker geïnteresseerd in deelname aan een Pub Quiz Utrecht; ze geven de deelnemers een doel om naar te streven. Het kan zo zijn dat veel spelers op hetzelfde juiste antwoord uitkomen, waardoor het handig kan zijn om de antwoordtijd bij te houden. Het team dat een vraag het snelst correct beantwoordt krijgt dan de meeste punten.


Een PubQuiz Utrecht vrijdag is een uitstekende manier om de sfeer op een vrijdagmiddag borrel of bijeenkomst op te vrolijken. Niet alleen zijn PubQuizzen een uitstekend middel om het ijs te breken en iedereen aan de praat te krijgen, maar ze zijn ook erg leuk omdat ze je kennis van allerlei uiteenlopende onderwerpen op de proef stellen! Ben je liever niet gebonden aan de vrijdag of aan een locatie en wil je liever zelf een PubQuiz kopen, dan kan dat ook met onze kant en klare PubQuiz.

Speel op een door jou gekozen locatie, zelfs online!

Pubquiz utrecht bar vrienden

Net als al onze andere Quizzen kan de Pubquiz Utrecht worden gespeeld in een kroeg, op een door jou gekozen locatie in de buurt van Utrecht of zelfs online. Wij zorgen voor elk detail van je Quiz, het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van een geschikte locatie.


Bij QuizPub combineren we onze passie voor evenementplanning met onze liefde voor spelletjes, Quizzen en het samenbrengen van mensen om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We zetten ons graag in om van jouw bedrijfsfeest, vriendenweekend of familiebijeenkomst een tijd te maken waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt. Laten we er samen voor zorgen dat jullie er allemaal een goede herinnering aan overhouden!

Vrijblijvend meer info ontvangen?

Samenwerken zal nodig zijn!

Het is het makkelijkst om tot een antwoord te komen door samen te werken en iedereen een kans te geven om een bijdrage te leveren. Bij onze PubQuiz Utrecht komen vragen voorbij die over algemene onderwerpen gaan en toch uitdagend zijn om te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PaasQuiz. Je wilt ervoor zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt, maar ook dat iedereen wordt geacht na te denken over het juiste antwoord!


We bieden een plezierige omgeving in Utrecht voor een PubQuiz. Het is van cruciaal belang dat de gasten ontspannen zijn en zich vermaken tijdens Quizavonden, en wij van QuizPub kunnen je helpen om beide doelen te bereiken. Wil je meer weten over de PubQuiz Utrecht, ben je benieuwd waar de Pub Quiz Utrecht gehouden kan worden of heb je een andere vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee om jouw PubQuiz avond onvergetelijk te maken.