PubQuiz Den Haag

Op locatie, in een gezellig Haags Café of Restaurant

Pub Quiz Den Haag

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer info over PubQuiz in Den Haag?

Met een PubQuiz wordt jouw Bedrijfs- of Teamuitje in Den Haag onvergetelijk.

Onze professionele Quizmasters uit Den Haag bieden je een geweldige PubQuiz. Verschillende rondes ondersteund met audio- en videofragmenten onder leiding van een professionele quizmaster. Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis.

Wij hebben voor iedereen in Den Haag een passende PubQuiz op locatie. Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend en bestaan uit verschillende rondes. Iedereen kan zo meedoen, van jong tot oud. Daag je collega’s, vrienden en familie uit. We regelen het van begin tot eind; de locatie, quizmaster, verrassende rondes en een prijs.

Beleef een PubQuiz in Den Haag

Pubquiz Den Haag teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in Den Haag of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.
 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz op meerdere locaties in Den Haag

Onze PubQuiz kun je op meerdere locaties in Den Haag spelen. Dit zijn gezellige cafés of restaurants waar wij mee samen werken. Een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.

Naast Den Haag kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Utrecht, PubQuiz Arnhem of PubQuiz Den Bosch.

PubQuiz Den Haag

Pubquiz Den Haag op locatie

Ben je klaar voor een avond vol uitdagingen, entertainment en teambuilding? Als je op zoek bent naar een unieke ervaring in Den Haag, zoek dan niet verder dan PubQuiz Den Haag. Maak je klaar voor een leuke avond vol hersenkrakers en spannende vragen!

De Pub Quiz Den Haag is meer dan alleen een trivia avond. Het is een bijeenkomst waar mensen hun kennis kunnen testen onder het genot van een drankje en een hapje in een feestelijke sfeer. Ongeacht je kennisniveau bieden onze Quizmasters een grote verscheidenheid aan vragen en themarondes die voor iedereen geschikt zijn. Er is altijd wel een categorie die je interesse wekt, van politiek tot popcultuur en van actualiteiten tot sport.

Doe mee met PubQuiz Den Haag!

Pubquiz den haag bar vrienden

Doe mee, werk samen en misschien nemen jullie wel de felbegeerde eerste plaats mee naar huis. Wil je een evenement of feestavond nog leuker maken? Probeer dan eens een muzikale PubQuiz!


Het is niet alleen een fantastische manier om iedereen met elkaar in contact te brengen, maar het is ook erg leuk omdat het je bekendheid met muzikale kennis test. Onze MuziekQuiz is een geweldige activiteit voor je komende kantoorfeest, maar ook als je gewoon een leuke tijd wilt hebben met je collega's. Wie weet pik je iets nieuws op!

PubQuiz in Den Haag reserveren?

Op zoek naar een unieke Pub Quiz in Den Haag?

Bij ons kun je een PubQuiz kopen die voor een onvergetelijke avond zal zorgen! Met ons kant- en-klare PubQuiz pakket ontvang je direct een PubQuiz in huis die is samengesteld door onze professionele Quizmasters. Onze Quizzen zijn ideaal voor bedrijfs- of teamuitjes in Den Haag!

Haal het maximale uit jouw bedrijfs- of teamuitje met onze PubQuiz in Den Haag. Onze kant-en-klare pakketten bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en uitdagende activiteit. Het is de sleutel tot een geslaagde avond vol plezier en competitie. Boek nu onze PubQuiz in Den Haag en voorzie jezelf van een plezierige avond.

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Den Haag

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Onze populaire kant-en-klare pubquizzen

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Op zoek naar gezelligheid in Den Haag?

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde quizzer bent of nog nooit aan een PubQuiz hebt meegedaan, onze quizzen zijn geschikt voor iedereen. Onze PubQuizzen in Den Haag zijn een leuke manier om je kennis van verschillende onderwerpen te testen, van geschiedenis en aardrijkskunde tot sport en populaire cultuur.

Je wordt tijdens de Pub Quiz Den Haag gedwongen al je hersenkracht te gebruiken, waardoor je jezelf kunt uitdagen en een leuke tijd kan hebben met vrienden of collega's. Een quiz, zoals een VoetbalQuiz, is een geweldige manier om iedereen samen te brengen. En om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een avond vol plezier en uitdagingen.

Elke Pub Quiz Den Haag wordt leuk en interactief gemaakt

Pubquiz Den Haag bar groep

Op zoek naar een geweldige activiteit voor je bedrijfsfeest, evenement of horecagelegenheid in Den Haag? Probeer onze PubQuiz Den Haag en geniet van een avond vol plezier en spanning! Onze quizzen zullen niet alleen je kennis testen, maar ook een geweldige sfeer creëren die je niet snel zal vergeten.


Onze quizzen kunnen worden aangepast voor bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en andere speciale gelegenheden. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, maar ook voor individuen.


\Waar wacht je nog op? Bereid je voor op een avond amusement, educatie en lachen door je meteen in te schrijven voor een van onze PubQuizzen in Den Haag. Bezoek onze website voor meer details over data, tijden en andere locaties, zoals Rotterdam of Nijmegen.

Vrijblijvend meer info ontvangen?

Een leuke en boeiende PubQuiz Den Haag

Pubquiz Den Haag bar

Je kunt je eigen PubQuiz samenstellen, zodat je een quiz kan kiezen die past bij de eisen en voorkeuren van je groep. Er is altijd wel een quiz die bij je groep past, of je nu een KerstQuiz wilt, een MuziekQuiz, of een ander soort quiz. Bovendien zijn er veel plekken in Den Haag waar je de quiz kan spelen, zodat je altijd een geschikte locatie kan vinden.


Je kunt denken aan de volgende populaire locaties in Den Haag: Restaurant Luden, Dudok, BIT Grill and Café. Liever op je eigen locatie? Ook dat is mogelijk!