PubQuiz Eindhoven

Professionele Quiz met video- en audiofragmenten

Pubquiz eindhoven quizmaster

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Organiseer een PubQuiz Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad en de perfecte locatie om een PubQuiz te organiseren. Met zijn levendige sfeer en diverse horecagelegenheden is er altijd een geschikte plek om jouw pubquiz te laten plaatsvinden. Of je nu kiest voor een gezellig café, een trendy restaurant, een bedrijfskantoor of zelfs een feestlocatie, Eindhoven biedt talloze mogelijkheden om je verjaardag of feestje extra speciaal te maken.

Wat de PubQuiz Eindhoven zo uniek maakt, zijn de interessante en vermakelijke vragen. Onze QuizMasters hebben een scherp gevoel voor humor en zorgen ervoor dat de vragen niet alleen uitdagend zijn, maar ook vol met leuke weetjes en grappige twists. Het is geweldig om te zien hoe mensen lachen, elkaar uitdagen en genieten van de competitie.

Verjaardag vieren, teambuilding of uitje met PubQuiz Eindhoven

Pubquiz eindhoven teamuitje

Dus, als je op zoek bent naar een unieke en leuke manier om je verjaardag te vieren in Eindhoven, kies dan voor een PubQuiz in Eindhoven. Het is een garantie voor een geweldige avond vol lachen, plezier en onvergetelijke momenten.


Op onze website ontdek je hoe we jouw verjaardag kunnen omtoveren tot een PubQuiz feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Eindhoven organiseren?

PubQuiz in Eindhoven: de ultieme ervaring voor een gezellige avond

Welkom in Eindhoven, dé stad waar de PubQuiz een geheel nieuwe dimensie krijgt. Als je op zoek bent naar een uniek teamuitje of bedrijfsuitje, dan is het organiseren van een PubQuiz Eindhoven de perfecte keuze. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, een bedrijfsuitje wilt organiseren of gewoon een leuke avond wilt hebben met vrienden, de PubQuiz is altijd een succes.


Bij QuizPub zijn we experts in het organiseren van PubQuizzen die de juiste mix bieden van uitdaging, plezier en gezelligheid. Of je nu kiest voor een locatie in het bruisende centrum van Eindhoven, een gezellig café of een sfeervol restaurant, wij zorgen ervoor dat jouw pubquiz tot in de puntjes wordt verzorgd.

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz eindhoven thema
 • We verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.

 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Zowel in het Engels als in het Nederlands

Pubquiz eindhoven op locatie

Onze PubQuiz Eindhoven wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden, zodat iedereen kan deelnemen en genieten van de avond. Onze ervaren QuizMasters zorgen voor een soepele en vermakelijke Quiz ervaring, waarbij je wordt uitgedaagd met interessante vragen, raadsels en muziekfragmenten. Kies je voor een MuziekQuiz, KerstQuiz of SportQuiz?


Het mooie van PubQuiz Eindhoven is dat het niet alleen draait om het beantwoorden van vragen, maar ook om de gezelligheid en de interactie tussen de teams. Het is de perfecte gelegenheid om je vrienden, collega's of familie uit te dagen en samen te werken om tot de juiste antwoorden te komen. En het beste van alles is dat er altijd wel iets te lachen valt tijdens de Quiz. Of je nu een fervente Quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond vol plezier, de PubQuiz in Eindhoven biedt voor ieder wat wils. Het is een geweldige manier om je kennis te testen, nieuwe feiten te ontdekken en vooral veel plezier te hebben!

PubQuiz in Eindhoven reserveren?

Dus waar wacht je nog op?

Pubquiz eindhoven bar

Organiseer jouw ultieme PubQuiz ervaring in Eindhoven met QuizPub. Bekijk direct onze website en ontdek hoe wij jouw avond onvergetelijk kunnen maken. Of je nu een kleine groep hebt of een groot evenement wilt organiseren, wij staan klaar om de perfecte PubQuiz voor je te organiseren!


Naast Eindhoven kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Rotterdam, PubQuiz Breda en PubQuiz Enschede.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?