PubQuiz Den Bosch

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Pub Quiz Den Bosch

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Quiz organiseren in 's-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit in Den Bosch? Heb je zin om je kennis te testen en tegelijkertijd plezier te hebben met vrienden, familie of collega's? Dan is een PubQuiz Den Bosch precies wat je zoekt!

Een PubQuiz in Den Bosch is een populaire vorm van entertainment waarbij teams tegen elkaar strijden in het beantwoorden van diverse vragen in verschillende categorieën. Een PubQuiz in Den Bosch biedt verschillende voordelen die het tot een geweldige keuze maken voor een avondje uit of als bedrijfsuitje.

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz den bosch teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in het centrum van Den Bosch of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Den Bosch organiseren?

PubQuiz op locatie naar keuze

We werken samen met meer dan 100 locaties in heel Nederland, zoals restaurants, cafés en andere horeca. Het is ook mogelijk om een PubQuiz in Den Bosch te organiseren op een eigen locatie, zoals bij een bedrijf of in een café.


Naast Den Bosch kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Rotterdam, PubQuiz Eindhoven of PubQuiz Enschede.

Plezier tijdens de Pubquiz in Den Bosch

Pubquiz den bosch thema

Een PubQuiz is een geweldige manier om samen met vrienden, familie of collega's plezier te hebben. Het is een interactieve en boeiende activiteit waarbij je kunt lachen, brainstormen en je hersenen kunt laten kraken. Het competitieve element voegt een extra dosis spanning en sensatie toe.

Teamwork en samenwerking

Pubquiz den bosch op locatie

Een PubQuiz bevordert teamwork en samenwerking binnen een team. Je moet met je teamleden overleggen en gezamenlijk beslissingen nemen om de juiste antwoorden te vinden. Het werken aan een gemeenschappelijk doel versterkt de band tussen teamleden en verbetert de communicatievaardigheden.


Onze PubQuiz in Den Bosch daagt je uit om je kennis op verschillende gebieden te testen, zoals geschiedenis, sport, wetenschap, muziek en nog veel meer. Het is een leuke manier om nieuwe feiten te leren en je algemene kennis uit te breiden.

PubQuiz in Den Bosch reserveren?

Ideaal voor teambuilding, een verjaardag of een avondje uit

Pubquiz den bosch bar

Tijdens een PubQuiz heb je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande relaties te versterken. Het is een sociale activiteit waarbij je kunt praten, lachen en je interesses kunt delen met anderen. Het creëert een gezellige en ontspannen sfeer waarin je nieuwe vriendschappen kunt sluiten.


Wil je graag deelnemen aan een PubQuiz in Den Bosch? Er zijn verschillende locaties in Den Bosch waar je kunt deelnemen aan een PubQuiz, bijvoorbeeld het restaurant De Beren of de Bossche Stadsbrouwerij Jongens van de Wit. Stap één is om een team samen te stellen van vrienden, familieleden of collega's. Een typisch PubQuiz-team bestaat uit 4 tot 6 leden. Zorg ervoor dat je een divers team hebt met verschillende kennisgebieden, zodat je elkaar kunt aanvullen. De avond wordt extra leuk als iedereen zorgt voor leuke teamnamen!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Hoe lang duurt een PubQuiz in Den Bosch?

Pubquiz den bosch bar vrienden

De duur van een PubQuiz kan variëren, maar meestal duurt het ongeveer 2 tot 3 uur. Dit hangt af van het aantal vragen en het tempo van de avond. Goed om te weten: veel PubQuiz-locaties bieden de mogelijkheid om een PubQuiz te boeken voor speciale gelegenheden, zoals een teamuitje, verjaardagsfeestjes of vrijgezellenfeesten.


Een PubQuiz in Den Bosch is een geweldige manier om je kennis te testen, plezier te hebben en sociale interactie te hebben met vrienden, familie of collega's. Het biedt diverse voordelen, waaronder vermaak én teamwork. Door de stappen te volgen om deel te nemen aan een PubQuiz, kun je een fantastische avond beleven vol uitdaging en plezier. Waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op en plan een datum!