Over ons

De specialist in PubQuizzen, Citygames en Dinerspellen

QuizPub is de specialist voor het organiseren van professionele Quizzen, Citygames en Dinerspellen waarbij verbinding, plezier en professionaliteit voorop staan.

Quiz Pub Team

We bieden verschillende soorten quizzen en games aan. Van de populaire PubQuiz tot een Escape the City. En van Niets is Wat het Lijkt tot een Top 2000 Quiz of een gezellig Wie is de Rat Diner. Al deze events vinden plaats in een gezellige horeca- of eventlocatie en worden uitgevoerd door ons collectief aan professionele quizmasters of enthousiaste spelbegeleiders.


Onze events vinden plaats door heel Nederland en onze klanten komen vanuit alle hoeken van het land, van jong tot oud, QuizPub is voor iedereen. Elk event is weer een spel op zich!

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Samen herinneringen maken en plezier beleven

Muziek Quiz samen

Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Het gevoel bij het spelen van een competitief spel of net iets meer feitenkennis hebben dan je collega is niet te evenaren. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie.


Wij combineren de passie voor quizzen en games en het verbinden van mensen met onze liefde voor het organiseren van evenementen. We zetten ons zich met enthousiasme in om van jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiebijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Laat ons jullie gezamenlijke herinnering creëren.

Onze Kernwaarden

Plezier - Professionaliteit - Verbindend

Top 2000 Quiz online Selfie

Plezier - Alle quizzen en spellen zijn een combinatie van jezelf uitdagen en plezier. Onze quizzen zijn precies precies onderscheidend genoeg: Iedereen kan meedoen, maar de winnaars onderscheiden zich door net dat beetje meer feitenkennis.


Professionaliteit - Het lijkt makkelijk een goede quizvraag, wij weten wel beter. Onze vragen zijn origineel, relevant en eenduidig! Gemaakt door professionals. We werken samen met professionele presentatoren.. Onze events worden constant verbeterd om plezier te kunnen blijven garanderen.


Verbindend - Verbinding zoeken en vinden. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie. Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Door het organiseren van een onvergetelijk event, zorgen we voor een nieuwe gezamenlijke herinnering.

Meer informatie?

Onderdeel van PUB Events familie

PUB Events Brand Overview

QuizPub is onderdeel van de PubEvents familie. Een verzameling van event merken met allemaal hun eigen expertise en assortiment. ArtPub, QuizPub en OutdoorPub opereren op basis van dezelfde kernwaarden en bieden in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied een breed aanbod aan activiteiten.Naast quizzen, citygames en dinerspellen bieden we creatieve workshops (van schilderen tot aan handletteren), outdoor activiteiten, compleet verzorgde bedrijfsuitjes, creatieve teambuildings en bedrijfsfestivals. We opereren vanuit dezelfde missie: Mensen verbinden door creëren van gezamenlijke herinneringen.

Unieke PUB Garantie

Quiz Pub garantiebadge

We bieden op al onze events een PUB (Perfecte & Unieke Beleving) - garantie. Wij garanderen:


 • Professionele organisatie en begeleiding

 • Gezellige locaties

 • Afspraak is afspraak, geen verborgen kosten

 • Passend event voor jullie bedrijf of groep

 • Ruimte voor teambuilding en verbinding

 • Jullie plezier staat centraal

 • Niet goed, geld terug

Ons Team

In 2017 hebben we met ArtPub de eerste creatieve events aangeboden. Onze enthousiaste deelnemers moedigden ons aan om ook Quizzen te gaan ontwikkelen en sinds 2020 bieden we met ons team PubQuizzen aan door heel Nederland onder het label QuizPub.En sinds 2022 zijn daar in samenwerking met een team aan outdoor instructeurs outdoor events aan toegevoegd.


We zijn ondertussen met een event team van 12 personen. Het team bestaat uit een combinatie van event managers, creatieven en marketeers. We werken vanuit onze locatie in ./Utrecht en samen met een collectief van meer dan 60 lokale outdoor instructeurs, kunstenaars, presentatoren en spelbegeleiders.

Wij staan voor je klaar!

Event team

Maak kennis met ons team en bespreek je wensen.

Onze Quizmasters en Spelbegeleiders

We werken samen met professionele Quizmasters. Mensen met Ervaring op het podium. Een aantal stellen we hieronder voor

Hendrik Nuyens

Hendrik Nuyens

Hendrik is een ervaren presentator, dagvoorzitter, MC en entertainer. Deze internationale brabander heeft ervaring in commerciële rollen bij zowel corporates als start-ups, zoals Heineken en SEO Shop en weet als geen ander hoe hij jullie groep in beweging krijgt!


 • Favoriete Quiz onderwerp: Formule 1
 • Favoriete Quiz: PUB Quiz voor een feesttent of zaal van 300+ deelnemers

Geraldine Vis

Geraldine portret

Geraldine is één van de oprichters van QuizPub en naast het samenstellen van quizzen presenteert ze zelf ook nog regelmatig een Quiz. Vrolijk en gezellig is wat Geraldine kenmerkt en dat zie je terug in haar meer dan 1000 ontwikkelde quizvragen. • Favoriete Quiz onderwerp: Muziek, Jaren 80 en Prince aka the Symbol
 • Favoriete Quiz: Top 2000 Quiz

Meer Quizmasters leren kennen?

In lokale Horeca

Pubquiz bar groep

We werken door heel Nederland samen met verschillende horeca-partners.


Van klein bruin café tot hippe bar, strandtent, gezellig restaurant of grote event locatie. Zo garanderen we onze deelnemers een sfeervolle locatie voor onze quizzen en events.


Je kunt onze quizzen en spellen daarom goed combineren met een andere zakelijke activiteit of vergadering en borrel, lunch of diner.

Benieuwd waar je een event kunt boeken?