PubQuiz Tilburg

In gezellig café, restaurant of op eigen locatie

Pubquiz tilburg quizmaster

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

PubQuiz Tilburg voor een gezellige avond

Wil je een gezellige avond vol plezier en uitdaging in Tilburg? Overweeg dan om een PubQuiz Tilburg te organiseren! Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of gewoon een leuke avond met vrienden plant, een Pub Quiz is de perfecte activiteit om iedereen te vermaken. Bij QuizPub, de nummer één in PubQuizzen, helpen we je graag bij het organiseren van een onvergetelijke pubquiz in Tilburg.

Ben je op zoek naar een gezellige avond vol uitdaging en plezier? Dan is het organiseren van een PubQuiz Tilburg de ideale keuze. Bij QuizPub zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke en vermakelijke PubQuizzen die jou en je vrienden, collega's of familie een geweldige tijd bezorgen.

Een speciale gelegenheid voor de Pubquiz Tilburg?

Pubquiz tilburg teamuitje

Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, een teambuilding activiteit wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een avond vol plezier, onze PubQuiz in Tilburg is altijd een succes. Je hebt de keuze uit verschillende locaties, zoals een gezellig café, een sfeervol restaurant of een andere geschikte locatie in Tilburg, zoals een sportvereniging of kantoorpand. Wij zorgen ervoor dat jouw Quiz tot in de puntjes wordt verzorgd.


Onze PubQuizzen in Tilburg worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden, zodat iedereen kan deelnemen en genieten van de avond. Onze ervaren QuizMasters zorgen voor een interactieve en vermakelijke Quiz ervaring, waarbij je wordt uitgedaagd met interessante vragen en breinbrekers. Ga je voor een KerstQuiz, Ik Hou van Holland Quiz, NieuwjaarsQuiz of MuziekQuiz?

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Tilburg organiseren?

Waarom een PubQuiz in Tilburg?

Bij QuizPub bieden we flexibele opties voor het organiseren van een PubQuiz in Tilburg. Je kunt ervoor kiezen om de Quiz op een locatie naar keuze te organiseren, zoals een gehuurde zaal, een bedrijfsruimte, een sportvereniging of zelfs thuis.


Neem gerust contact met ons op en wij regelen een gezellig café of restaurant in Tilburg waar je de PubQuiz in Tilburg kunt houden. We hebben een netwerk van partners die graag hun locatie beschikbaar stellen voor een avond vol plezier. Doe mee, test je kennis en geniet van een geweldige PubQuiz in Tilburg!

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz tilburg thema
 • We verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.

 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Je kennis testen en nieuwe dingen ontdekken

Pubquiz tilburg op locatie

Het is een geweldige gelegenheid om je kennis te testen en nieuwe feiten te ontdekken, terwijl je samenwerkt met je team om de juiste antwoorden te vinden. De PubQuiz Tilburg staat garant voor een gezellige avond vol lachen, plezier en teamspirit.


Onze vragen zijn zorgvuldig samengesteld om een mix van uitdaging en vermaak te bieden, waardoor iedereen betrokken blijft en geniet van de ervaring. Of je nu een ervaren Quizzer bent of nog nooit eerder hebt meegedaan, de PubQuiz in Tilburg is voor iedereen toegankelijk en leuk.

PubQuiz in Tilburg reserveren?

Dus waar wacht je nog op?

Pubquiz tilburg bar

Organiseer jouw ultieme PubQuiz Tilburg met QuizPub. Bezoek onze website en ontdek hoe wij jouw avond onvergetelijk kunnen maken. Of je nu een kleine groep hebt of een grootschalig evenement wilt organiseren, wij staan klaar om de perfecte PubQuiz voor je neer te zetten.


Laat je verrassen, uitdagen en vermaken tijdens een PubQuiz in Tilburg die je niet snel zal vergeten.

Quiz op locatie organiseren

Wij hebben een aantal samenwerkende locaties in Tilburg, maar een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.


Naast Tilburg kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Rotterdam, PubQuiz Breda en PubQuiz Enschede.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?