PubQuiz Haarlem

In een gezellige cafe, restaurant of op een eigen locatie in Haarlem en omgeving

Pub Quiz Haarlem

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Wil je iets leuks en uitdagends doen in Haarlem?

Wil je je kennis op de proef stellen terwijl je plezier hebt met vrienden, familie of collega's? Dan is een PubQuiz in Haarlem precies wat je nodig hebt!

Onze PubQuiz in Haarlem is een populaire vorm van entertainment waarbij teams het tegen elkaar opnemen om vele vragen in verschillende categorieën te beantwoorden. Een PubQuiz in Haarlem heeft verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor een avondje uit met vrienden, een teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Een PubQuiz stimuleert de samenwerking tussen teamleden. Om de juiste antwoorden te vinden, moet je overleggen met je teamleden en samen beslissingen nemen. Werken aan hetzelfde doel versterkt de onderlinge band en verbetert de communicatieve vaardigheden.

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz Haarlem teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in het centrum van Haarlem of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.
 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Haarlem organiseren?

De PubQuiz in Haarlem wordt steeds populairder!

Pubquiz Haarlem bar

De PubQuiz in Haarlem biedt een unieke kans om samen te komen met je geliefden en te genieten van een gezellige avond vol uitdagingen en lachwekkende momenten. Het is de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te werken in teams en je brein te laten kraken over uiteenlopende onderwerpen.


Als je op zoek bent naar de ultieme PubQuiz-ervaring in Haarlem, zoek dan niet verder! Wij zijn dé specialist in het organiseren van onvergetelijke PubQuiz evenementen op diverse locaties, waaronder Haarlem. Of je nu een intiem samenzijn plant of een grootschalig bedrijfsuitje organiseert, wij zorgen voor een ongeëvenaarde en op maat gemaakte PubQuiz-ervaring.

Locaties voor een PubQuiz in Haarlem

We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Het is ook mogelijk om een PubQuiz in Haarlem te organiseren op een eigen locatie, zoals bij een bedrijf of in een café. Ook in locaties rondom Haarlem, zoals Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Heemstede of Velserbroek komen we graag jullie PubQuiz verzorgen.


Naast Haarlem kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Den Haag, PubQuiz Eindhoven en PubQuiz Zwolle.

Quiz organiseren in Haarlem

Pubquiz Haarlem op locatie

Een PubQuiz Haarlem is een geweldige manier om plezier te hebben met vrienden, familie of collega's. Het is een interactieve en interessante activiteit waarbij je kunt lachen, brainstormen en je hersens kunt laten kraken. Het competitieve aspect zorgt voor extra spanning en adrenaline.


Onze Pub Quiz in Haarlem stelt je kennis van geschiedenis, sport, wetenschap, muziek en andere onderwerpen op de proef. Het is een leuke manier om nieuwe dingen te leren en je algemene kennis te verbreden. Bovendien vergroot het je leergierigheid en stimuleert het je om te blijven leren.

Ideaal voor teambuilding, een verjaardagsfeest of een avondje uit

Pubquiz Haarlem bar vrienden

Met een PubQuiz kun je nieuwe mensen ontmoeten en bestaande banden aanhalen. Het is een sociale activiteit waarbij je met anderen kunt praten, lachen en je hobby's kunt delen. Het bevordert een leuke en ongedwongen omgeving waarin je nieuwe mensen leert kennen én de banden met je collega's, vrienden of familie versterkt!


Wil je deelnemen aan een PubQuiz in Haarlem? Een PubQuiz is te organiseren op verschillende locaties in Haarlem. De eerste stap is het samenstellen van een groep vrienden, familieleden of collega's. Een PubQuiz team bestaat meestal uit 4 tot 6 personen. Zorg ervoor dat je team divers is en verschillende interesses heeft, zodat je elkaar kunt aanvullen.

Onze QuizMasters staan voor je klaar voor jouw PubQuiz in Haarlem!

Met jarenlange ervaring en een gepassioneerd team van experts in ons vakgebied, staan wij garant voor een boeiende en vermakelijke PubQuiz in Haarlem. De quizvragen zijn zorgvuldig samengesteld om een perfecte balans te creëren tussen uitdagende raadsels en weetjes die voor iedereen toegankelijk zijn. Als je via ons een PubQuiz met QuizMasters organiseert, krijg je een PubQuiz die je niet snel zal vergeten!

PubQuiz in Haarlem reserveren?

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?