PubQuiz Breda

Met professionele Quizmaster in Breda en omgeving

Pubquiz breda quizmaster

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer informatie?

Organiseer een PubQuiz in Breda

Een PubQuiz is een geweldige manier om een leuke en interactieve avond te organiseren voor vrienden, collega's of andere groepen in Breda. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of gewoon een gezellig samenzijn plant, een PubQuiz zorgt voor plezier en uitdaging. In dit artikel bespreken we hoe je een PubQuiz Breda kunt organiseren. Je kunt denken aan een café, restaurant of een eigen locatie, zoals op kantoor of bij een sportvereniging.

Bij QuizPub zijn er verschillende opties, zoals een algemene kennisquiz, thema quizzen, een KerstQuiz, MuziekQuiz of zelfs een combinatie! Wij zorgen ervoor dat je een gevarieerd scala aan vragen hebt, van makkelijk tot moeilijk, om iedereen uit te dagen en te betrekken.

PubQuiz Breda: een gezellige avond vol quizplezier!

Pubquiz breda teamuitje

Het is de perfecte keuze voor een gezellige en vermakelijke avond. Waarom zou je kiezen voor een PubQuiz in Breda? Het is een geweldige manier om samen te komen en plezier te hebben. Tijdens de PubQuiz worden teams uitgedaagd met vragen over diverse onderwerpen, zoals sport, geschiedenis, muziek en meer. Het zorgt voor een gezonde competitie en bevordert het teamgevoel.


Of je nu een doorgewinterde Quizzer bent of nog nooit eerder aan een PubQuiz hebt deelgenomen, onze vragen zijn toegankelijk en zorgen ervoor dat iedereen kan meedoen en plezier kan beleven. Het is de perfecte activiteit om mensen te verrassen, hun brein te laten kraken en ze even te laten ontsnappen aan de alledaagse routine.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

PubQuiz Breda organiseren?

PubQuizzen op locatie naar keuze

Of je nu liever in een café, restaurant of op een specifieke locatie wilt spelen, wij regelen het voor je. Onze ervaren QuizMasters zorgen voor een soepele en professionele uitvoering van de PubQuiz, zodat jij en je team kunnen genieten van een zorgeloze avond. Een ander voordeel van onze PubQuiz Breda is dat deze zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is. Dus als je internationale gasten hebt, een internationaal bedrijf of gewoon de uitdaging van een Engelstalige Quiz wilt ervaren, kunnen we dit voor je regelen. Het maakt de avond nog diverser en zorgt voor een leuke interactie tussen verschillende nationaliteiten.


Naast Breda kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Amsterdam of PubQuiz Haarlem.

Hoe gaat een PubQuiz in zijn werk?

Pubquiz breda thema
 • We verzamelen in een gezellige horeca locatie of op een eigen locatie.

 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.

 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.

 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.

 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.

 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

PubQuiz in Breda als teambuilding activiteit

Pubquiz op locatie

Het organiseren van een PubQuiz is ook een uitstekende manier om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Door samen te werken in een team, moet je communiceren, strategieën bedenken en oplossingen vinden. Het versterkt de band tussen collega's, vrienden of familieleden en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.


Bij QuizPub kun je rekenen op een professionele en klantgerichte aanpak. Wij zorgen voor de materialen, inclusief vragen, antwoordformulieren en prijzen voor de winnaars. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, behalve het genieten van de avond. Vier je verjaardag in stijl met een pubquiz in Breda! Ook het organiseren van een PubQuiz als onderdeel van je verjaardagsfeest is een gegarandeerd succes. Het brengt vrienden en familie samen voor een avond vol lachen, plezier en competitie.

PubQuiz in Breda reserveren?

Dus waar wacht je nog op?

Pubquiz breda bar

Organiseer een PubQuiz Breda met QuizPub en beleef een geweldige avond vol quizplezier. Bekijk direct onze website en ontdek hoe gemakkelijk en leuk het is om een pubquiz te organiseren. Laat de competitie beginnen en geniet samen van een onvergetelijke ervaring.


Speel je liever thuis een PubQuiz met vrienden? Kies dan voor onze kant-en-klare PubQuiz.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?