PubQuiz Enschede

In een gezellige cafe, restaurant of op een eigen locatie in Enschede en omgeving.

Pub Quiz Enschede

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Quiz organiseren in Enschede

Een PubQuiz Enschede organiseren is een geweldige manier om voor een leuke en gezellige avond te zorgen voor vrienden, collega's of andere groepen. Een PubQuiz zorgt voor plezier en uitdaging voor een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of gewoon een gezellig samenzijn met familie. In dit artikel lees je hoe je een PubQuiz in Enschede organiseert in een zaal, café of restaurant.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan als het aankomt op PubQuizzen, waaronder een algemene KennisQuiz, KerstQuiz, MuziekQuiz of zelfs een combinatie! Wij zorgen ervoor dat je een brede selectie van vragen hebt om iedereen uit te dagen en bij de Quiz te betrekken.

PubQuiz Enschede organiseren?

Het organiseren van een PubQuiz in Enschede als teambuilding activiteit

Pubquiz enschede bar vrienden

Het organiseren van een PubQuiz is ook een geweldige aanpak om een teamgevoel en samenwerking te bevorderen. Werken in een team vereist dat je duidelijk communiceert, plannen maakt en antwoorden vindt. Het bevordert de band tussen collega's, vrienden en familieleden en zorgt voor een geweldige ervaring.


Je kunt van ons een professionele en klantgerichte aanpak verwachten. Wij leveren al het Quizmateriaal, van de vragen en antwoordbladen tot beloningen voor de winnaars. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is kennis en een goed humeur!

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz Enschede teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in het centrum van Enschede of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Locaties voor een PubQuiz in Enschede

We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Het is ook mogelijk om een PubQuiz in Enschede te organiseren op een eigen locatie, zoals bij een bedrijf of in een café. Onze deskundige QuizMasters garanderen dat de PubQuiz soepel en professioneel zal verlopen, zodat jij en je team kunnen ontspannen en genieten van de avond.

PubQuiz in Enschede: een avond om nooit te vergeten!

Pubquiz Enschede thema

Of je nu een verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke avond met vrienden plant, onze PubQuiz biedt een geweldige mogelijkheid om een leuke tijd te hebben. Waarom zou je naar een PubQuiz in Enschede gaan? Eerst en vooral is het een fantastische gelegenheid om te socializen en plezier te maken. Tijdens de pubquiz krijgen teams vragen over sport, geschiedenis, muziek en andere onderwerpen. Meedoen aan een PubQuiz zorgt voor gezonde competitie en een sterke band tussen jou en je teamgenoten.


Vier je verjaardag in Enschede met een PubQuiz! Een PubQuiz als onderdeel van je verjaardagsfeest is een schot in de roos. Het brengt vrienden en familie samen voor een avond lachen, plezier en competitie.

Onze PubQuizzen zijn geschikt voor iedereen

Pubquiz Enschede op locatie

Een ander voordeel van onze PubQuizzen is dat een PubQuiz in Enschede zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is. Dus of je nu internationale gasten hebt of gewoon met Nederlandstaligen bent: wij zorgen voor een PubQuiz in de juiste taal.


Of je nu een doorgewinterde Quizzer bent of nog nooit aan een PubQuiz hebt meegedaan, onze vragen zijn eenvoudig te begrijpen en zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen en een leuke tijd heeft. Het is het ideale tijdverdrijf tijdens een avondje uit met vrienden, een teamuitje of een vrijgezellenfeest.


Organiseer met onze hulp een PubQuiz in Enschede en beleef een leuke avond vol trivia. Bekijk ons aanbod en ontdek hoe eenvoudig en leuk het is om een PubQuiz te organiseren!

PubQuiz in Enschede reserveren?

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?