Ontmasker de Mol DinerSpel

Een spannend Dinerspel waarbij je niemand kunt vertrouwen

Leuke afwisseling tijdens een diner

Ontmasker de Mol Diner Spel Hero image

Ca. 4,5 uur

10 - 100+ deelnemers

In restaurants door heel Nederland

Ook in het Engels mogelijk

Afwisselende opdrachten, spellen en puzzels

80+ keer geboekt dit jaar

Spelletjes en dineren, we love it! Dit is onze variant van het bekende TV programma ‘Wie is de Mol?’. In 2,5 uur gaan jullie net als op TV proberen zoveel mogelijk ‘geld’ te verdienen en de mol in jullie team te ontmaskeren.

Het spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende opdrachten, quizvragen, spellen en puzzels. Hiervoor gebruiken we toeristische trekpleisters en verborgen pareltjes in jullie stad naar keuze. Ontmasker de Mol is ons populairste spel voor teambuilding met collega’s, familie of vrienden. Het spel zal eerst 1,5 uur duren, waarna er 2 gangen gegeten zullen worden. Aansluitend zal er nog 1 uur gespeeld worden, met een overheerlijk dessert als afsluiter. Wie kun je nog vertrouwen? Wie gedraagt zich anders dan normaal? Wie saboteert jullie bij de verschillende opdrachten en spellen? Probeer het zelf en ontmasker de mol!

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

Ontmasker de Mol Dinerspel

Het is nog leuker om Ontmasker de Mol te combineren met een diner! Want ook tijdens het diner blijft iedereen in zijn rol en kun je je collega’s of vrienden dus op het verkeerde been zetten. De inhoud van het spel is gelijk, maar het totale programma wijkt wat af.

Ontmasker de Mol Dinerspel
 • Jullie starten met een drankje en het voorgerecht
 • De teams worden ingedeeld en iedereen wordt gebrieft over zijn of haar rol in het spel. Hierna spelen jullie in ongeveer 1,5 uur het eerste deel van het spel.
 • We verzamelen weer op locatie voor het hoofdgerecht
 • Vervolgens gaan jullie weer op pad voor het 2e deel van het spel (ca. 1 uur).
 • Terug op de locatie worden de winnaars en de mollen bekend gemaakt en genieten jullie van het nagerecht.
 • Genoeg te bespreken tijdens de koffie / thee of borrel na afloop!

Hoe verloopt Ontmasker de Mol

Ontmasker de Mol Citygame
 • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties (afhankelijk van Corona richtlijnen), op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.
 • De teams worden ingedeeld en iedereen wordt gebrieft over zijn of haar rol in het spel. De Mollen zijn dan dus bekend en kunnen direct van start met het saboteren van hun team!
 • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk geld te verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren.
 • Naast de teamopdrachten spelen jullie ook team challenges tegen de andere teams. Op deze manier komen jullie elkaar allemaal nog eens tegen tijdens het spel.
 • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de startlocatie voor bekendmaken van de winnaar en onthullen van de mollen.
 • Dit event geeft stof tot napraten: Ben je erin getrapt en welke mollenstreken zijn er allemaal uitgehaald?

Waarom een Ontmasker de mol Dinerspel?

Ontmasker de Mol dinergame

Plezier en teamwork


Dit spel is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerken onder spanning Het beste team wint! Maar wie kun je vertrouwen?


Geschikt voor iedereen


De opdrachten bestaan uit puzzels, raadsels, foto-opdrachten en actieve spellen. En dit alles in een gezellig stadscentrum. Voor ieder wat wils!


Gezamenlijke ervaring


Over Ontmasker de mol wordt nog lang nagepraat! De herinnering aan de spanning, wantrouwen en molacties zorgt voor een gezamenlijke ervaring die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Waarom QuizPub

Citygame foto challenge

Professionele spelopzet


Ons spel is gemaakt door professionals. Zij weten precies met welke teamopdrachten en -spellen ze iedereen verdacht kunnen maken!


Unieke spelopzet per stad


Geen enkel Ontmasker de Mol Dinerspel is hetzelfde. We gebruiken toeristische trekpleisters van jullie stad naar keuze en ook de opdrachten zijn hierop afgestemd.


In samenwerking met gezellige restaurants


We werken samen met meer dan 100 restaurants door heel Nederland. Het spel kan ook in een restaurant van jullie eigen keuze gespeeld worden.

Vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje

Wil je deze citygame organiseren voor een vrijgezellendag, verjaardag of ander feestje?

Groepsuitje Culinaire 88

Dat kan! Boek vanaf 10 personen een Ontmasker de mol Dinerspel bij één van onze gezellige restaurants of een restaurant naar keuze.


Werk als een team, weet wie je kan vertrouwen en maak van jullie event een onvergetelijk ervaring.

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding?

Ontmasker de Mol Jenga

Het Ontmasker de Mol Dinerspel is dan de nummer één keuze. Je collega’s werken samen in een team en leren elkaar op een andere manier kennen. Hoe goed ken je je collega’s echt? Met wie ga je in een bondje en met wie niet? Al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus vraag nu snel een offerte aan!