Pub Quiz Amsterdam

Beleef een Pub Quiz op locatie, in een gezellig Restaurant of Café in Amsterdam

PubQuiz Amsterdam

1,5 - 2 uur

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Nederlands of Engels

Inclusief Video- en audiofragmenten

1100+ groepen gingen jullie voor

Meer info over PubQuiz in Amsterdam?

Hier vind je een onvergetelijke PubQuiz in Amsterdam voor jouw Bedrijfs- of Teamuitje

Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en horeca locaties kunnen een onvergetelijke Pub Quiz Amsterdam aanbieden. Verschillende rondes ondersteund met audio- en videofragmenten onder leiding van een professionele quizmaster. Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis.

Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend en bestaan uit verschillende rondes. Iedereen kan zo meedoen, van jong tot oud. Daag je collega’s, vrienden en familie uit. We regelen het van begin tot eind; de locatie, quizmaster, verrassende rondes en een prijs.

Beleef een PubQuiz in Amsterdam

Pubquiz amsterdam teamuitje
 • We verzamelen bij een gezellige horeca locatie ergens in Amsterdam of op een eigen locatie.
 • We spelen in teams die variëren in grootte van 3-6 personen. Ieder team kiest een eigen teamnaam.
 • Onderwerpen variëren van actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment tot geschiedenis.
 • Al onze PubQuizzen worden ondersteund met afbeeldingen, audio- en videofragmenten.
 • Geen enkele PubQuiz is hetzelfde en bevat daarnaast vragen over de actualiteit.
 • Inclusief prijzen voor de winnaars.

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Pub Quiz Amsterdam organiseren

Onze PubQuizzen vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam. We werken samen met gezellige horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en drankje terwijl je de Quiz speelt. Wil je de Pub Quiz Amsterdam op een eigen locatie spelen? Dat is ook mogelijk! We nemen alle benodigde apparatuur en materialen mee om de Quiz op locatie te kunnen spelen.


Naast Amsterdam kun je overal in Nederland een PubQuiz aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan PubQuiz Utrecht, PubQuiz Nijmegen, PubQuiz Den Bosch of PubQuiz Delft.


Uiteraard wil je niet met lege handen naar huis gaan. Daarom bieden wij prijzen aan voor de winnende teams. Of je nu speelt voor de roem, de eer of gewoon voor de lol, onze PubQuiz zorgt gegarandeerd voor een avond vol plezier.

Pub Quiz Amsterdam: Het perfecte teamuitje

Pubquiz Amsterdam op locatie

Ben je op zoek naar een origineel en gezellig uitje in Amsterdam? Dan is een Pub Quiz Amsterdam misschien wel iets voor jou! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke PubQuiz op maat.


Wij werken samen met een team van professionele Quizmasters en gameliefhebbers die door heel Nederland events kunnen aanbieden.

Wat is een Pub Quiz?

Pubquiz amsterdam bar vrienden

Een PubQuiz is een spel waarbij spelers individueel of in teams tegen elkaar strijden door vragen te beantwoorden uit verschillende categorieën. De vragen zijn vaak algemeen van aard en de onderwerpen variëren van muziek, sport en geschiedenis tot wetenschap en algemene kennis.


Een PubQuiz wordt meestal gehouden in een gezellige setting zoals een café of restaurant, waar spelers het tegen elkaar opnemen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij QuizPub is het mogelijk om de Pub Quiz in Amsterdam te spelen. Ook is het mogelijk om een online PubQuiz te spelen, bijvoorbeeld via Zoom of MS Teams.

PubQuiz in Amsterdam reserveren?

Op zoek naar een unieke Pub Quiz in Amsterdam?

Bij ons kun je een PubQuiz kopen die voor een onvergetelijke avond zal zorgen! Met ons kant- en-klare PubQuiz pakket ontvang je direct een PubQuiz in huis die is samengesteld door onze professionele Quizmasters. Onze Quizzen zijn ideaal voor bedrijfs- of teamuitjes in Amsterdam!

Haal het maximale uit jouw bedrijfs- of teamuitje met onze PubQuiz in Amsterdam. Onze kant-en-klare pakketten bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en uitdagende activiteit. Het is de sleutel tot een geslaagde avond vol plezier en competitie. Boek nu onze PubQuiz in Amsterdam en voorzie jezelf van een plezierige avond.

Speel zelf Quizmaster

Kant en Klare Pub Quiz Amsterdam

1,5 - 2 uur Quiz plezier

Met audio- en videofragmenten

Tips & tricks voor de quizmaster

Direct geleverd

Onze populaire kant-en-klare pubquizzen

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Staat je vraag er niet bij?

