Online Uitjes

Net zo gezellig als anders

Vrijblijvend meer informatie?

Toch samen zijn met collega’s, vrienden en familie in deze tijd? Met de online uitjes creëer je gezelligheid en de nodige spanning. Met die twee pijlers hebben wij onze online uitjes ontwikkeld, van online pubquiz tot de online bingo. De online uitjes vinden plaats via Zoom of MS Teams. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt, jullie hoeven alleen een uitje te kiezen en onze ervaren quizmaster of andere proffesionele spelbegeleider zorgt voor de rest. Vanaf 10 personen kun je een online uitje boeken.

Top 3 Online Uitjes

1. Online Pubquiz

Online pubquiz met vrienden

Op zoek naar een PubQuiz? Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis. Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud en bestaat uit verschillende rondes. Dit uitje is geschikt om te combineren met een borrel of diner.

2. Online Bingo

Online bingo

Ook in de online versie van de Bingo Show zijn er verschillende rondes met opdrachtballen. De online bingo show is geheel online, ook de bingokaarten. In de eerste ronde zijn er traditionele bingoballen en opdrachtballen in het spel. De tweede ronde is de swingende muziekronde. Er worden verschillende muziekgenres afgespeeld. De muziekrondes bestaat uit twee rondes: herken de artiest en herken het liedje (die je vervolgens van je bingokaart moet afstrepen). Dit maakt de online bingo zo leuk, de variatie en de gekke opdrachten!

3. Escape Game

Online escape game

In onze Online Escape Game - Stop de V01D - strijden jullie samen met collega’s, vrienden of familie tegen Team V01D. Door het oplossen van originele raadsels en hersenkrakers ontcijferen jullie de code en voorkomen jullie werelddominantie van de V01D hackers! Deze online Escape Game draait om samenwerken als team, delegeren, leiderschap en werken onder tijdsdruk. Welk team slaagt hier het beste in en komt als winnaar uit de bus?

Waarom Quiz-Pub

Bingo uitje

Wij verzorgen al meer dan 5 jaar uitjes voor grote en kleine groepen. Vorig jaar is de vraag ontstaan naar online uitjes en workshops. Om die reden hebben wij onze populaire uitjes in een online jasje gestoken.


Professionals in het vak


Wij vinden het belangrijk dat jullie in goede handen zijn. Al onze online uitjes worden begeleid door vakmensen. Zo worden jullie bijvoorbeeld bij een teambuildingdag ondersteund door een teambuilding expert en bij een online Pubquiz zal een ervaren quizmaster aanwezig zijn.


Online en net zo sterk als offline


Dezelfde beleving, maar dan online. Met onze online uitjes willen we mensen weer verbinden en het gemis van sociaal contact kleiner maken. En het fijne van online is dat er geen restricties zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.Online Uitjes met collega's

Coming

Ook online kun je leuke activiteiten doen met collega’s. Een online bedrijfsuitje klinkt misschien gek, maar wij zijn sinds corona fan! Net als bij een bedrijfsuitje of uitje met collega’s wordt er gelachen, samengewerkt en is er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Ook in deze tijd is het belangrijk om aan de werksfeer te werken. Heb je ideeën nodig of gewoonweg hulp, neem contact op met een van onze eventplanners. Zij helpen je graag.

Online uitje met vrienden

Coming

Wij hebben een ruim aanbod samengesteld aan online activiteiten die je kan doen met vrienden. Voor elk wat wils. Nog niet iedereen is overtuigd van een online uitje. Wij waren ook sceptisch, maar het is echt leuk. We hebben spannende uitjes als Online Escape Game. Of heb je meer zin in een wedstrijdje, dan kunnen wij onze Online Pubquiz of Crazy 88 aanraden. Of een avond vol lachen, gieren en brullen dan moeten jullie zeker onze Online Foute Bingo doen.

Veelgestelde vragen

  • Wat is een online uitje?
  • Hoe verloopt een online uitje?
  • Met hoeveel mensen is een online uitje mogelijk?
  • Kan ik een online uitje op maat samenstellen?
  • Kan het in het engels?