PubQuiz Delft

Zin in een gezellige avond met vrienden of een hilarisch teamuitje in de historische stad Delft? Doe mee aan een PubQuiz in Delft!

Pub Quiz Delft

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Een gezellige avond met een PubQuiz in Delft

Een PubQuiz in Delft is een geweldige manier om voor een leuke en gezellige avond te zorgen voor vrienden, collega's of andere groepen. Wij bieden diverse soorten PubQuizzen, zoals een Algemene KennisQuiz, KerstQuiz, MuziekQuiz, Quiz over Delft of zelfs een combinatie! In dit artikel lees je waar wij een PubQuiz in Delft organiseren en de mogelijkheid om je eigen locatie in Delft te kiezen.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Delft organiseren?

PubQuiz op diverse Delftse locaties

Wil je meedoen aan een PubQuiz in Delft? Geen probleem! Deze historische Prinsenstad zit vol met gezellige kroegen waar regelmatig quizavonden worden gehouden. Hier vind je een overzicht van plekken in Delft waar je je trivia-kennis kunt testen. Wil je een PubQuiz op een locatie in Delft naar keuze? Dat is ook mogelijk!

Grand Diner Cafe 't Boterhuis

Grand Diner Cafe t Boterhuis

In het hart van Delft, aan Markt 15-17a, huist Grand Diner Café 't Boterhuis in een karakteristiek monumentaal pand. Dit sfeervolle café trekt bezoekers met zijn regelmatige pubquizzen, lokale keuken en unieke terrasboot, perfect voor een avond vol vermaak en culinaire genoegens.


Adres: Markt 15-17a, 2611 GP Delft


http://www.boterhuis.nl

Sevenhills New York Bistro & Lounge

Sevenhills New York Bistro Lounge

Sevenhills New York Bistro & Lounge, genesteld in het bruisende centrum van Delft, biedt een stukje Big Apple met zijn stoere New Yorkse sfeer. Gelegen in een karakteristiek pand, is deze hotspot bekend om zijn pubquizzen, verfijnde gerechten en een gevarieerd aanbod van comfort food en cocktails.


Adres: Achterom 165, 2611 PN Delft


http://www.sevenhillsdelft.nl

Café Restaurant de V

Café Restaurant de V

Café Restaurant de V, gelegen aan Voorstraat 9 in Delft, biedt een authentieke eetervaring in een gezellig bruin café aan de gracht. Met een terrasboot beschikbaar van april tot september, serveert het klassieke en seizoensgebonden gerechten. Het is een ideale plek voor het organiseren van een Delftse PubQuiz.

Adres: Voorstraat 9, 2611 JJ Delft


https://www.cafe-de-v.nl

Eetcafé De Ruif

Eetcafé De Ruif

Eetcafé De Ruif, verscholen naast de Nieuwe Kerk in Delft, is een gezellige ontmoetingsplek die bekend staat om haar levendige pubquizzen. Met een sfeervolle terrasboot en een uitnodigende ambiance biedt het café een scala aan speciaalbieren, tapas en hoofdgerechten, perfect voor een avond vol plezier en spel.


Adres: Kerkstraat 22-24, 2611 GX Delft


https://www.ruif.nl

PubQuiz in Delft met Quizmaster?

Het Koningshuys

Het Koningshuys

Het Koningshuys, aan Markt 40 in het historische centrum van Delft, staat bekend om zijn gezellige Delftse PubQuiz. Dit restaurant, met uitzicht op het prachtige marktplein, biedt een gezellige ambiance waar je kunt genieten van zowel veganistische als traditionele gerechten. Een perfecte plek voor een gezellige pubquiz in het historische hart van Delft.


Adres: Markt 40, 2611 GV Delft


http://www.hetkoningshuys.eu

PubQuiz op locatie organiseren

Wij hebben een aantal samenwerkende locaties in Delft, maar een PubQuiz kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.


Naast Delft kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Nijmegen, PubQuiz Tilburg of PubQuiz Zwolle.

Zoek je een andere stad?

Wat zeggen onze klanten

PubQuiz in Delft reserveren?

Waarom is het spelen van een PubQuiz in Delft zo populair?

Pubquiz delft teamuitje

De populariteit van het spelen van een PubQuiz in Delft kan worden toegeschreven aan de dynamische mix van de bruisende horeca, de energie van een studentenstad en de economische vitaliteit door de werkgelegenheid.


De talrijke cafés en bars in Delft, vaak gevuld met studenten van de Technische Universiteit en professionals uit de omliggende bedrijven, bieden de ideale mix voor een gezellige PubQuiz in Delft. Deze omstandigheden zorgen voor een competitieve en gezellige sfeer waarin mensen samenkomen om te genieten van een quiz.

Hoe ziet het programma eruit?

Pubquiz delft bar groep
 • We verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie in Delft;

 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam;

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis of zelfs een ronde over Delft;

 • Onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten;

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Agenda met eerstvolgende quizzen

Pubquiz delft bar vrienden
 • Woensdag 8 november, 20.30 uur, Theater De Veste, Delft
 • Dinsdag 21 november, 20.00 uur, Delfts Brouwhuis
 • Vrijdag 24 november, 18.30 uur, Anne&Max Delft
 • Zaterdag 25 november, 20.00 uur, Café de Koepoort, Delft
 • Dinsdag 19 december, 20.00 uur, Delfts Brouwhuis
 • Vrijdag 29 december, 18.30 uur, Anne&Max Delft
 • Zaterdag 30 december, 20.30 uur, Eindejaarsquiz Theater de Veste, Delft

Delft heeft meer te bieden dan alleen PubQuiz

Pubquiz Delft bar

Delft, een pittoreske stad in de provincie Zuid-Holland van Nederland, ademt geschiedenis met zijn goed bewaarde historische centrum, prachtige grachten en karakteristieke oude gebouwen. Wereldberoemd om het iconische Delfts blauwe aardewerk, de innovatieve Technische Universiteit en als de geboorteplaats van de meester-schilder Johannes Vermeer, is Delft een knooppunt van cultuur en wetenschap.

Quiz met Quizmaster boeken?

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veelgestelde vragen over pubquizzen in Delft

Een PubQuiz in Delft wordt vaak doordeweeks georganiseerd, met een piek op dinsdag- en donderdagavond. Dit is omdat horecagelegenheden deze activiteiten graag plannen op dagen dat het normaal gesproken rustiger is, om zo meer bezoekers te trekken.

Ja, het is zeker mogelijk om zelf een pubquiz te organiseren op een locatie in Delft. Veel horecagelegenheden staan open voor dergelijke initiatieven, vooral als je verwacht een goede groep deelnemers mee te brengen. Je kunt contact opnemen met de locatie om de mogelijkheden te bespreken, zoals beschikbaarheid en faciliteiten. Wil je dat wij dit voor je uit handen nemen? Dat kan ook!