PubQuiz Nijmegen

In een gezellig Café of Restaurant in Nijmegen of eigen locatie

Pub Quiz Nijmegen

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer info over PubQuiz in Nijmegen?

Hier vind je een onvergetelijke PubQuiz voor jouw Bedrijfs- of Teamuitje in Nijmegen.

Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en game liefhebbers kunnen wij door heel Nederland events aanbieden en bieden wij ook een PubQuiz Nijmegen. Verschillende rondes ondersteund met audio- en videofragmenten onder leiding van een professionele quizmaster. Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis.

Wij hebben voor iedereen in Nijmegen een passende Pub Quiz op locatie. Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend en bestaan uit verschillende rondes. Iedereen kan zo meedoen, van jong tot oud. Daag je collega’s, vrienden en familie uit. We regelen het van begin tot eind; de locatie, quizmaster, verrassende rondes en een prijs.

Beleef een PubQuiz in Nijmegen

Pubquiz Nijmegen teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in Nijmegen of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.
 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz op locatie organiseren

Wij hebben een aantal samenwerkende locaties in Nijmegen, maar een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.


Naast Nijmegen kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Amsterdam, PubQuiz Arnhem of PubQuiz Haarlem.

PubQuiz Nijmegen

Pubquiz Nijmegen op locatie

De ideale manier om een avond door te brengen in de oudste stad van Nederland is het doen van een PubQuiz Nijmegen. Onze PubQuiz biedt een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen die zijn kennis wil testen in een gezellige setting!

Onze enthousiaste Quizmasters van Pub Quiz Nijmegen zorgen ervoor dat de avond gevuld is met leuke vragen, muziekclips en themaronden. Zelfs vragen die betrekking hebben op de rijke geschiedenis en cultuur van de stad Nijmegen. Wat je interesses of kennisniveau ook is, er is altijd wel een categorie die je aanspreekt. In een van de vele gezellige kroegen in Nijmegen, kan je samenwerken met je collega’s of vrienden en genieten van een drankje en een hapje. Je neemt het daarbij op tegen andere teams.

PubQuiz Nijmegen voor een gezellig avondje uit

Pubquiz Nijmegen bar vrienden

Doordat je de mogelijkheid hebt om je eigen PubQuiz samen te stellen, kan je een spel kiezen dat perfect aansluit bij de interesses van je groep. Er is een quiz voor iedereen, dus kies iets als een KerstQuiz, Top 2000 Quiz of een ander soort quiz. Bovendien zijn er veel plaatsen in Nijmegen waar je de quiz kan spelen, zoals De Meesterproef, Cafe Faber of Grand Café Moenen, zodat je altijd een gezellige en leuke setting voor het spel kan vinden. Liever op een andere locatie in Nijmegen of op een bedrijfslocatie? Ook dat is mogelijk!

Waarom probeer je geen PubQuiz van Quiz Pub in Nijmegen als je op zoek bent naar een originele manier om je kennis te testen met vrienden of collega's?

PubQuiz in Nijmegen reserveren?

Op zoek naar een unieke Pub Quiz in Nijmegen?

Bij ons kun je een PubQuiz kopen die voor een onvergetelijke avond zal zorgen! Met ons kant- en-klare PubQuiz pakket ontvang je direct een PubQuiz in huis die is samengesteld door onze professionele Quizmasters. Onze Quizzen zijn ideaal voor bedrijfs- of teamuitjes in Nijmegen!

Haal het maximale uit jouw bedrijfs- of teamuitje met onze PubQuiz in Nijmegen. Onze kant-en-klare pakketten bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en uitdagende activiteit. Het is de sleutel tot een geslaagde avond vol plezier en competitie. Koop nu onze PubQuiz in Nijmegen en voorzie jezelf van een plezierige avond.

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Nijmegen

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Onze populaire kant-en-klare pubquizzen

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Onze PubQuizzen bevatten een verscheidenheid aan vragen

Je wordt getest met vragen uit verschillende categorieën, waaronder geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, actualiteiten en popcultuur. De Pub Quiz Nijmegen is geschikt voor mensen van alle leeftijden, niveaus en doelgroepen. Onze tests zijn bedoeld om de geest te stimuleren, nieuwe kennis te vergaren en een leuke avond te beleven, terwijl ze ook nog eens leuk en uitdagend zijn.

We houden regelmatig PubQuizzen in Nijmegen, maar ook in andere steden zoals Rotterdam en Den Haag. Onze Quizmasters zijn professionals in het creëren van een plezierige en boeiende omgeving. Onze quizzen kunnen worden aangepast voor bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes, thema's, feestdagen, bijeenkomsten en andere evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, maar soms ook voor individuen.

Quiz-Pub heeft de ideale Pub Quiz Nijmegen voor jou

Pubquiz Nijmegen bar groep

Of je nu op zoek bent naar een leuk avondje uit met je vrienden of een teambuilding activiteit voor je bedrijf. Bezoek onze website voor meer details over data, tijden, locaties en mogelijkheden. En schrijf je meteen in voor een van onze Nijmeegse PubQuizzen.


Heb je zin in een avondje competitie, plezier en teambuilding? Ontdek waarom quizzen zo geliefd zijn in deze historische stad door je team meteen in te schrijven voor PubQuiz Nijmegen. We beloven een fantastische ervaring, of je nu voor de winst gaat of gewoon een gezellig avondje uit wilt.

Vrijblijvend meer info ontvangen?

Bedrijfsfeest met een MuziekQuiz? Goed idee!

Pubquiz Nijmegen bar

Een MuziekQuiz van Pub Quiz Nijmegen is een geweldige optie om een feest op werk of een thema avond in de plaatselijke horeca van start te laten gaan. Het is niet alleen een fantastische manier om mensen te entertainen, maar het is ook erg leuk omdat het je begrip van muzikale begrippen uitdaagt.

Als je een leuke en feestelijke activiteit zoekt voor je komende bedrijfsfeest of gewoon plezier wilt maken met collega’s, probeer dan eens onze MuziekQuiz in Nijmegen. Wie weet ontdek je iets nieuws en beleef jij een onvergetelijke avond!