Een PubQuiz op maat

Bij ons kun je een PubQuiz kopen op maat. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing en organiseren al jaren Quizzen op maat. Of je nu een leuk uitje zoekt voor je vriendengroep of een gezellig teamuitje wilt organiseren met je bedrijf in Amsterdam, wij zorgen ervoor dat het een succes wordt.


Wij hebben verschillende thema's en categorieën waaruit je kunt kiezen en we kunnen zelfs vragen op maat maken die specifiek op jouw bedrijf of team zijn gericht.

Ontmoet onze professionele Quizmasters

Pubquiz Amsterdam bar groep

Onze professionele Quizmasters hebben jarenlange ervaring met het organiseren van PubQuizzen en weten als geen ander hoe ze een avond vol plezier en gezelligheid moeten creëren. Ze zijn goed voorbereid en hebben een passie voor het bedenken van creatieve vragen en uitdagende opdrachten.


Of je nu kiest voor een MuziekQuiz of een andere PubQuiz in een café of restaurant in Amsterdam, onze quizmasters zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Vrijblijvend meer info ontvangen?

Een PubQuiz Amsterdam Oost

Pubquiz amsterdam bar

Wil je zelf een PubQuiz organiseren in Amsterdam en woon of werk je in Oost? Dan kun je bij ons ook een Pub Quiz Amsterdam Oost afnemen. Met dit pakket komen wij naar een van onze vaste locaties in Amsterdam Oost. Kies een PubQuiz die bij jou en je vrienden of collega's past, en dan regelen wij de rest! Onze PubQuiz avonden zijn perfect voor iedereen die een topavond wil hebben.

Een PubQuiz Amsterdam West

Ben je op zoek naar een gezellige bezigheid voor een avond met vrienden of een teamuitje met collega's in Amsterdam West? Dan bieden wij de ideale oplossing! Het enige dat je nodig hebt, is een leuke groep, wij regelen de gezellige locatie voor je PubQuiz Amsterdam West. Wij zorgen voor de Quizmaster en voor interessante en uitdagende vragen.


Onze PubQuizzen bestaan uit verschillende rondes met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan actualiteit, sport, wetenschap, muziek, entertainment en geschiedenis. Zo is er voor ieder wat wils en blijft het spannend tot het einde. Ook vragen met betrekking tot Amsterdam behoren tot de mogelijkheden.


Elke vraag wordt ondersteund door afbeeldingen, audio- en video fragmenten, wat zorgt voor een interactieve en leuke ervaring. En het beste van alles: elke PubQuiz in Amsterdam is anders en bevat altijd vragen over de actualiteit.


Naast de stadsdelen Oost en West bieden wij overigens ook een PubQuiz Amsterdam Zuid of PubQuiz Amsterdam Noord aan; in elk stadsdeel kunnen wij een gezellige PubQuiz avond organiseren!

Direct een PubQuiz Amsterdam boeken?

Onze PubQuizzen zijn geschikt voor teams van 3-6 personen

Onze Quizzen kunnen gespeeld worden in teams met een zelfgekozen teamnaam. Na afloop van de Quiz worden er prijzen uitgereikt aan de winnaars. Dus waar wacht je nog op? Haal jouw vrienden, collega's of familie bij elkaar en ervaar een gezellige avond vol plezier en uitdagingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw evenement een succes!

Boek onze PubQuiz in Amsterdam

Pubquiz amsterdam thema

Het is een activiteit die geschikt is voor jong en oud, voor vriendengroepen, families en bedrijven. Onze professionele Quizmasters zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat jullie kunnen genieten van een leuke avond uit.

Als je op zoek bent naar een leuke avond met vrienden, familie of collega's in Amsterdam, dan is onze Pub Quiz Amsterdam een absolute aanrader. Het is een perfecte manier om een gezellige avond door te brengen terwijl je ook nog eens je hersenen laat kraken met uitdagende
vragen.

PubQuiz Amsterdam reserveren?

Pub Quiz Amsterdam organiseren

Onze PubQuizzen vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam. We werken samen met gezellige horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en drankje terwijl je de Quiz speelt. Wil je de Pub Quiz Amsterdam op een eigen locatie spelen? Dat is ook mogelijk! We nemen alle benodigde apparatuur en materialen mee om de Quiz op locatie te kunnen spelen.


Uiteraard wil je niet met lege handen naar huis gaan. Daarom bieden wij prijzen aan voor de winnende teams. Of je nu speelt voor de roem, de eer of gewoon voor de lol, onze PubQuiz zorgt gegarandeerd voor een avond vol plezier.